paulo77 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 kurde chlopaki ale macie cisnienie na tego spota nie lepiej poczekac na cieplejszą pogodę?? kazdy przyjedzie juz na letnich oponkach co po niektórzy na nowych felach no i zawsze cieplej bedzie stac na tych +10 czy +15C niż na 0C i to w chlapie :/ Zgadzam się z kolegą, że lepiej byłoby może troche poczekać na lepsza pogodę. Ja dodatkowo czekam na nowe fele. Mam nadzieje, że w połowie marca jak pogoda dopisze będą już założone :gwizdanie: A tak w ogóle to gdzie dokładnie robicie spoty, pytam bo jeszcze na żadnym nie byłem
skovroon Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 kurde chlopaki ale macie cisnienie na tego spota nie lepiej poczekac na cieplejszą pogodę?? kazdy przyjedzie juz na letnich oponkach co po niektórzy na nowych felach no i zawsze cieplej bedzie stac na tych +10 czy +15C niż na 0C i to w chlapie :/ Zgadzam się z kolegą, że lepiej byłoby może troche poczekać na lepsza pogodę. Ja dodatkowo czekam na nowe fele. Mam nadzieje, że w połowie marca jak pogoda dopisze będą już założone :gwizdanie: A tak w ogóle to gdzie dokładnie robicie spoty, pytam bo jeszcze na żadnym nie byłem chyba jeszcze takiego spota z prawdziwego zdarzenia to w skc nie bylo :)
Pulpit Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 kurde chlopaki ale macie cisnienie na tego spota nie lepiej poczekac na cieplejszą pogodę?? kazdy przyjedzie juz na letnich oponkach co po niektórzy na nowych felach no i zawsze cieplej bedzie stac na tych +10 czy +15C niż na 0C i to w chlapie :/ Zgadzam się z kolegą, że lepiej byłoby może troche poczekać na lepsza pogodę. Ja dodatkowo czekam na nowe fele. Mam nadzieje, że w połowie marca jak pogoda dopisze będą już założone :gwizdanie: A tak w ogóle to gdzie dokładnie robicie spoty, pytam bo jeszcze na żadnym nie byłem chyba jeszcze takiego spota z prawdziwego zdarzenia to w skc nie bylo :) no raczej nie było chyba, że dwu-samochodowy spot jest tym z prawdziwego zdarzenia ale co tam przynajmniej ładne foty porobiliśmy furek, a ta kwestia pogody jest chyba niezłym wyznacznikiem do daty spota w sumie też myślę, że można poczekać do któregoś marca, chociaż fele mam te same co na lato :evil:
sebastian_marat Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Siema wszystkim:) jak narazie zapowiada się na wiosnę to niedługo coś zrobimy:) tylko trzeba porządnie umyć fure po zimie:P Pozdrawiam
Tobi_one Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 oj tam nie wazne jakie fele, wazne zeby byc to zalezy gdzie chcecie sie spotkac czy na jakims parkingu kolo supermarketu jak wiekszosc czy tez w jakims innym fajnym miejscu
malin01 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 fajnie by było jakby świeciło słonko fele jak fele też nie będę zmieniał a co do miejsca to nie znam skierniewic tak dobrze, więc pozostaje parking przed tesco albo innym marketem
Pulpit Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Parkin pod tesco może lepiej nie, ostatnio tylko we dwóch trafiliśmy a tak poważnie to jak dla mnie to miejsce dowolne najwyżej się GPS'a zapnie
paulo77 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Co do parkingu przy Tesco to może byc słabo jak nas będzie więcej bo tam wiecznie pełno ludzie i samochodów, nawet w niedziele. A wiadomo, jak już się spotkamy to byłoby dobrze stanąć wszyscy obok siebie a nie powiedzmy 3 furki tu, 2 tam a 1 jeszcze gdzie indziej. Myślę nad inną lokalizacją i nie wiem co może być lepsze ... może parking nad Zalewem ? Jak nie będzie namiatów z browarem (są od maja) to powinno być luźno. Albo ewentualnie jakieś inne miejsce, moze parking przed jakaś dużą firmą, jak mi cos wpadnie w oko to dam znaka. Jak ktoś ma inne propozycje to niech pisze.
malin01 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 parkin nad Zalewem fajnie to brzmi chodzi Ci o ten niedaleko wku ??
Tobi_one Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 tak to jest na Zadębiu, wku jest niedaleko. Myśle ze to dobra miejscówka ale dostosuje sie oczywiscie
paulo77 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Nieraz odbywają się tam inne spoty, "wielomarkowo-tuningowe" Fotki kiepskie bo z telefonu Widok ogólny na teren wokół Parkingu
Pulpit Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ale z tego co widać tam trawka sobie rośnie, a ja mialem ostatatnio zła przygode z ta nawierzchnią przy obecnej pogodzie (dół zderzaka mi został ) ale skoro mówicie, że jest spoko to może bardziej ubite jest
paulo77 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Pulpit, zdjęcia nie są samego Parkingu tylko terenu za nim bo tam były akurat jakieś zawody. A Parking jest wyłożony elegancką kosteczką. Zimową porą, wieczorami często przyjeżdzają tam co niektórzy pokręcić bączki i podriftować
Pulpit Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 No to jak tak to już tylko jedno pytanie pozostaje w takim razie, kiedy??
Tobi_one Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 tam jest parking elegancki co prawda troche ,,czarny" ale pomiescimy sie raczej wieczorowa pora ;]
skovroon Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 tam jest parking elegancki co prawda troche ,,czarny" ale pomiescimy sie raczej wieczorowa pora ;] Tobi co miales na mysli pisząc "czarny"??
Tobi_one Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zimową porą, wieczorami często przyjeżdzają tam co niektórzy pokręcić bączki i podriftować o to mi chodziło co kolega napisał latem tez sie znajda tacy co lubia zostawic troche ,,oponek" na kostce wiec chodziło mi o czarne ślady heh
misiek_23 Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 kiedy spocik? i gdzie? chetnie podjade.
paulo77 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dla ewentualnych gości "nie miejscowych" w razie jakby co Ale lepiej samemu sobie looknąc w http://maps.google.com/ - ulica Konwaliowa, nr domu dla GPS'a 20 (chyba)
Rekomendowane odpowiedzi