Tomekktm1 Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Nie wiesz ile taka operacja może mnie kosztować By HTC Desire 820
walada1987 Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Ja wymieniałem w Żorach i płaciłem 340 zł 2 lata gwarancji i jest malina w porównaniu z starym wypalonym ich str to naprawalicznikow.pl
Hiper Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Witam, u mnie pewnego dnia powoli od lewej strony zaczelo wszystko znikać, do konca dnia zostala tylko linia na fisie i podświetlenie, brak jakichkolwiek napisów, czy taka przypadłość może dotyczyć tylko tej taśmy, czy musze wymienic fisa? Edytowane 25 Października 2016 przez Hiper
marcin_franz Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 W przedliftach z zegarkiem bez cyferek to raczej taśma. W nich się nie wymienia fisa.
Banan Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 ty fakt nie spojrzałem w profil....ale myślisz że po 22 latach Fis i tak nie powie papa
Hiper Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Licznik jest z audi z 96 roku VDO jak coś ? Wrócę w piątek do domu to zobaczę tą taśmę .
osa_84 Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 Taśma taśmą a blakmiecie swoja droga. Tak samo poliftowy jak i przedliftowy maja ta przypadłość i tasma tu problemu nie rozwiąże. Na blakniecie pod wplywem temperatury jest tylko jedno lekarstwo... nowy wyswietlacz. W poliftach nowe wyswietlacze (zamienniki) sa pozbawione problemu z ukladem umieszczonym na tasmie. Kupilem zamiennik na allegro (niewiele ponad 100zl) i powiem szczerze ze wyswietla rewelacyjne. Wymieniac trzeba ostroznie ale jest warto Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 tylko że zamiennik swieci 2krotnie mocniej od fabrycznego, z czasem to przeszkadza
osa_84 Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Bez przesady troche jasniej świeci. A tak swoja droga montowal ktos oryginal teraz. Stare wyswietlacze przez gradacje krysztalow tez przeklamuja. Zawsze mozesz skrecic trochę na potenciometrze. Kazdy robi jak uważa :-) jak bede mial chwile przemierze licznik i sprawdze jak obnizyc napiecie na podświetlenie. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Listopada 2016 przez osa_84
Banan Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Świeci na różowo strasznie , jak miałeś wyblaknięty to może to nie przeszkadza teraz Tobie no i jak czerwone podświetlenie to też bardziej się zgrywa. Ja mam nówkę ori , świeci idealnie jak z fabryki.
osa_84 Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 Zegary mam białe. Widzialem zdjecia zamiennikow i faktycznie różowe sie trafialy. Ten który ja zamawialem jest czerwony. Nie mam problemu z rozróżnianiem kolorów :-) widac sa zamienniki i zamienniki. Oryginalu pewnie nie przebija ale różnica w cenie tez znaczna. Lepszy zamiennik sprawny niz uszkodzonu ori. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Banan Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Widziałem 3 różne zammieniki i jeden pies wszystkie kicha... To tak cena to inna bajka
osa_84 Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 No ja właśnie o tym ze jak ktos nie ma kasy na ori to lepszy zamiennik niz "wyblakniety" stary ;-) bo wiele osób szuka sprawnych liczników tylko pytanie po jakim czasie zaczna się problemy. U mnie ok bylo niecale 1,5 roku i jak zrobilo się cieplo zaczal szwankowac w lato byla juz tragedia. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Kowi87 Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Nie no fakt sensu montażu zamiennik jest nie podważalny, tylko chodziło mi o intensywnosc koloru wyswietlacza, ma dosć mocną czerwień, ale można przytym pokombinować aby zbliżyć do ori kolorystyki, wspomniane róze to juz defekt a nie zamiennik. Różnica miedzy fisem a małymi ekranikami jest kolosalna ten sam fis po korekcie, prawie idealnie zbliżony odcień
Banan Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) I ori nówka Edytowane 23 Listopada 2016 przez Banan
osa_84 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Nie no fakt sensu montażu zamiennik jest nie podważalny, tylko chodziło mi o intensywnosc koloru wyswietlacza, ma dosć mocną czerwień, ale można przytym pokombinować aby zbliżyć do ori kolorystyki, wspomniane róze to juz defekt a nie zamiennik. Różnica miedzy fisem a małymi ekranikami jest kolosalna ten sam fis po korekcie, prawie idealnie zbliżony odcień A czym korygowales? Zmieniales wartosci elementów w zasilaniu podświetlenia czy tylko potencjometrem w zegarach.Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi