Pietro3 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Mam pytanie czy moja Audiolka może jeździć na bio paliwie? Czy jest to bezpieczne paliwo czy lepiej nie ryzykować i nie tankować go do zbiornika??? Mój samochodzik to A4 B5 1.9TDi 110PS
moondek Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Ja raz zatankowałem. Później myślałem, że coś się pierdzieli. Gorzej odpalał na zimnym. Wyjeździłem pół zbiornika i zatankowałem Verve + jakiś dodatek i wszystko wróciło do normy. Spalanie większe, gorsze osiągi, ogólnie
domelq Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Też jestew ciekaw. Wczesniej lałem do starej Astry BIO i spoko (chociaz mocy brakowało)... a przy silniku AFN, który posiadam ciężko stwierdzić jak to wpłynie na żywotnośc i wogóle... Troszkę strach nalewać BIO tym bardziej, że co znajde jakiś artykuł to co innego wyczytuję
MRoger Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 to...w zależności kto sponsoruje artykuł nie polecam, dobre do ciągnika
Pietro3 Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 do ciągnika mówisz nie no moja Audiolka to nie ciągnik/traktor
dark79 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 ja tam jezedze na bio jak mam tylko okazje i nie czuje zadnych roznic, oprocz zapachu frytek z tylu
Pietro3 Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 frytek? mój kolega mówił ze jak jechał za jakimś dieslem to czuł placki ziemniaczane :polew:
mlodyy Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 frytek?mój kolega mówił ze jak jechał za jakimś dieslem to czuł placki ziemniaczane
Gość Daymoon Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 to...w zależności kto sponsoruje artykuł nie polecam, dobre do ciągnika nawet ciągnjik na tym sie pier@#$i i pali 2 litry więcej [br]Dopisany: 08 Październik 2008, 16:53_________________________________________________ frytek? mój kolega mówił ze jak jechał za jakimś dieslem to czuł placki ziemniaczane :polew: plendze
domelq Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 ja tam jezedze na bio jak mam tylko okazje i nie czuje zadnych roznic, oprocz zapachu frytek z tylu :polew: frytki, placki - co za różnica... będzie szedł zapach to i człowiek się głodny zrobi :gwizdanie:
Pietro3 Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 ja tam jezedze na bio jak mam tylko okazje i nie czuje zadnych roznic, oprocz zapachu frytek z tylu :polew: frytki, placki - co za różnica... będzie szedł zapach to i człowiek się głodny zrobi :gwizdanie: A co głodny się zrobiłeś??
domelq Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 ja tam jezedze na bio jak mam tylko okazje i nie czuje zadnych roznic, oprocz zapachu frytek z tylu :polew: frytki, placki - co za różnica... będzie szedł zapach to i człowiek się głodny zrobi :gwizdanie: A co głodny się zrobiłeś?? i to jak... :> Na frytki jestem wyczulony, żona jest w ciąży i jak czuje frytki to jest bardziej się nakręca niż na przysłowiowe ogórki kiszone
semi281 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Jeżdżą ludzie na starych mercedesach, ale AFN chyba nie lubi takich mikstur, lepiej nie ryzykować.
MRoger Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Jeżdżą ludzie na starych mercedesach, ale AFN chyba nie lubi takich mikstur, lepiej nie ryzykować. To się zgodzę .. miałem W124 i lałem co popadnie ... wszystko przemielił .. sprzęt nie do zabicia.
Pietro3 Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 dobrze wiedziec przynajmniej nie bede tego bral ;p
domelq Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 jak miałem OPLA 1,7 TDI to wlałem opałowy i bruździł bez problemu, ale rzeczywiście AFN to troszkę wyższa sprawa więc nie będe ryzykował
Klima Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Ja tam leję z Bio dodatkami, a co do gorszych osiagów to panowie - Placebo, wyobraźnia, tak samo jak 90% chorób ludzkich jest wmówionych tak ty sobie wmawiasz że słabiej ciągnie
marasso Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 jaka wyzsza sprawa ? afn chyba ma vp37? jesli tak to pojedzie bez problemu. moj ahu jezdzi na wszystkim co dotychczas wlalem
Gość Daymoon Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 jak miałem OPLA 1,7 TDI to wlałem opałowy i bruździł bez problemu, ale rzeczywiście AFN to troszkę wyższa sprawa więc nie będe ryzykował a tak na marginesie kolega do najnowszego HDI zalał olej roślinny bo mu brakło pod marketem i szedł jak wściekły AFN wszystko strawi
leoncjo Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Rozmawiałem z kolegą pracuje na orlenie: powiedział, że bio jest tańsze ale oszczędność jest pozorna bo silnik więcej spala na setkę... do tego powiedział, że częściej trzeba zmieniać filtr paliwa czyżby producenci bio mieli gorsze sitka ??
Rekomendowane odpowiedzi