szymeniu Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Siema, jako że zima i trzeba było się czymś przemieszczać, wszedłem chwilowo w posiadanie tego oto potwora, czyli RS6 na turbinach GARRET GT30, silnik kręci do 7200, auto jest niewystrojone i ma 740PS/1100, a an nitro 950/1350 Samochód generalnie niszczy wszystko co spotyka na drodze, szczególnie swoją "górą" , a na nitro to jest inny świat Z wyposażenia ma to co każdy RS, ponadto hamulce AP-Racing, wypruty wydech i sportowe katy. aktualny czas 100-200 to 4,9-5,1 w zależności od przepięcia biegu tak jeździło : a tak jeździ Edytowane 4 Grudnia 2014 przez szymeniu
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Szymek co to za używke kupiłeś Takie ładne nowoczesne C7 miałeś i na takiego starucha się przesiadłeś Dla mnie pewnie auto marzeń ale dla Ciebie - rozumiem zimowa przejściówka Ps. Tyle fur już miałeś a co jedna to ma bardziej płaskie koła Fajnie że sedan - bo bardzo mało ich - szkoda tylko że kolor najgorszy z palety
szymeniu Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 Szymek co to za używke kupiłeś Takie ładne nowoczesne C7 miałeś i na takiego starucha się przesiadłeś Dla mnie pewnie auto marzeń ale dla Ciebie - rozumiem zimowa przejściówka Ps. Tyle fur już miałeś a co jedna to ma bardziej płaskie koła Fajnie że sedan - bo bardzo mało ich - szkoda tylko że kolor najgorszy z palety Taka była, a że na 3 miechy to nie wybrzydzam bo to jest do momentu przyjazdu RS6, a że już teraz są komplikacje to nie chcę być bez auta zawsze chciałem trochę pojeździć RS6 C6 to w końcu się udało
krzysiekvtec Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Widzialem to cacko na żywo i nawet nagralem dzwiek wydechu :-) RS6 sound bezpiecznewyscigi.pl:
miron78 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 czyli kilka miesięcy i będziesz musiał na niego szukać kupca - pewnie go atrakcyjnie kupiłeś żeby przy sprzedaży się nie bujać pół roku
szymeniu Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 czyli kilka miesięcy i będziesz musiał na niego szukać kupca - pewnie go atrakcyjnie kupiłeś żeby przy sprzedaży się nie bujać pół roku Nie musiałem go kupować
czaki22 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 ty w pl zamawiales to auto ?najtaniej sprawdzales ? ludziska w uK zamawiaja
szymeniu Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 ty w pl zamawiales to auto ?najtaniej sprawdzales ? ludziska w uK zamawiaja No w PL, a o UK nic nie wiem, nie mam znajomych tam żeby mi ktoś to ogarnął
a4-freunde Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 widziane na zywo w sportmile jak bylem z szefem rs4 b7 na rolkach
szymeniu Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 Hortexowe?? Niszczy system Tak od Tomasa
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Widziałem i słyszałem. Mega auto i niedaleko parkuje
wrclaguna Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Szymek nasz zimówki ............tak poza tym potworek rzeczywiscie
czaki22 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 na q7 25 tys (320tys calosc) roznicy cenowej
niewek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Szymeniu psujesz mi głowę tymi kolejnymi tematami, wiesz? Furka kox, potwór jakich mało
szymeniu Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 musiałem w coś się zaopatrzyć bo nie wiadomo w sumie na kiedy oficjalnie będzie C7 tydzień temu dopiero pojawiły się kody wyposażenia wraz z cennikiem i nikt niczego nie "potwierdził" jeśli chodzi o terminy. Trafiła się okazja więc jest RS6 na takim koksie że nie wiem czy będę miał szybsze auto kiedyś ... Obowiązkowo na spot w niedziele no chyba w sobotę kierownik
Rekomendowane odpowiedzi