gabalo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 powiem Ci tak... i nie zrozum mnie źle... jakby doba miała 6 godzin więcej, to może dwie bym pospał... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Taaa jak by doba miała 6 godzin więcej.... to byś 6 godzin więcej , a pozatym nic by sie więcej nie zmieniło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arris_88 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Czy takie ledy w b6 nie będą dawały efektu punktowego, a jednostajnie podświetloną czerwoną linię: http://allegro.pl/tasma-600-led-smd-120-m-ip65-silikon-czerwona-1m-i6147135222.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 będę ok oczywiście jak też odpowiednio je ułożysz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegolas Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Arris i jak kupiłeś te ledy bo przymierzam się również do ich zakupu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
encyklopedia3 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Koledzy kupiłem diody kiedy podpialem bezpośrednio pod aku Dody ładnie świeciły ale gdy podpialem się pod podświetlenie przycisków szyb diody ledwo świeciły czemu tak jest? Może pod co innego się podpiąć dodam że nie mam podświetlenia klamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Koledzy kupiłem diody kiedy podpialem bezpośrednio pod aku Dody ładnie świeciły ale gdy podpialem się pod podświetlenie przycisków szyb diody ledwo świeciły czemu tak jest? Może pod co innego się podpiąć dodam że nie mam podświetlenia klamekJasność podświetlenia audi może być regulowana, może masz skręcone na minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Oświeć latarką zegary, zobacz czy zmieni się jasność zegarów i diód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin0209 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Jaką grubość kabelków polecacie do podłączenia ledów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 0,2-0,3. Takie same jak fabryczne w aucie. Ledy biorą 20mA. Ważne by była linka. Musi być MAX giętki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Orientujecie się w jakim markecie można kupić odpowiednie do tego moda czerwone ledy w sylikonie? Castorama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Market kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Market kaju Już nie handluje bo nie ma czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 W sumie Tobie to też bym napisał, że nie mam czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 ja już tego nie ogarniam, na urlopie jestem, a codziennie od rana do wieczora w garażu... calutki czas się modzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 W sumie Tobie to też bym napisał, że nie mam czasu. Już Cię lubię stary! Jestem tego samego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 W sumie Tobie to też bym napisał, że nie mam czasu. Już Cię lubię stary! Jestem tego samego zdania A z jakiego powodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Z powodu wszędobylskiego męczenia buły o pierdoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Z powodu wszędobylskiego męczenia buły o pierdoły Od zadawania pytań i uzyskiwania na nie odpowiedzi chyba są te tematy...ale co ja tam wiem. Widzę, że coraz więcej mądralińskich niż rzeczowy ludzi na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Z powodu wszędobylskiego męczenia buły o pierdoły Od zadawania pytań i uzyskiwania na nie odpowiedzi chyba są te tematy...ale co ja tam wiem. Widzę, że coraz więcej mądralińskich niż rzeczowy ludzi na forum. Ale niech te pytania będą sensowne i na jakimś poziomie... Czy na prawdę trzeba pytać na forum gdzie kupić LED'y? W mięsnym! No kuuuła...Niedługo będzie gdzie kupić bułki i o której godzinie iść się wysrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Z powodu wszędobylskiego męczenia buły o pierdoły Od zadawania pytań i uzyskiwania na nie odpowiedzi chyba są te tematy...ale co ja tam wiem. Widzę, że coraz więcej mądralińskich niż rzeczowy ludzi na forum. Ale niech te pytania będą sensowne i na jakimś poziomie... Czy na prawdę trzeba pytać na forum gdzie kupić LED'y? W mięsnym! No kuuuła...Niedługo będzie gdzie kupić bułki i o której godzinie iść się wysrać... To jest konkretne pytanie bo zapytałem o markety. Sporo ludzi wykonało ten mod u siebie więc jeśli nie na allegro to podpowiedzą gdzie, co zaoszczędzi dla innych ludzi czasu na jeżdżeniu po sklepach. Nie każdy ma go w nadmiarze. Sorry za offtop, kończę dyskusję bo właściciel tematu mnie zlinczuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi