Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Mój nowy nabytek 2,0 TDI BRE S-line by Dynosoft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie Panowie.

Wszyscy czekamy na diody...tylko ciekawe czy do sedana też będą... :mysli:

Opublikowano

ba$ior też się rozglądam za takowymi... :wink4:

Patrox furak daje radę :decayed:

Opublikowano

ba$ior też się rozglądam za takowymi... :wink4:

nie tylko Ty :naughty:

Opublikowano

nie ma co, fura piękna :good:, jedyny słuszny kolor to czarny jak widać :gwizdanie: :)

Opublikowano

hej :) widziałem na zywo piekne autko niczego nie brakuje a moc az kipi spod maski sliczny kolorek kombi :naughty: najleprza z mozliwych tapicera :gwizdanie: :cool1: i mocy przybywaj :decayed: slyszalem same pozytywy na temat tej firmy DYNOSOFT :) na 99% jak wymienie olej to podjade na jakies gmeranie pod maska :naughty: pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje

Opublikowano

Super furka :good:

Ale z tego co na zdjeciu widac nie zdolales sie uporac z FISem po wlozeniu tych LEDow do lamp :mysli:[br]Dopisany: 10 Październik 2008, 21:21_________________________________________________

Opublikowano
  • Autor

Ale z tego co na zdjeciu widac nie zdolales sie uporac z FISem po wlozeniu tych LEDow do lamp :mysli:[br]Dopisany: 10 Październik 2008, 21:21_________________________________________________

Witam,

Ładne auto, mody też fajne. Diody na styl "włoski" ale włosi wsadzali "rurkę" z mniejszą ilością diód o większych odstępach między każda i efekt był MEGA a'la A5/R8.

dsc01337za2uz1.jpg

w320.png

U mnie zaślepki ze zderzaka non s-line pasowały idealnie do zderzaka s-line/s4 więc nie wiem OCB... :cool1: A szybciej latasz dzięki większej "lodówce" i "rurkami z aluminium" ??

Jakiś podwójny wydeszek planujesz - widzę po nakładce od S4 - daj ja w lakier auta :cool1:

Nic tylko rezać diody do tylnych lamp :kox:

dsc000502wm7eh2.jpg

w320.png

To nie wlosi tylko Hiszpanie :wink4:

Miałem spaloną żarówkę w tablicy rejestracji.

Opublikowano

Ladna furka, cos jeszcze nie mialem okazji Cie widziec we WR, a chetnie stanal bym z Toba na swiatlach lub jakiejs "kresce", z czystej ciekawosci... pozdr.

Opublikowano

Witam,

Ładne auto, mody też fajne. Diody na styl "włoski" ale włosi wsadzali "rurkę" z mniejszą ilością diód o większych odstępach między każda i efekt był MEGA a'la A5/R8.

dsc01337za2uz1.jpg

w320.png

U mnie zaślepki ze zderzaka non s-line pasowały idealnie do zderzaka s-line/s4 więc nie wiem OCB... :cool1: A szybciej latasz dzięki większej "lodówce" i "rurkami z aluminium" ??

Jakiś podwójny wydeszek planujesz - widzę po nakładce od S4 - daj ja w lakier auta :cool1:

Nic tylko rezać diody do tylnych lamp :kox:

dsc000502wm7eh2.jpg

w320.png

To nie wlosi tylko Hiszpanie :wink4:

He he racja sorki :)

Już poprawiłem wiec osuń posta :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam , naszła zima a wraz z nią nowe modyfikacje. Podsufitka w samochodzie została obszyta czarna alcantara i zdobiona czerwoną nicią. Zdjęcia nie oddają prawdziwego efektu ale Ci co widzieli potwierdzą że wygląda zacnie.

