Dev Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 witam interesuje mnie info na temat zużycia paliwa waszych aut na wolnych obrotach na postoju u Kolegi FiS wskazuje 1.6l troche dużo tak mi sie wydaje za info serdeczne dzieki pozdrawiam T
Piechol Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 u mnie pokazuje 1.6l jak na luzie do skrzyżowania dojeżdżam a jak na biegu się puści nogę z gazu to 0.0l dziwne te fisy są trochę więc to 1,6 na chwilowym to chyba ostatnia wartość jaką złapał komputer...
Musashi Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 w silnikach na postoju zuzywa PD R4 0,4 L/h. to co pokazuje FIS ustawiony na wskazanie spalania chwilowego to zuzycie pomierzone na ostatnich 300m. FIS nie wskazuje zuzycia paliwa w funkcji czasu. jezeli ostatnie 300m dojezdzales na biegu hamujac silnikiem ECU nie lalo paliwa stad 0L/100km jezeli jadac na luzie, zuzywales te 0,4 L/h z tym ze sie toczyles wiec sobie przeliczyl jako L/100km
Flyer Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Na FIS nie ma co patrzec tak jak prawie Musashi. U mnie np. FIS na jalowym pokazuje od 0,5 do 40.
domelq Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 spalanie na wolnych waha sie w granicach 0,4 L ale na 1 godzine pracy
Piotrek98igo Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 w silnikach na postoju zuzywa PD R4 0,4 L/h. to co pokazuje FIS ustawiony na wskazanie spalania chwilowego to zuzycie pomierzone na ostatnich 300m. FIS nie wskazuje zuzycia paliwa w funkcji czasu. jezeli ostatnie 300m dojezdzales na biegu hamujac silnikiem ECU nie lalo paliwa stad 0L/100km jezeli jadac na luzie, zuzywales te 0,4 L/h z tym ze sie toczyles wiec sobie przeliczyl jako L/100km spalanie chwilowe pokazuje co 30m
spanky Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 witam interesuje mnie info na temat zużycia paliwa waszych aut na wolnych obrotach na postoju u Kolegi FiS wskazuje 1.6l troche dużo tak mi sie wydaje za info serdeczne dzieki pozdrawiam T :doh1: Fis nie wskazuje spalania na wolnych ... niech szanowny kolega zapnie Vaga i tam szuka spalania na wolnych ... [l/h]
Rekomendowane odpowiedzi