Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1.9TDI] Moja Ala z 96'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no w sumie slaweq niegłupio gada z tą B6 , ja na twoim miejscu bym jeszcze przejeżdził ,ew. jak by coś się zaczeło sypać to do żyda , ale jak narazie jest gitez to tylko latać :th:.

Opublikowano

ja tak samo sgadzam sie ze slaweq'iem, jesli zmieniac to juz na b6, jesli na b5 masz do wydania 32k to jeszcze trochce dozbierasz i masz bestyjke w nowej budzie

Opublikowano

rezaj AFN`a ;] lepsza ladna b5 niz b6 kupiona za jak najmniejsze pieniadze !

( a tym bardziej zmiana b5 na b5 po lifcie ;) lifta mozesz sam zrobic zmieniajac lampy i konsole srodkowa :) )

a potem zeby w stol bo sie splawisz na b6 ... bez sensu :) zostaw sobie rezerwe naciesz sie jeszcze swoja b5 porezaj ... da ci znowu troche radosci jak ciagle cos bedziesz zmieniac :)

a kiedys przyjdzie czas na nowszy model :)

np. kupisz skore to odrazu bedziesz sie nia cieszyc na pare miesiecy :) potem np zderzaczki od eski, mody przy silniku, audio, felgi :) no i .... masz zajecie na dluzszy czas realizujac ta liste :P a potem sprzedajesz i kupujesz b6/b7 :)

masz ladne auto ktore sie nie sypie ..... wiec dbaj o nie ;) dopoki sie nic nie dzieje i jezdzij ile sie da

Opublikowano
Mam pytanie, bo chciałem założyć sobie radio pionnera DEH-6800 MP, radi beta jest duże i przydałoby się jakieś zaslepki zamotać, tylko skąd takie drewno podobne!!?? Wiecie coś na ten temat koledzy!!

audi dorzucało takie małe zaślepki na boki, które zmniejszały dziurę z fabrycznej na 1din, trza poszukać, jak nie w aucie to na allegro.

Opublikowano

Decyzja podjęta-AFN do rezania.

Chapter I soon....valeo+H.I.D 8000k

Opublikowano

Iverson, jednak bedziesz zakładał HID 6000K, a nie 8000K???? ja Ci proponuje 8000K i bedzie kox... :kox:

Opublikowano

Nie no 8000k będę zakładał!!!

Opublikowano

Iverson, rozpocząłeś już rezanie?? Masz juz nowe lampki??? Wrzucaj fotki z kolejnych modów... :thumbup:

Opublikowano

k**wa narazie się wstrzymuję, bo nie wiem czy nie bedę zmieniał firmy i czasami są koszta związane z przeprowadzką i wynajmem nowej chatki :wallbash: także ze 2 tyg. opóźnienia w modach może być albo i lepiej to zależy co się okaże.

Opublikowano

Po planowanych modach Twoje auto bedzie bardzo podobne do auta kolegi Nowak_zg :naughty:

Oba:

-czarne

-soczewki valeo

-grill S4 na czarno

-zrob jeszcze scieme i zderzaki od eSy.. :decayed:

-nawet oba sa 96' i AFN :naughty:

I normalnie blizniacze autka tylko ze jedno w limuzynie, a drugie w avancie.. :dance::naughty:

Opublikowano

HID 8000k , silniczki regulacji reflektorów , kostki ISO z pinami , reflektory in progress , prawie już wszystko zakupione jeszcze tylko wtyczki mi zostały i jak wszystko dojdzie na czas to będzie w weekend rezanie :kox::dance::evil2:

Opublikowano

Iverson, zrób dokumentacje fotograficzną z etapów rezania, chętnie pooglądamy... :th:

Opublikowano

Się wie, będą fotosy I klasa :naughty:

Opublikowano

Iverson .... sprzedasz mi swoj grill ;P ? bo ci w aso to nic nie wiedza .... ostatnio pytalem o gril od s4 to mi powiedzieli ze kosztuje miedzy 218 a 320zl a wczoraj pytalem i powiedzieli ze kosztuje 350zl ....

powiedz mi wiesz cos o tym czy byly grille s4 bez chromu na kratkach a tylko z chromowana obwodka ?

dokupilem 6 pinow tak jak mowiles :) i mam 14 ( dzieki ! )

to co juz wszystko tobie doszlo do lamp ? rezasz na ten weekend ?

ja juz wszystko mam hehe na weekend rezam :P

a xenon widze kupiles ten co ja i raggaman ( widzialem na aukcji twoj nick ;p )

Opublikowano

Grill mogę Ci sprzedać z autkiem hyhyhy, popytaj u kolegi Basena on czasem ma grille. Chyba były tylko wersje z chromem na obwódce z innymi sie nie spotkałem. Narazie jeszcze nic mi nie doszło poza kupionymi lampkami i wtyczkami w aso :kwasny: , Ragga mówił że konkretny sprzedawca to zakupiłem. Teraz sie z nas śmieją że bliźniacze furmanki bedziemy mieli!! :>

Opublikowano

No sie ma widzieć , że coś robicie a nie sie opierdzielacie :decayed:

Lampki + HID = :kox: Ale 8000 - miej troche lansu od życia :tongue4: Delikatna ściema ,fele - czarny środek i rancioszek chrom - slicznie by pasowały .. i Panie pikna bedzie :th: :th: :th:

A na wuj ci B6 .. jak robićskok to o 2 piony do góry ... i z symbolem RS :)

Opublikowano

Tak tak porobie to wszystko i będę chyba papier toaletowy wpierd..ał ;(

Opublikowano

Tak tak porobie to wszystko i będę chyba papier toaletowy wpierd..ał ;(

Nie przesadzaj :wink4: Wszystko stopniowo :naughty: A od papieru to juz lepiej japonki podgryzać :polew:

Opublikowano

HID mi przyszedł 6000K a miałbyć 8000k :wallbash::kwasny: :bicz3: :ranting1: :rant: :doh1: ale i tak montuje!!! :th:

Opublikowano

HID mi przyszedł 6000K a miałbyć 8000k :wallbash::kwasny: :bicz3: :ranting1: :rant: :doh1: ale i tak montuje!!! :th:

kurde ... to teraz w dodatku mamy ten sam HID :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...