kupczak90 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Hejka, Poprzedni samochód Fiat Bravo 1.9 TD lalany cacany tak że do końca zostanie w rodzinie. Następnie przyszedł czas na coś lepszego. Nie było innej opcji jak A4 B6 w sedanie, zależało mi na bogatym wnętrzu i mocnym silniku. Takiego też szukałem i udało się !!!! A że trafił się w takim kolorze..... nie było długich namysłów. Samochód mam od 2 lat coś tam już wpadło ale myślę że to nie koniec i z waszą pomocą coś jeszcze podziałam w temacie Krótki opis: Audi A4 B6 rocznik 2003 1,8t wersja BEX sedan przebieg 200 tys. wyposażenie: - pełen FIS - ksenon + samopoziom + spryski - pakiet s-line wewnętrzny - pakiet s-line zawieszenie 1BV - pakiet światło - klima - fotele z kieszeniami tylna kanapa z McDonaldem - system nagłośnienia Bose - dokładki w kolorze - sportowa gałka zmiany biegów - skrzynia 6 biegów - seryjnie przyciemniane szyby - ogrzewanie postojowe i wszystko inne co Audi miało w standardzie Po zakupie: - pakiet startowy (olej, filtry, rozrząd) - tarcze + klocki (zimmerman + ferrodo DS) - instalacja gazowa na Stagu 300. - katalizator out (sonda usunięta w programie) - RNS-e LED (świetna sprawa polecam każdemu) - Rotory 19 cali - wpadł też tempomat ale nie da rady go uruchomić - już wszystko działa Kłopotów z silnikiem było kilka... - remont głowicy - wymiana pierścieni + panewki - regeneracja turbiny + większe koło kompresji puki co jest wszystko ok. priorytetem było zrobienie wszystkiego na tip top W planach mam: - turbo hybryda -> zamontowana - ogarnięcie wydechu (tłumik środkowy powoli się kończy) zrobione - montaż TIP, DP + bandaż zrobione - wtryski BAM kupione - program - przekładka Q - kamerka cofania w lusterku zrobione - front S4 - składane lustra + obudowy z S4 - podgrzewane spryski zrobione Foto po zakupie: Regeneracja turbiny, przed i po: Akcja czyszczenie chromów: Projekt shine: Porządki pod maską: Wnętrze: Takie tam: Dziękuję za cierpliwość i wytrwałość jeśli doszedłeś do tego miejsca Pozdrawiam Edytowane 16 Czerwca 2020 przez kupczak90
groszekNH Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Ładny sedanik i zae.b.ista tapicerka.
laki83 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 fajny wóz.kolor jak dla mnie ekstra.nic tylko zewnetrznego s-line wrzucać.no lustro fotochrom było by miłym akcentem w środku
kupczak90 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 s-line zew jest przeze mnie brany pod uwagę ale najpierw pakiet silnik, potrzeba więcej mocy potrzebuje pomocy magika w temacie tempomatu skubany nie chce działać a sporo jeżdżę autostradami - kodowanie według opisu - manetka i moduł wymieniane 2 razy - czujnik hamulca i sprzęgła sprawne kompletny brak pomysłów z czym to jeszcze współgra i może być walnięte
akjam Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Świetny Kolorek! Może troszkę niżej? I jeszcze jakiś dystans na tył, wydaje mi się że trochę koło jest schowane.
Zymek1989 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Przyjemnie się oglądało Ładna sztuka
krzysiekvtec Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 ładna szkoda ze taki remont już przeszła niech służy jak najdłużej.
siwytychy Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 jak żeś wypucował tak te chromy ? przepiękne autko też mam BEXa jak patrze na te wszystkie wasze fury to aż mi żal, że mojemu tak dużo brakuje (
kupczak90 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 Cieszę się, że się podoba ładna szkoda ze taki remont już przeszła niech służy jak najdłużej. No trochę floty to wessało (ile by za to modów było ), przy kupnie nie da się stwierdzić, że pierścień pęknięty albo, że turbo jeszcze rok pociągnie jak żeś wypucował tak te chromy ? przepiękne autko też mam BEXa jak patrze na te wszystkie wasze fury to aż mi żal, że mojemu tak dużo brakuje ( Zwyczajnie Autosol głębokich wżerów nie ogarniesz ale do odświeżenia jak najbardziej Świetny Kolorek! Może troszkę niżej? I jeszcze jakiś dystans na tył, wydaje mi się że trochę koło jest schowane. na tyle już mam dystans 1 cm z przodu 0.5cm marzy mi się gwint + 18/19 cali ale najpierw musiałbym te moje pogonić
slo Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) ładna. Wytaj w klubie czerwonych BEXów s-line Też mam w planach rotory, ale z szarym. Kurczę przydałoby się ciut niżej do tej felgi tak mi się zdaje A kolor to chyba misano red a nie massimo ? Edytowane 6 Listopada 2014 przez slo
kupczak90 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 A kolor to chyba misano red a nie massimo ? nie było tematu, zwykła literówka
tomekhxc Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 fajne kolo i do niego az sie prosi o lepsza glebe kolor swietny i wypasik pogratulowac
kupczak90 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 Pyszna urodzinowa niespodzianka od mojej kobiety.
koxmo Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jeśli to dzisiaj jesteś jubilatem to wszystkiego dobrego
Rekomendowane odpowiedzi