Pulpit Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ostatnio też tak było i dotarło nas 2 i to z łowicza nawet się zastanawialiśmy czy nie powinno być, spot w łowiczu no, ale pogoda zaczyna sprzyjać wiec powinno być lepiej, oby :>
Tobi_one Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 w ten weekend jest dzien kobiet wiec nie mozna zaniedbac swojej kobiety
Pulpit Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 no to może kolejny weekend taka data wstępna??
skovroon Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Nie no ten weekend to odpada bo tak jak Tobi napisal Kobietki nie można zaniedbać Dobra to umawiamy sie wstepnie na kolejny :) czyli 14-15 marzec.
sebastian_marat Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 miałem na myśli sobote:P ale może być następny weekend:)
paulo77 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 14-15 mam wolne od roboty wiec na chwile obecną też się piszę
Tobi_one Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 no to moze wstępnie 14 marca o której godzinie :gwizdanie:
Tobi_one Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 może kolo 15 - 16?? mi wszystko jedno o której dostosuje się [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 22:02_________________________________________________swoją drogą jest około 36 użytkownikow ze Skierniewic zalogowanych w A4-klub.pl nie liczac jesio tych z okolic, a ciekawe ile będzie ludzi na spoty przyjeżdżało ale to tylko taka moja osobista dywagacja
Pulpit Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 może by im info na maila posłać niektórzy mogą to odebrać jako spam a niektórzy jako przydatne info zresztą nie ma chyba co wymuszać komu zależy ten się spróbuje zjawić
Tobi_one Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 mozna by zapodac info o dacie spota i godzinie w temacie wątka czy cos w tym stylu no wiecie tak jak to jest w innych tematach o spotach naszych kolegów z forum
paulo77 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 swoją drogą jest około 36 użytkownikow ze Skierniewic zalogowanych w A4-klub.pl nie liczac jesio tych z okolic.... W razie co pomieszczą się wszyscy Ja już zająłem sobie miejsce ( i podpisałem )
Pulpit Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 To jak zaklepujemy miejsca to ja biorę to dla inwalidów ale tak na poważnie to spoko miejscówka się nawet prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi