yamahamat Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 czesc mam problem z vag-com nie wykrywa mi interface. Na programie polski vag 2.5 dziala bez problemu, ale do vag-coma nie chce nawet zainstalowac sterownikow do USB. Prosze o wstawienie sterownikow USB do vag-coma.
Nefryt Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Odswieze temat mam Viaken Vag KKL Usb Serial Port i tez nie wykrywa interface'u tak samo mam szukac starszych wersji vag-coma ?
zibizab Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 poustawiajcie ew. port COM wvag-u i port usb bylo wiele razy na forum http://www.a4-klub.pl/smf/diagnostyka_vag/brak_lacznosci_z_modulem_08_klimatronik_rozwiazanie-t5997.0.html
dziki24 Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 witam ja kupilem swojego vag-a ze stronki obd2 razem z polskim vag 2.5 i smiga mi vag 311.2 208 409.1 moze kolego zmien gniazdo usb Ps. i pamietaj ze interfejs musi byc podlaczony do samochodu podczas testu
PIWO Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 a czy tym vag-iem 2,5 można robić jakieś logi czy sprawdzić kąt wtrysku?? Jak tak, to może jakieś instrukcje, porady
PAWEL69 Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 a czy tym vag-iem 2,5 można robić jakieś logi czy sprawdzić kąt wtrysku?? Jak tak, to może jakieś instrukcje, porady Witam No nie bardzo.Jest to wersja demo.......dla zastosowań niekomercyjnych Odczyty błędów, kasowanie insp.,takie podstawowe sprawy . Zrobiony tak żeby się wciągnąć ----a wciąga .....
jarecki36 Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 panowie a polski vag 4.9 potrafi zrobić logi?
Rekomendowane odpowiedzi