Zemis Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Kolego świetną kolekcję masz:) rodzina VAG jest super do roboty bo masa części i w ogóle:) a jak temat tego golfa co wspominałeś wcześniej od kolegi ze spotu? udało się dogadać cene? a felgi z B5 posprzedawałeś czy jeszcze masz te wszystkie komplety?
rs4wagon Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Opublikowano 16 Listopada 2015 Zmontowałeś już te światła ? gdzie tam,na razie ciecie giecie Kolego świetną kolekcję masz:) rodzina VAG jest super do roboty bo masa części i w ogóle:) a jak temat tego golfa co wspominałeś wcześniej od kolegi ze spotu? udało się dogadać cene? a felgi z B5 posprzedawałeś czy jeszcze masz te wszystkie komplety? tak udalo,kupilem co za cale £1200 z wysylka co do felg to mam caly czas,musze sie wziasc i jakies fotki porobic i powystawiac tak od tylu,nic nie ruszone tak juz wsadzone te szpary mysle uzupelnic plastikiem i calosc pomalowac jakims szprejem chrom ja swoje pocialem,mam nadzieje ze bedzie dzialac i ze nic nie uszkodzilem LOL,powód jest prosty,nie chcialem miec problemu z zalozeniem na auto i z parowaniem lamp,tylko je skleic czym dobrym przezroczystym i na auto,btw jak moge sprawdzic je na którko?który kolor bedzie + a któty masa?
FBI Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Witaj Ładnie tutaj działasz;) Jeżeli audi sie szanuje, to nic się im nie stanie jak pomylisz plus z minusem, diody nie powinny zaświecic z racji przewodzenia w jedna stronę, Chyba że byli złosliwi i stablizatory napięcia nie mają pętli przeciw zwarciowej lub pomylenia kierunków. Pozdrawiam
rs4wagon Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Opublikowano 18 Listopada 2015 ok dzieki,sprawdze to na któko i zobaczymy
H4mm3R Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Masa brązowy lub czarny, dwa pozostałe to ramka lub całość.
rs4wagon Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 moze podpowiesz jeszcze jak z elektyrka zeby to nie walilo po liczniku?twoje dobrze sie sprawuja? doszedl stabi rs4 w promo cenie,oraz trafilem 3cia felge...jeszcze jedna i mamy komplet
davidlive Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 jaka to promo cena? Bo ja dałem 70zł z wysyłką za swój
rs4wagon Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Niezle!!ja dałem £30 łącznikami jak na fotce,nawet w miarę dobre
davidlive Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 czasem sie trafi okazja, trzeba szukać, jak bys widział gdzieś tylni zderzak dtm o daj znać
Seta-1.8t Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Myślę że światła będą kozacko wyglądały na aucie;) Wytrwałości i cierpliwości
marcinch001 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Co taka cisza , dawaj fotki .
rs4wagon Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 hehe,auto pomalowane gotowe mozna powiedziec,ale fote na razie nie daje bo pazdziochowato wyglada,jak wpadnie zawias i felga dopiero cos pstrykne
marcinch001 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 hehe,auto pomalowane gotowe mozna powiedziec,ale fote na razie nie daje bo pazdziochowato wyglada,jak wpadnie zawias i felga dopiero cos pstrykne Dawaj dawaj fajny projekt dobrze się to czyta i podziwia postępy .
serek92 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 jest kosa;) pokaż nowe felgi a nie trzymasz w tajemnicy;p
rs4wagon Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2016 felgi wiadomo bylo od poczatku,zadna tajemnica rotory z rs5
marcinch001 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wszystko w tajemnicy trzymasz . wrzuć fotki z postępu prac .
Pepe quattro Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Widze kolego ze jestes z sw 20 ja mieszkam sw16 streatham. I furka sie tu grubo szykujee widze musze ja zobacZyc na zywca heh to kiedy jakis spocik na piwko albo rezanko ?? :D
rs4wagon Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Widze kolego ze jestes z sw 20 ja mieszkam sw16 streatham. I furka sie tu grubo szykujee widze musze ja zobacZyc na zywca heh to kiedy jakis spocik na piwko albo rezanko ?? :D siema,tak...mamy nie daleko,15min jak cos zapraszam,co do piwka to preferuje mocniejsze trunki
mefi99 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Jak postępy bo ciekawy projekt się wydaję
marcinch001 Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Jak postępy bo ciekawy projekt się wydaję Zero fotek
Rekomendowane odpowiedzi