Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kończy się abonament play - szukam ciekawszej oferty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W połowie stycznia kończy mi się abonament - PLAY UNLIMITED 4.0 - 35,98zł + 10zł (pakiet nielimitowanych SMS) = 45,98zł/mies

Połączenia na komórki: nielimitowane

Połączenia na stacjonarne: 29gr/min - raczej nie dzwonię, bo mam w domu jeszcze telefon stacjonarny

SMS: j.w (z pakietem nielimitowane)

-------------------------------------------------

Znaleziona przeze mnie oferta - PLAY UNLIMITED 4.0 - 2 razy więcej internetu - 40zł/mies:

Połączenia na komórki: nielimitowane

Połączenia na stacjonarne: 29gr/min

SMS: nielimitowane

Internet: 1GB + 1GB - nie korzystam

Znajdę jakąś ciekawszą ofertę w innej sieci do 50zł/mies?

Opublikowano

Może troszkę ponad bo 59 zł ale... sprawdź FM Mobile :) Marka głównie znana z mlm marketingu ale weszli z telefonami na rynek. Mama ma, chwali sobie, Ja przejdę jak umowa z orange mi się kończy. Bez tel masz 29 zł na msc.

Edytowane przez cptolgierd

Opublikowano

ja posiadam osobiscie nju mobile i jestem zadowolony wiadomo w tej sieci nie daja telefonów tylko sam abonament a co ważne umowa nie jest podpisywana na okres rok czy dwa tylko umowa nie ma określonego czasu możesz podpisać umowe i za 4 miesiace np zerwać ja oczywiście z wypowiedzeniem 30 dni i bez ponoszenia jakich kolwiek kar i ja płacę miesięcznie 39 zł maksymalnie i mam nielimitowane rozmowy do komórek i stacjonarnych do tego sms i mms też nie limitowane oraz 2gb internetu z którego korzystam praktycznie cały czas i jeszcze nie zdarzyło mi się aby mi tego limitu brakło

Opublikowano

w heyah za 20zl masz 300min do wszystkich, mi to wystarcza na caly miesiac. Z Smsow nie korzystam, ale tez sa pakiety pewnie za ok 30zl/mc wyjdziesz

Opublikowano

Ja od wczoraj w PLAY za 49.99 mam połączenia komórka i stacjonarny bez limitu, SMS bez limitu i 2GB neta od tego -4.99 zł za e-fakture chyba nic wiecej nie trzeba

Opublikowano

nju mobile

za 38 pln są rozmowy i smsy bez limitu.

Opublikowano

jesli ktoś nie potrzebuje neta to spoko oferta :)

Opublikowano

nju mobile

za 38 pln są rozmowy i smsy bez limitu.

to samo w play, 38zł

http://www.play.pl/oferta/play-karta/play-na-karte/formula-minimax-na-karte/

płacisz za max 100smsów i max 100min, jak wypiszesz np 50sms i wydzwonisz 50min to płacisz za 50

Opublikowano

A ja zaproponuje alternatywę, z której skorzystałem rok temu :)

Szukałem czegoś do +/- 60zł z telefonem i dzień przed pójściem do salonu i przedłużeniem umowy w playu uznałem, że jak ludzie trafiają jakies super oferty to może też mi się uda i zacząłem szukać. Znalazłem groupon za 29zł upoważniający do zakupu abonamentu w Orange 30% taniej przez cały okres trwania umowy + po podpisaniu umowy 200zł rabat na paliwo na BP.

Takim sposobem kupiłem abonament za 89zł - płacę 62zł i wybrałem telefon, który najlepiej chodził w komisach. Efekt taki, że mam za darmo rozmowy i smsy + 2,5gb internetu, telefon sprzedałem za 950zł + 2 tyg po podpisaniu umowy przesłali mi pocztą voucher na 200zł na BP.

Także polecam takie kombinowanie, właśnie w święta są takie promocje, ostatnio kolega szukał to było na grouponie -30% na abonament. Teraz widze, że jest na gruperze.

Pozdrawiam i wesołych świąt!

Opublikowano

A ja zaproponuje alternatywę, z której skorzystałem rok temu :)

Szukałem czegoś do +/- 60zł z telefonem i dzień przed pójściem do salonu i przedłużeniem umowy w playu uznałem, że jak ludzie trafiają jakies super oferty to może też mi się uda i zacząłem szukać. Znalazłem groupon za 29zł upoważniający do zakupu abonamentu w Orange 30% taniej przez cały okres trwania umowy + po podpisaniu umowy 200zł rabat na paliwo na BP.

