admin20 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 no właśnie nie;/ ale następnym razem porobi sie zdjęcia i nagramy filmik z palenia gum;p
sebastian_marat Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Moja furka się nie nadaje do takich rzeczy:P za mało mocy:)
admin20 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Opublikowano 1 Października 2012 to posmarujemy Ci opony olejem i da rade:-P
skovroon Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Moja furka się nie nadaje do takich rzeczy:P za mało mocy:) E tam za mało:naughty:
admin20 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 właśnie seba ile Ty masz tych kucy? 140?
skovroon Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 140? i dwie kobyły:decayed:
pompon60 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 panowie mam do was pytanie czy dysponuje ktoś z was VCDS żeby ogarnąć zielone menu w MMI i wgrać polski język i zaktualizować BT??
admin20 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 popytaj na spotach łódzkich bo u nas to raczej nikt takich sprzętów nie posiada;p Seba no podaj ilość Twoich kucy ;p
sebastian_marat Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 panowie mam do was pytanie czy dysponuje ktoś z was VCDS żeby ogarnąć zielone menu w MMI i wgrać polski język i zaktualizować BT?? Ja VCDS mam, jak masz opisy jak to zrobić to służę pomocą No 140 mam, ale to o wiele za mało:P
admin20 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 Tak jak mówiłem. Polejemy Ci opony olejem;p ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ---------- seba piszesz się na przyciemnienie szyb w swoim bolidzie?;p
sebastian_marat Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Myślałem o tym, ale nie wiem:P a organizujesz jakąś grupową ściemę? z dużym rabatem?
admin20 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 no do Tomaszowa jedziemy:) około 6 autek. Masz link To view this page correctly, you need a Web browser that supports frames. Oczywiście rabaty będą około 50zł na samochód. Jutro mam mieć ofertę
sebastian_marat Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Ty no to może:P 50zł to trochę mało przy tylu furkach, ale może coś więcej się ugada, tylko k**wa boje się o boczki w drzwiach że pourywają mi zatrzaski. Wolałbym sam to rozebrać i dopiero im zaprowadzić. A na kiedy się szykujecie?
klysek Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 no do Tomaszowa jedziemy:) około 6 autek. Masz link To view this page correctly, you need a Web browser that supports frames.Oczywiście rabaty będą około 50zł na samochód. Jutro mam mieć ofertę a ile krzycza za scieme avanta ?
skovroon Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Ty no to może:P 50zł to trochę mało przy tylu furkach, ale może coś więcej się ugada, tylko k**wa boje się o boczki w drzwiach że pourywają mi zatrzaski. Wolałbym sam to rozebrać i dopiero im zaprowadzić. A na kiedy się szykujecie? Nie świruj tylko ściemniaj
admin20 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 jutro będę znał cennik z rabatami:) Podeślę w wątku. Seba nie panikuj tylko dawaj na ściemke:) Co do terminu to jeszcze ustalimy jak będę znał cennik usługi:)
klysek Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 jutro będę znał cennik z rabatami:) [\QUOTE]jak bedzie dobra cena wybral bym sie z wami
sebastian_marat Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 w cenniku mają 480 za avanta:P
Rekomendowane odpowiedzi