FroS-t Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To jest myśl czekamy na akceptacje Jędrka
jedrekx Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 ja do fotek jestem zawsze chętny ustawię gwint na docelowo i możemy działać
FroS-t Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgramy się i cykniemy coś niedługo Jak będzie ładna pogoda oczywiście może w majówkę coś się uda, co myślisz?
jedrekx Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 podobno ma padać... :/ ale zobaczymy jak będzie
amaradaar Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jędruś Jędruniu Mordo Ty moja dziekuję Ci za polecenie Arka od felg no tak yebany zrobił zaprawkę rantu że nie mam pojęcia która to felga
jedrekx Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 nie ma problemu Krzysiek wiedziałem, że będziesz zadowolony! naprawdę cieszę się, że mogłem pomóc w jakiś sposób wracając do mojego auta, umyłem i korzystam z ładnej pogody tak to mniej więcej wygląda: w chwili obecnej dach schnie bo musiałem go ponownie zaimpregnować... gówniany impregnat zszedł po jednym deszczu i jednym myciu... dostałem na testy impregnat Wurtha - zobaczymy ile wytrzyma finalna wysokość auta to 61 cm przód i tył
amaradaar Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Naprawdę super podejście mają no pięknie Panie wygląda ta furmanka :D
BeyerBrown Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Pora teraz na zmianę lampionów Takie tam z prywatnej kolekcji, mój poprzedni bezdasznik: https://drive.google.com/file/d/0B0dJexHLU-b8d0FPWWp3bXlzUVk/view?usp=sharing Edytowane 2 Maja 2016 przez BeyerBrown
jedrekx Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 Jak się trafią w dobrej cenie to na pewno chociaż najpierw trzeba ogarnąć do końca kompletowanie 2DIN
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 żeby nie było zbytniej ciszy w temacie.. dzisiejszy dzień, z racji ładnej pogody postanowiłem odpowiednio zagospodarować. zaczęło się od "małych" porządków by po 2,5 godziny wyglądało to tak oprócz RNS-E wpadła też nowa gałeczka do zmiany biegów much better! :kox: dzięki Siemian za RNS'a
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 Dziękuję ale jeszcze trochę pracy przede mną
Rekomendowane odpowiedzi