dsc6073ll7.th.jpg

dsc6075kq4.th.jpg

dsc6091ni9.th.jpg

W międzyczasie autko usiadło jeszcze o ok. 1,5 do 2,0 cm od seryjnego S-line. Zostały zakupione sprężynki Eibach pro kit. Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie bo autko super trzyma się drogi i nie ucierpiało na komforcie. Wraz z zawieszeniem kupiłem nowe koła 7,5x17 wzór RS4 z nowymi oponami 205/50 17(taki setup zimowy). Oprócz kółek przyszedł czas na muzykę i DVD w samochodzie. Zostały zakupione głośniki DLS UR6S na przód zasilane wzmacniaczem Audio art i subwoofer JL Audio ze starej dobrej serii (12W3D2). Efekt- gra czysto a jak trzeba to urywa łeb.

dsc6088xp6.th.jpg

downloadblogrd8.th.jpg

wollimarea185sy2.th.jpg

461404178sq8.th.jpg

4614041783ds0.th.jpg

dsc6096xm3.th.jpg

dsc6078jv3.th.jpg

dsc6082jd9.th.jpg

Zapomniałem dopisać że samochód dostał świezy zastrzyk energi. Obecnie jest wsadzona turbinka z silnika BRD. oto efekt wstępny:

patrox209kmyk3.th.jpg

Opublikowano

Very nice :good:

Zapodaj jeszcze wydechy w te puste miejsce... :naughty: no i czekamy na LEDy - tył :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że myślałeś "kółka" :) moją opinię o aucie już znasz, nic dodać nic ująć :)

Opublikowano

ładne auto, może relingi na czarno i ewentulanie fele w takim kolorze jak carfit w RS4 :wink4: byłby maksymalny :kox:

Opublikowano

Super Furak.. Gratuluje udanych modów.. wszczegolnosci tych mechanicznych.. sam planuje podobne zmiany ale po zakonczeniu okresu gwarancyjnego.. SUPER!! Napisz kolego tylko jak z przyczepnoscia na FWD przy tej mocy.

Opublikowano

Jak na ośke to bardzo przyzwoicie :) Powoli chyba zaczynają się problemy z trakcją?

Opublikowano
  • Autor

Spoko, miałem dużo więcej mocy i w lżejszym aucie. W przednio napędowym i dawałem radę. Moim zdaniem tu jest jeszcze bardzo duża rezerwa do tego żeby nie było trakcji. Dzięki za pochlebne opinie. W przyszłym tygodniu czas na kolejne mody i wtedy się pochwalę.

Opublikowano

mógłbys pokazac w miare możliwosci jak wygladają poprowadzone rury od coolera pod maską?

Jaki koszt jest jest tej operacji w DW , w Stolicy proponowali mi w okolicach 2000zł (el-tec)

Opublikowano

mógłbys pokazac w miare możliwosci jak wygladają poprowadzone rury od coolera pod maską?

Jaki koszt jest jest tej operacji w DW , w Stolicy proponowali mi w okolicach 2000zł (el-tec)

Też jestem ciekaw.

Chętnie zrobię jakiegoś moda "pod maską" oprócz Virusa (c*paa).

Opublikowano
  • Autor

Jakbyście zr

Też jestem ciekaw.

Chętnie zrobię jakiegoś moda "pod maską" oprócz Virusa (pipka).

Jakbyście zrobili listę min. 3 osób chętnych to cena z coolerem i montażem jest 1600zł.

A co do zdjęć to pod maską nic nie widać a uwierzcie mi że zdjęcia Wam nic nie dadzą. Bo każdy cooler indywidualnie się dorabia pod samochód ( Założyliśmy już tego dziesiątki jak nie setki i wiem co pisze).

Opublikowano

Jakbyście zr

Też jestem ciekaw.

Chętnie zrobię jakiegoś moda "pod maską" oprócz Virusa (pipka).

Jakbyście zrobili listę min. 3 osób chętnych to cena z coolerem i montażem jest 1600zł.

A co do zdjęć to pod maską nic nie widać a uwierzcie mi że zdjęcia Wam nic nie dadzą. Bo każdy cooler indywidualnie się dorabia pod samochód ( Założyliśmy już tego dziesiątki jak nie setki i wiem co pisze).

No tak a jakich efektów działania po montażu można się spodziewać??