Czaki89 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Dzięki!! Staram się prowadzić jak najlepiej.. Co do lamp nic nie leciałem papierem i malowałem bez podkładu..kilka warstw farby do plastików w spreju i jest ok Co do listew to na razie cały czas spoko. Linka jako taka nie mam..ale wiem że szły z łodzi i są z pianki pur Na dniach prawdo podobnie małe upgrade tematu Edytowane 12 Października 2015 przez Czaki89
bjoern Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 A bo farbę do plastiku miałeś, ja chce półmatem pomalować bo mat jest zbyt matowy to będę szukał tych listw i może się coś skompletuje na wiosnę
Czaki89 Opublikowano 14 Października 2015 Autor Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Siema:hi:Nadszedł czas na małe update wnętrza Na pokład wpadło parę gratów :D- Kosz 2din- Klimatronik 2din 16'stopni- Radio Concert III z mp3- Przerobienie tunelu pod 2 din- Podłączenie Can H i Can L = Info na FIS Przed: Fotoo!!: Pozdrawiam Edytowane 23 Października 2015 przez Czaki89
Zieluu Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Już wiem do kogo się odezwę jak będę zmieniał swojego swój koszt 1DIN na 2DIN DObra robota
Gac3k Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Zarzuć sobie Yatoura i będziesz miał muzę z pendrive. Można wrzucić do schowka lub dać przedłużkę i pod dywanikiem podłokietnika schować pena.
Czaki89 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) O Yatourze myslalem i pewnie wpadnie bo wypalanie plyt to nic przyjemnego:D nie wiem czy słyszałeś o wersji z bluetooth? Edytowane 17 Października 2015 przez Czaki89
takstiven Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 mam yatoura z modułem bluetooth i działa bardzo dobrze. rozmówcę slychać bardzo dobrze i mnie też. jedyny minus, to taki, że jak chcesz rozmawiać, to musisz być przełączony na CD. btw. furka fajna
MARCIN607 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Super czarnuch. BRAVO BRAVO.
Czaki89 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Opublikowano 17 Października 2015 Dzięki za pozytywne opinie Co do zmieniarki muszę się jeszcze zastanowić czy z BT czy nie bo sam dodatkowy moduł BT do Yatoura to spory wydatek. Teraz muszę się skupić nad uruchomieniem tylnych głośników, bo Concert III ma wyjścia tylko na przód i trzeba mu wzmacniacza No nic wyreza sie
Gac3k Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Jak Concert 3 ma na przód tylko ? Ja miałem i grało wszystko (przeszedłem z Concert 2) A Yatoura na BT nie kupowałem, nie wiem jak się sprawuje ja mam standardowego, a BT będę montował oryginalne z końcówką D (czekam tylko na przewód)
Czaki89 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Opublikowano 17 Października 2015 Bo pewnie masz oryginalnie wzmacniacz i on aktywuje tylne głośniki.. na samym schemacie radia widać,że wyjście ma tylko na głośniki przednie .. No nic, dołoży się .
Kazek 1.9 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Czyli czaki trzeba ci wzmaka poszukać hmmm damy rade juz mam człowieka co ma takie graty szykuj kwit będzie w dobrej cenie ... Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka Czyli czaki trzeba ci wzmaka poszukać hmmm damy rade juz mam człowieka co ma takie graty szykuj kwit będzie w dobrej cenie ... Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
kulpios Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Rewelacja jesteś z podkarpacia? Chętnie obejżę na żywo to cacko.... Daj namiar.
Kazek 1.9 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Kulpios ty jesteś może z Przemyśla i masz b6 w kombi czarne na ramkach Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
Czaki89 Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Jutro prawdo podobnie wpadnie tuba ze wzmacniaczem i podłączenie tylnych głośników, za jakieś podpowiedzi będę bardzo wdzięczny Z tego co widziałem , radyjko chyba na bose było zakodowane, pewnie trzeba bd tam coś zmienić ? Pozdro
Gac3k Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Z tego co wyczytałem to standardowa wiązka A4 B6 do tuby na końcu różni się od Bose.
Czaki89 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Wzmacniacz będę zakładał standardowy, do tego mam wiązkę z odpowiednią wtyczka 23 pin..więc puki co z górki.. -------------------------------------------------------- Graty doszły.. sprawdzę jeszcze i ogarnę wiązkę i biorę się do roboty ____________________________________________________________________ Siemano Dzisiaj dokończyłem rezanie oryginalnego nagłośnienia. Oprócz radia które wpadło wcześniej, zamontowałem dzisiaj Subwoofer razem ze wzmacniaczem oraz aktywowałem głośniki z tyłu ! Z pracy jestem zadowolony. Wszystko zadziałało i gra naprawdę fajnie. Zostało jeszcze parę bajerów jak ogarniecie wylotu za subwooferem bo stojąc na zewnątrz jest lekka pierdziawka W sumie w środku tego nie słychać, oraz przetestowanie odwrócenia biegunów do tuby.. Oraz podziękowania dla kolegi michal1407 za wydarcie całej ori wiązki ! bez tego nie było by tak łatwo A więc wpadło: -Oryginalny wzmacniacz -Oryginalna tuba - Wszystko podłączone Ori wiązka Właśnie przeszło mi przez myśl,że ciekawe jakby to grało gdyby wrzucił w miejsce ori głośnika coś innego ? Ktoś coś takiego przerabiał ? Pozdro! Edytowane 27 Października 2015 przez Czaki89
elmo814 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 zacznie lepiej grac jak zmienisz biegunowosc lub kondensatorki http://a4-klub.pl/index.php?/topic/298976-slabo-grajace-glosniki-tyl-i-subwoofer/
kulpios Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Kulpios ty jesteś może z Przemyśla i masz b6 w kombi czarne na ramkach Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka Nie z Przemyśla a Leżajska ...
Kazek 1.9 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Chyba ze tak myślałem ze to twoja czarnule widzę codziennie rano hrh pozdro Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi