Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Connect myAudi w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, sosim napisał:

No ogółem straszna lipa. Pomyślałem, że może usunę użytkownika głównego i dodam na nowo to pomoże, no i teraz nawet nie mogę się zalogować w aucie... :decayed:

Spróbuj z innym adresem e-mail. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 18.06.2022 o 21:40, mariusz36 napisał:

Zadzwoń lub napisz do Centrum wsparcia Audi . Najlepiej zadzwonić , ale bądź w pobliżu samochodu bo będą chcieli widzieć ekran żeby Cię połączyć . Rozumie że masz auto z EU , bo jak z Stanów lub Kanady to jest więcej kombinowania . 

Centrum Wsparcia Usług Cyfrowych dla Klientów Audi
Infolinia: 00 800 121 6780
[email protected] 

Zaciekawiła mnie ta informacja o samochodach z USA - jest rzeczywiście taka możliwość? Jestem akurat posiadaczem A4 z USA 2017r. i chociaż jestem przypisany jako użytkownik główny do samochodu to aplikacja nie może dokonać połączenia z samochodem - zawsze otrzymuję błąd (podany jest Nr błędu, jak to ma pomóc to mogę sprawdzić dokładnie jaki). 

Dysponuję VCP / VCDS i jeżeli jest potrzeba dokonania jakichś zmian za pomocą tych interfejsów, to nie byłoby z tym problemu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest jakaś opcja żeby zalgować się do audi connect   A4B9 lift z USA. Mam kod 10cyfrowy, próbuje zweryfikowac konto w aplikacji, niestety nie mogę przejść 3 kroku - logowanie w MMI, błąd połączenia. Podejrzewam że jest to problem z siecią. Samochód jest wyposażony w eSIM. Czy da się to jakoś ogranąć. Chciałbym chociaż wyrzucić wcześniejszego głównego użytkownika z MMI

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 16.07.2022 o 08:11, Muskel1 napisał:

Spróbuj z innym adresem e-mail. 

Próbowałem różnych sztuczek, ostatecznie skończyło się na kontakcie z Centrum Wsparcia, ci skierowali mnie do serwisu. Trzeba czekać do pocz. września :decayed:

Opublikowano

Dziś dokończyłem ustawianie myaudi, connect itd.

Pytanie dlaczego w apce myaudi nie widze "zasięgu" ani poziomu paliwa pod zdjęciem auta?

W aplikacji myAudi mam taki komunikat:
1255978260_PoczeniemojegoAudi.JPG.7c2249edc0b08bb514f4d996c8b62163.JPG

W zakładce "Do instrukcji" pojawia mi się PIN który mam gdzieś w MMI wpisać....pytanie gdzie ????

Edytowane przez simon__75

Opublikowano
14 godzin temu, simon__75 napisał:

Dziś dokończyłem ustawianie myaudi, connect itd.

Pytanie dlaczego w apce myaudi nie widze "zasięgu" ani poziomu paliwa pod zdjęciem auta?

W aplikacji myAudi mam taki komunikat:
1255978260_PoczeniemojegoAudi.JPG.7c2249edc0b08bb514f4d996c8b62163.JPG

W zakładce "Do instrukcji" pojawia mi się PIN który mam gdzieś w MMI wpisać....pytanie gdzie ????

A jesteś zalogowany w Audi connect w aucie ? Do zalogowania słuzy user i hasło albo właśnie PIN.

Opublikowano
17 minut temu, vvalery napisał:

A jesteś zalogowany w Audi connect w aucie ? Do zalogowania słuzy user i hasło albo właśnie PIN.

Tak.
Wczoraj zalogowałem się za pomocą użytkownika i 10cio cyfrowego kodu z kluczyka.
W myAudi na kompie cały czas mam komunikat :

2066231223_myaudi.JPG.0ec8539cba2ca9a22e10cb1856761d95.JPG
Natomiast w aplikacji na smartfonie :
Screenshot_20220822-102035_myAudi.jpg.c2a7367efca4fe71751bc61b76ffdf3f.jpg

W apce niestety nie widzę ani zasięgu ani poziomu paliwa....w sumie prócz wyposażenia i daty licencji to nie ma praktycznie nic :/

Opublikowano

Żeby przypisać auto do myAudi to wystarczy zadzwonić do ASO czy trzeba osobiście pojechać?

Opublikowano
13 minut temu, H4mm3R napisał:

Żeby przypisać auto do myAudi to wystarczy zadzwonić do ASO czy trzeba osobiście pojechać?

Różnie jest. Niektórzy wymagają stawiennictwa osobistego innym wystarczy e-mail.

Opublikowano
23 minuty temu, Muskel1 napisał:

Różnie jest. Niektórzy wymagają stawiennictwa osobistego innym wystarczy e-mail.

Od rana próbuje załatwić wizytę w ASO żeby ktokolwiek powiedział co i jak mogę z tym zrobić/aktywować.
W DE odsyłają mnie od jednego ASO do drugiego....napisałem do Wrocławia...czekam na odpowiedź.
W myAudi mam tak jakby jeszcze jeden krok do wykonania:
1420013648_Trybprywatnosci.JPG.4c2fe7778a818f929bd0b3796f5437e2.JPG
Co to jest ten tryb prywatności ?

1345541962_Poczenie.JPG.115d14d67dcd787b52478e8a5c878830.JPG
Powoli zaczyna mnie trafiać !

Opublikowano

Nie miałem problemów z aktywowaniem. Utworzyłem konto, dopisałem siebie jako głównego użytkownika. Następnie napisałem e-maila do mojego serwisanta (który mnie zna), on zatwierdził wszystko i od tamtej pory działa bez zarzutów. Może miałem szczęście ale woem, że są właśnie takie przypadki, że występują jakieś problemy.  Z autami z USA już całkowicie. 

Opublikowano
14 minut temu, Muskel1 napisał:

Nie miałem problemów z aktywowaniem. Utworzyłem konto, dopisałem siebie jako głównego użytkownika. Następnie napisałem e-maila do mojego serwisanta (który mnie zna), on zatwierdził wszystko i od tamtej pory działa bez zarzutów. Może miałem szczęście ale woem, że są właśnie takie przypadki, że występują jakieś problemy.  Z autami z USA już całkowicie. 

Trzeba mieć duuużo cierpliwości.

Opublikowano

Jakim cudem wszystko zaczęło działać... :O :O :O

Screenshot_20220822-165711_myAudi.thumb.jpg.260bdb2772d11b7e9c06c6651aa02e58.jpg

Screenshot_20220822-165729_myAudi.thumb.jpg.f747f261b4a5602bb026f184be1c0345.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 23.04.2021 o 21:00, Muskel1 napisał:

Są 2 możliwości:

-za pomocą triku Remore HMI_off można ponownie uruchomić GE i cieszyć się dopuki działa (nie wiadomo jak długo)

-wgrać specjalny Firmware z patchem do MMI pozwalający na czytanie mapek VW lub Skody, które są darmowe.

Witam nie u każdego to działa u mnie nie chce wczytać ge a też mam audi a 4 b9 2016 rok mieli mieli z dwie godziny i  nic 

Opublikowano
52 minuty temu, Irekp74 napisał:

Witam nie u każdego to działa u mnie nie chce wczytać ge a też mam audi a 4 b9 2016 rok mieli mieli z dwie godziny i  nic 

Zobacz kiedy napisałem ten post.

Ten trick już od dawna nie działa. Jedyna możliwość przywrócenia GE to odpłatna usługa u kolegi @Deniro.

Opublikowano
39 minut temu, Muskel1 napisał:

Zobacz kiedy napisałem ten post.

Ten trick już od dawna nie działa. Jedyna możliwość przywrócenia GE to odpłatna usługa u kolegi @Deniro.

Faktycznie racja przepraszam nie zwróciłem uwagi ale dziękuję za wskazówkę 

Opublikowano

dziekuje za polecajke

Opublikowano
W dniu 19.08.2022 o 16:24, sosim napisał:

Próbowałem różnych sztuczek, ostatecznie skończyło się na kontakcie z Centrum Wsparcia, ci skierowali mnie do serwisu. Trzeba czekać do pocz. września :decayed:

Oddany do serwisu, 3h i wszystko działa jak należy, zrobione na gwarancji.
Nawet nie wiedziałem, że w samochodzie mogę zobaczyć pogodę, wiadomości, itp. Wcześniej mimo dobrego połączenia z myAudi tego nie było, czyli od początku coś szwankowało, a nawet nie wiedziałem :D 

Opublikowano

Pogoda, wiadomości, wolne miejsca parkingowe itd. Najwidoczniej coś było nie tak u Ciebie.

Opublikowano
23 godziny temu, sosim napisał:

Oddany do serwisu, 3h i wszystko działa jak należy, zrobione na gwarancji.
Nawet nie wiedziałem, że w samochodzie mogę zobaczyć pogodę, wiadomości, itp. Wcześniej mimo dobrego połączenia z myAudi tego nie było, czyli od początku coś szwankowało, a nawet nie wiedziałem :D 

Dawniej miałem rozkład jazdy pociągów i odloty samolotów, city events ale teraz tego nie ma :eusathink:

Edytowane przez vvalery