misiek_23 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 to i zaklepcie tez jedno dla mnie. a tak wogole to na ktora ten spocik? i jakaś konkretna data?
Pulpit Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 14 marca(sobota) godzina 15-16 jeśli dobrze zrozumiałem
misiek_23 Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 14 marca(sobota) godzina 15-16 jeśli dobrze zrozumiałem ok dzieki za info. kolego z lipiec lecisz na spocik? jesli tak to moze bysmy sie spotkali w lipcach bo bede tamtendy jechał i dojechali bysmy razem???
skovroon Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 14 marca(sobota) godzina 15-16 jeśli dobrze zrozumiałem ok dzieki za info. kolego z lipiec lecisz na spocik? jesli tak to moze bysmy sie spotkali w lipcach bo bede tamtendy jechał i dojechali bysmy razem??? Siemka. Z Lipiec prawdopodobnie bedziemy jechac na 2 autka wiec jesli tylko zgramy sie w czasie to nie ma sprawy mozemy razem poleciec.
mo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Witam W którym miejscu ma być ten spot? Może ja z kolego tez podjade.
paulo77 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 mo, zobacz stronke wczesniej, podałem wszystkie namiary [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 08:46_________________________________________________zresztą proszę bardzo Ale lepiej samemu sobie looknąc w http://maps.google.com/ ulica Konwaliowa, nr domu dla GPS'a 20 (chyba) [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 08:48_________________________________________________ Wysłałem pare priv'ów do osób ze Skierniewic więc może chociaż pare osób uda się dodatkowo zwerbować
Tobi_one Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 no i bierzcie cyfrówki to jakies fotki sie porobi ;] ja tez napisalem paru osobom
misiek_23 Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 14 marca(sobota) godzina 15-16 jeśli dobrze zrozumiałem ok dzieki za info. kolego z lipiec lecisz na spocik? jesli tak to moze bysmy sie spotkali w lipcach bo bede tamtendy jechał i dojechali bysmy razem??? Siemka. Z Lipiec prawdopodobnie bedziemy jechac na 2 autka wiec jesli tylko zgramy sie w czasie to nie ma sprawy mozemy razem poleciec. OK... PODAJCIE TYLKO MIEJSCE I CZAS GDZIE SIE SPOTKAMY.
Pulpit Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 no spokojnie jeszcze ponad tydzień wiec jeszcze się może sporo pozmieniać, ale trzeba być dobrej mysli
skovroon Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no spokojnie jeszcze ponad tydzień wiec jeszcze się może sporo pozmieniać, ale trzeba być dobrej mysli tak jest
misiek_23 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 ogladalem dzisaj miejsce spociku. naprawde fajne szacun dla tego co je wymyslil Mam nadzeje ze frekfecja dopisze
paulo77 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 ogladalem dzisaj miejsce spociku. naprawde fajne szacun dla tego co je wymyslil a dziękuję bardzo niestety na cieplejsze pory trzeba będzie znaleźć cos innego bo od maja na tym prakingu w weekendy są tabuny ludziów i samochodów. kolejną miejscóweczkę mam już w głowie ale muszę sprawdzic czy w weekendy jest tam pusto, bo to parking dużej firmy i być może pracują w soboty
Tobi_one Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 a jaka miejscowke masz na mysli paulo77 ??
paulo77 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 myślałem o parkingu przed Veką ale przejeżdzałem tam dzisaj i jest ogrodzony więc odpada, trzeba będzie poszukac czegoś innego na przyszłość. a tak przy okazji dziś niechcący na parkingu nad Zalewem doszło do spotu (prawie) wracałem sobie do chaty ze skelpu na piechote a akurat na parking zajechało znajome z forum A4 podszedłem i trafoniony zatopiony , pogadaliśmy chwilę z kolegą ........ i się rozjechaliśmy/rozeszliśmy
misiek_23 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 latem to mozna w plener gdzies ruszyc... :gwizdanie:
skovroon Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 myślałem o parkingu przed Veką ale przejeżdzałem tam dzisaj i jest ogrodzony więc odpada, trzeba będzie poszukac czegoś innego na przyszłość. a tak przy okazji dziś niechcący na parkingu nad Zalewem doszło do spotu (prawie) wracałem sobie do chaty ze skelpu na piechote a akurat na parking zajechało znajome z forum A4 podszedłem i trafoniony zatopiony , pogadaliśmy chwilę z kolegą ........ i się rozjechaliśmy/rozeszliśmy hehe jakby nie było można to nazwać dwuosobowym spotem z jednym autem fajnie sie trafilo Paulo
paulo77 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Proponowałbym już ustalić konkretną godzinę sobotniego spotu i sugerowałbym 16.00 A to z tego względu, że ktoś może w sobote pracować i żeby zdążył ogarnąć się po pracy i na spokojnie przyjechać.
musti Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Ja także wpadne kiedy na spot ale nie teraz bo autka nie mam na obecną chwilę
Pulpit Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 mi 16 pasuje już sobie zapisuje żarcik oczywiscie
Rekomendowane odpowiedzi