enczu Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 A to dzieki za info, zobaczymy jak wyjdzie z hajsem to moze od razu sie wieksza tarcze wrzuci [emoji14]
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Moja OSOBISTA opinia jest taka, że nie warto przepłacać za silikony z nadrukiem fmi*.** , na allegro możemy znależć identyczne kolanka i łaczniki bez nadruków połowe taniej, to samo jest z intercoolerem. Ale wiadomo, jak ktoś lubi zapłacić więcej i mieć komfort psychiczny to nikt nie broni. Ja tam nie narzekam na silikony i cooler z Fmic.pl Przy 4 krotnym oplocie wiem że z tym nic się nie może stać, może i te słabsze i tańsze dają radę ale wiadomo jak długo przy większym doładowaniu? Lepiej kupić raz a porządne Lepiej odrazu zrobić całosć z kwasu a silikonów jak najmniej tylko tam gdzie są konieczne
mebleusz Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 Moja OSOBISTA opinia jest taka, że nie warto przepłacać za silikony z nadrukiem fmi*.** , na allegro możemy znależć identyczne kolanka i łaczniki bez nadruków połowe taniej, to samo jest z intercoolerem. Ale wiadomo, jak ktoś lubi zapłacić więcej i mieć komfort psychiczny to nikt nie broni. Ja tam nie narzekam na silikony i cooler z Fmic.pl Przy 4 krotnym oplocie wiem że z tym nic się nie może stać, może i te słabsze i tańsze dają radę ale wiadomo jak długo przy większym doładowaniu? Lepiej kupić raz a porządne Lepiej odrazu zrobić całosć z kwasu a silikonów jak najmniej tylko tam gdzie są konieczne Tu sie zgodze peacenotwar ma u siebie full kwas i tak by bylo najlepiej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MrTea Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 ew. całość spawana z aluminium .. wyjzie kilka kg mniej na przedniej osi
Gość Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Autko spoko, czyste i schludne Brakuje mi tu tylko dobrego koła Edytowane 10 Października 2016 przez uszol
Arturoo Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Jedno z ładniejszych na aucie właśnie jest
Gość Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Jedno z ładniejszych na aucie właśnie jest Ty sie Art znasz... na 2.5 i niech tak zostanie A no i zapomniałbym wypierz te fotele z przodu panie bo jeśli są dalej w takim stanie jak na zdjęciach z piesełem to Edytowane 11 Października 2016 przez uszol
mebleusz Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Jedno z ładniejszych na aucie właśnie jest Ty sie Art znasz... na 2.5 i niech tak zostanie A no i zapomniałbym wypierz te fotele z przodu panie bo jeśli są dalej w takim stanie jak na zdjęciach z piesełem to spoko, zdjecie z psem wyszło jakoś tragicznie, na żywo nie jest tak źle narazie to walcze z autem, żeby ruszyło o własnych siłach Edytowane 11 Października 2016 przez mebleusz
karol24 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Teraz to i tak szkoda prać co tam znowu w tym 1.8 T się dzieje?
mebleusz Opublikowano 11 Października 2016 Autor Opublikowano 11 Października 2016 Teraz to i tak szkoda prać co tam znowu w tym 1.8 T się dzieje? Wisko, dolot do poprawy, cieknie gdzies plyn chlodniczy, czujnik predkosci padl, linka maski pekla i popuszcza uszczelka miski albo uszczelka od splywu oleju z turbo, lekko peka kolektor wydechowy ... to tak z grubsza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafaal14 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Czyli tak , można to odwrócić na plus co nieco:) Turbo do przerobienia na większe, kolektor do wymiany na większy Czyli tak , można to odwrócić na plus co nieco:) Turbo do przerobienia na większe, kolektor do wymiany na większy ;)powodzonka
robertjudi Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Auto robi szał! Felgi et43? Masz jakieś dystanse dane ?
mebleusz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Auto robi szał! Felgi et43? Masz jakieś dystanse dane ?Dystansow nie ma zadnych jeszcze.Z nowosci to wpadl caly nowy zawias tyl, lekko poprawiony dolot, linka maski. Auto stoi teraz i czeka na zrzucenie skrzyni, zobaczymy czy dwumas ma sie dobrze, jesli tak to docisk awx+kewlar a jak nie to jednomas abf, docisk abf i tarcza kewlar Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Auto zyje i ma sie dobrze. Wpadl jednomas z 1z , tarcza kewlar. Do tego caly nowy wielowahacz, przeguby wewnetrzne z przodu, uszczelka walu w skrzyni, nowy olej w skrzyni, poduszki skrzyni czujnik predkosci i zimowki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 21 Listopada 2016 przez mebleusz
mebleusz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Oj to sporo nowych teili wpadło sytuacja z wahaczami troche wymuszona, bo było do wymiany pare gum z tyłu to już zrobiłem całość, a jak już tył to i przód. Przy wymianie sprzegła żal było nie uszczelnić porządnie skrzyni więc jakoś tak to wszystko wyszło. co ciekawe lista części do wymiany wcale się nie pomniejsza, pierwszy na liście jest kolektor wydechowy, który pękł, licznik w ktorym padl predkosciomierz i cos przepustnica swiruje. Znając mnie to przy okazji ściagania kolektora, trzeba będzie dłubnąc turbo
Animal Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ahahahahha.... czyli jednak choroba postępuje ale w sumie mam to samo jak już coś robić to po co serię skoro można coś więcej
ganjaq Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Cześć, próbowałeś podmienić na chwile od kogoś licznik? Wiem, że wiąże się to z jego adaptacją ale mogę Tobie podpowiedzieć co i jak. Albo test licznika we vagu, jeśli wskazówka reaguje na test to prawdopodobne że licznik działa. Szkoda wywalać licznik w którym jak pamiętam fis był bez skazy
mebleusz Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Cześć, próbowałeś podmienić na chwile od kogoś licznik? Wiem, że wiąże się to z jego adaptacją ale mogę Tobie podpowiedzieć co i jak. Albo test licznika we vagu, jeśli wskazówka reaguje na test to prawdopodobne że licznik działa. Szkoda wywalać licznik w którym jak pamiętam fis był bez skazy licznik na test reaguje
hasahad Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Koło auta robi wrażenie. Jakiś dystans i będzie na kozaku. Co do licznika to też miałem problem z predkosciomierzen, wymieniłem zegary i było gites.
Rekomendowane odpowiedzi