Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Skierniewicach (REAKTYWACJA)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak cos to dajcie znac tylko wczesniej oczywiscie a nie na ostatnia chwile :P

Opublikowano

ja tam tez sie wciaz pisze, aktualnie nie mam czym podjechac bo sie furak u mechanika schował na jakis czas ,ale kiedy tylko go odzyskam to i'm ready jak to sie mowi :gwizdanie:

Opublikowano

Wiecie co teraz to do bani troche tak sie styknac gdzies bo pizgawa na dworzu i tak stac gdzies na parkingu i sie przygladac swoim autkom to tez nie bardzo...://

Opublikowano

to ze zimno to fakt ale na audi popatrzec mozna ewentualnie wykolowac jakis szoferow to mozna by troszke atmosfere rozgrzac :polew: ale tak powaznie to chyba cos w tym jest ze to juz raczej pod wyzwanie zaczyna podchodzic

Opublikowano
cos w tym jest ze to juz raczej pod wyzwanie zaczyna podchodzic

jakie wyzwanie ? :tongue4:

Opublikowano

aura

Opublikowano

oj tam licza sie checi a nie aura :P dla chcacego nic trudnego ;)

Opublikowano

no ja tez jestem tego zdania ale ktos juz wczesniej poruszyl kwesitie ewentualnego wychlodzenia ja tylko poszedlem za ciosem i przytaknalem choc sadze ze pogoda to nie za duzy problem

Opublikowano

jak cos to piszcie a chetnie sie zjawie :hi:

Opublikowano

mi by pasowala chyba tylko sobota i to to tak najwczesniej za jakies 2 tygodnie przy dobrych wiatrach :wallbash:

Opublikowano

witam. :hi: moze sobota 07.02.2009 godz. moze 16? miejsce?? hmmm... :mysli: parking tesco? komu pasuje? lub kto ma inny pomysł??? :a4fan: pozdrawiam

Opublikowano

Też się pisze, ale coś ludzi nie za wiele

Opublikowano

jak się uda to zabieram kumpla i się wstawimy, ale nie obiecuje bo jutro będzie wiadomo :wink4:

Pulpit jak coś to wyślij mi swoje gg na pw to się dogadamy jak będziemy jechać :hi:

Opublikowano

witam. :hi: a wiec postanowione. :oklaski: 07.02.2009 16:00 parking tesco. :a4fan: mam nadzieje ze frekwencja bedzie taka jak sie zapowiada. powoli sie rozkrecimy :good::drunk:

Opublikowano

Cieplej sie zrobi to frekwencja wzrosnie bankowo. Tak czy siak w sobote widzimy swoje a4-y :)