Takim sposobem kupiłem abonament za 89zł - płacę 62zł i wybrałem telefon, który najlepiej chodził w komisach. Efekt taki, że mam za darmo rozmowy i smsy + 2,5gb internetu, telefon sprzedałem za 950zł + 2 tyg po podpisaniu umowy przesłali mi pocztą voucher na 200zł na BP.

Także polecam takie kombinowanie, właśnie w święta są takie promocje, ostatnio kolega szukał to było na grouponie -30% na abonament. Teraz widze, że jest na gruperze.

Pozdrawiam i wesołych świąt!

Ja tylko dodam, że te grupony często się pojawiając także jak ktoś nie ma parcia to polecam. 30% zniżki na 24 miesiące + dodatkowe korzyści przy przedłużaniu umowy. Ja skorzystałem już 2 raz. Kiedyś na fejsie orange podesłało mi za free zniżkę.

Opublikowano

W Play za nielimitowane połączenia na wszystkie komórki, nielimitowane sms-y i pakiet 750MB internetu płacę 34,99zł. Umowa na 12 m-cy, oferta bez telefonu.

Opublikowano

Również polecam nju mobile. Za 39zl nielimitowane wszystko i 2gb internetu. Bardzo fajny system obslugi konta, wszystko czarno na bialym. Nie musisz pakowac sie w dlugoterminowe umowy bo odnawia się sama co miesiąc

W tych 39 jest 2gb internetu
Opublikowano

Również polecam nju mobile. Za 39zl nielimitowane wszystko i 2gb internetu. Bardzo fajny system obslugi konta, wszystko czarno na bialym. Nie musisz pakowac sie w dlugoterminowe umowy bo odnawia się sama co miesiąc

W tych 39 jest 2gb internetu

do marca LTE bez limitu ! Czyli 39zł i niczym się nie martwisz. Dla osób indywidualnych nie ma obecnie korzystniejszej oferty.

Edytowane przez ChilliPalmer

Opublikowano

Ja w zeszłym tygodniu podpisywałem (przedłużałem umowę z play - jedna z moich dwóch obecnych umów).

Za 34,99zł mam:

- umowę na 15 miesięcy;

- e-fakturę;

- sms-y nielimitowane do wszystkich sieci;

- rozmowy nielimitowane do wszystkich sieci;

- internet 500mb;

- przez pierwsze 3 miesiące płacę tylko 5zł (czyli 3 miesiące kosztują mnie razem 15zł);

- przez pierwsze 6 miesięcy internet LTE za darmo i mielimitowany (poźniej mam te 500 mb)

Myślę, że dobrą opcję wyrwałem :)

Opublikowano

500 cienko, mi min 2 trza.

Np. moje ostatnie zuzycie.

0d2a44f72d947e1a385f68241f410b53.jpg

12 GB[emoji12]

Średnio 3GB kosztuje w Play 20 zeta.

Edytowane przez POWER-KRIS

Opublikowano

To abonament dla dziewczyny - kupiłem jej rok temu S4, ale neta nie używa, dlatego tylko 500mb. Ja osobiście mam 2GB i starcza. Zależy co kto robi :)

Przy LTE to 12GB można zrobić w 1 dzień xD

Opublikowano

Ktoś wie, czy w Play funkcjonują jeszcze umowy na 12 m-cy?

Opublikowano

Ostatnio żonie przedłużaliśmy umowę w Plusie za 49 zł - dostaliśmy nielimitowane sms, rozmowy do wszystkich sieci komórkowych oraz coś ponad 3 gb neta.

Opublikowano

Bez telefonu to nju z rachunkiem za 39 zl miesięcznie.

Opublikowano
  • Autor

Witam.

Dziękuję za pomoc.

Właśnie jestem po złożeniu wniosku do nju mobile na ofertę z rachunkiem:
Min. 9zł

Max: 29 zł (nielimitowane rozmowy na komórki, stacjonarne)

Max: 9 zł (nielimitowane SMS)
Aktywacja: 0zł z e-fakturami (trzeba uważać, bo bez e-faktur aktywacja kosztuję 200zł)

Po pierwszym miesiącu nie zapłacę więcej niż 38zł.

Od drugiego miesiąca mogę aktywować ofertę jeden na wszystko:
Min. 9zł

Max 39zł - jak wyżej + nielimitowane MMS i 2GB internetu

P.S. w Play wypowiedzenie umowy to 30dni od początku miesięcznego okresu rozliczeniowego) więc w praktyce to więcej niż 30dni ;)

Pozdrawiam.