Opublikowano 16 Lipca 20224 l 2 godziny temu, sosim napisał: No ogółem straszna lipa. Pomyślałem, że może usunę użytkownika głównego i dodam na nowo to pomoże, no i teraz nawet nie mogę się zalogować w aucie... Spróbuj z innym adresem e-mail.
Opublikowano 31 Lipca 20224 l W dniu 18.06.2022 o 21:40, mariusz36 napisał: Zadzwoń lub napisz do Centrum wsparcia Audi . Najlepiej zadzwonić , ale bądź w pobliżu samochodu bo będą chcieli widzieć ekran żeby Cię połączyć . Rozumie że masz auto z EU , bo jak z Stanów lub Kanady to jest więcej kombinowania . Centrum Wsparcia Usług Cyfrowych dla Klientów Audi Infolinia: 00 800 121 6780 [email protected] Zaciekawiła mnie ta informacja o samochodach z USA - jest rzeczywiście taka możliwość? Jestem akurat posiadaczem A4 z USA 2017r. i chociaż jestem przypisany jako użytkownik główny do samochodu to aplikacja nie może dokonać połączenia z samochodem - zawsze otrzymuję błąd (podany jest Nr błędu, jak to ma pomóc to mogę sprawdzić dokładnie jaki). Dysponuję VCP / VCDS i jeżeli jest potrzeba dokonania jakichś zmian za pomocą tych interfejsów, to nie byłoby z tym problemu.
Opublikowano 8 Sierpnia 20223 l Czy jest jakaś opcja żeby zalgować się do audi connect A4B9 lift z USA. Mam kod 10cyfrowy, próbuje zweryfikowac konto w aplikacji, niestety nie mogę przejść 3 kroku - logowanie w MMI, błąd połączenia. Podejrzewam że jest to problem z siecią. Samochód jest wyposażony w eSIM. Czy da się to jakoś ogranąć. Chciałbym chociaż wyrzucić wcześniejszego głównego użytkownika z MMI
Opublikowano 19 Sierpnia 20223 l W dniu 16.07.2022 o 08:11, Muskel1 napisał: Spróbuj z innym adresem e-mail. Próbowałem różnych sztuczek, ostatecznie skończyło się na kontakcie z Centrum Wsparcia, ci skierowali mnie do serwisu. Trzeba czekać do pocz. września
Opublikowano 21 Sierpnia 20223 l Dziś dokończyłem ustawianie myaudi, connect itd. Pytanie dlaczego w apce myaudi nie widze "zasięgu" ani poziomu paliwa pod zdjęciem auta? W aplikacji myAudi mam taki komunikat: W zakładce "Do instrukcji" pojawia mi się PIN który mam gdzieś w MMI wpisać....pytanie gdzie ???? Edytowane 22 Sierpnia 20223 l przez simon__75
Opublikowano 22 Sierpnia 20223 l 14 godzin temu, simon__75 napisał: Dziś dokończyłem ustawianie myaudi, connect itd. Pytanie dlaczego w apce myaudi nie widze "zasięgu" ani poziomu paliwa pod zdjęciem auta? W aplikacji myAudi mam taki komunikat: W zakładce "Do instrukcji" pojawia mi się PIN który mam gdzieś w MMI wpisać....pytanie gdzie ???? A jesteś zalogowany w Audi connect w aucie ? Do zalogowania słuzy user i hasło albo właśnie PIN.
Opublikowano 22 Sierpnia 20223 l 17 minut temu, vvalery napisał: A jesteś zalogowany w Audi connect w aucie ? Do zalogowania słuzy user i hasło albo właśnie PIN. Tak. Wczoraj zalogowałem się za pomocą użytkownika i 10cio cyfrowego kodu z kluczyka. W myAudi na kompie cały czas mam komunikat : Natomiast w aplikacji na smartfonie : W apce niestety nie widzę ani zasięgu ani poziomu paliwa....w sumie prócz wyposażenia i daty licencji to nie ma praktycznie nic :/
Opublikowano 22 Sierpnia 20223 l Żeby przypisać auto do myAudi to wystarczy zadzwonić do ASO czy trzeba osobiście pojechać?
Opublikowano 22 Sierpnia 20223 l 13 minut temu, H4mm3R napisał: Żeby przypisać auto do myAudi to wystarczy zadzwonić do ASO czy trzeba osobiście pojechać? Różnie jest. Niektórzy wymagają stawiennictwa osobistego innym wystarczy e-mail.
Opublikowano 22 Sierpnia 20223 l 23 minuty temu, Muskel1 napisał: Różnie jest. Niektórzy wymagają stawiennictwa osobistego innym wystarczy e-mail. Od rana próbuje załatwić wizytę w ASO żeby ktokolwiek powiedział co i jak mogę z tym zrobić/aktywować. W DE odsyłają mnie od jednego ASO do drugiego....napisałem do Wrocławia...czekam na odpowiedź. W myAudi mam tak jakby jeszcze jeden krok do wykonania: Co to jest ten tryb prywatności ? Powoli zaczyna mnie trafiać !
Opublikowano 22 Sierpnia 20223 l Nie miałem problemów z aktywowaniem. Utworzyłem konto, dopisałem siebie jako głównego użytkownika. Następnie napisałem e-maila do mojego serwisanta (który mnie zna), on zatwierdził wszystko i od tamtej pory działa bez zarzutów. Może miałem szczęście ale woem, że są właśnie takie przypadki, że występują jakieś problemy. Z autami z USA już całkowicie.
Opublikowano 22 Sierpnia 20223 l 14 minut temu, Muskel1 napisał: Nie miałem problemów z aktywowaniem. Utworzyłem konto, dopisałem siebie jako głównego użytkownika. Następnie napisałem e-maila do mojego serwisanta (który mnie zna), on zatwierdził wszystko i od tamtej pory działa bez zarzutów. Może miałem szczęście ale woem, że są właśnie takie przypadki, że występują jakieś problemy. Z autami z USA już całkowicie. Trzeba mieć duuużo cierpliwości.
Opublikowano 5 Września 20223 l W dniu 23.04.2021 o 21:00, Muskel1 napisał: Są 2 możliwości: -za pomocą triku Remore HMI_off można ponownie uruchomić GE i cieszyć się dopuki działa (nie wiadomo jak długo) -wgrać specjalny Firmware z patchem do MMI pozwalający na czytanie mapek VW lub Skody, które są darmowe. Witam nie u każdego to działa u mnie nie chce wczytać ge a też mam audi a 4 b9 2016 rok mieli mieli z dwie godziny i nic
Opublikowano 5 Września 20223 l 52 minuty temu, Irekp74 napisał: Witam nie u każdego to działa u mnie nie chce wczytać ge a też mam audi a 4 b9 2016 rok mieli mieli z dwie godziny i nic Zobacz kiedy napisałem ten post. Ten trick już od dawna nie działa. Jedyna możliwość przywrócenia GE to odpłatna usługa u kolegi @Deniro.
Opublikowano 5 Września 20223 l 39 minut temu, Muskel1 napisał: Zobacz kiedy napisałem ten post. Ten trick już od dawna nie działa. Jedyna możliwość przywrócenia GE to odpłatna usługa u kolegi @Deniro. Faktycznie racja przepraszam nie zwróciłem uwagi ale dziękuję za wskazówkę
Opublikowano 7 Września 20223 l W dniu 19.08.2022 o 16:24, sosim napisał: Próbowałem różnych sztuczek, ostatecznie skończyło się na kontakcie z Centrum Wsparcia, ci skierowali mnie do serwisu. Trzeba czekać do pocz. września Oddany do serwisu, 3h i wszystko działa jak należy, zrobione na gwarancji. Nawet nie wiedziałem, że w samochodzie mogę zobaczyć pogodę, wiadomości, itp. Wcześniej mimo dobrego połączenia z myAudi tego nie było, czyli od początku coś szwankowało, a nawet nie wiedziałem
Opublikowano 7 Września 20223 l Pogoda, wiadomości, wolne miejsca parkingowe itd. Najwidoczniej coś było nie tak u Ciebie.
Opublikowano 8 Września 20223 l 23 godziny temu, sosim napisał: Oddany do serwisu, 3h i wszystko działa jak należy, zrobione na gwarancji. Nawet nie wiedziałem, że w samochodzie mogę zobaczyć pogodę, wiadomości, itp. Wcześniej mimo dobrego połączenia z myAudi tego nie było, czyli od początku coś szwankowało, a nawet nie wiedziałem Dawniej miałem rozkład jazdy pociągów i odloty samolotów, city events ale teraz tego nie ma Edytowane 8 Września 20223 l przez vvalery