Cuber Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 hehehhe do 21" chyba jeszcze nie dorosłem Panowie takie info dla Potomnych. Nigdy nie zakładajcie foli czarnej błyszczącej na Swój samochód ...... po miesiącu czasu od zapewnień folia nie dała efektu jaki miała dać , brak głębi koloru itd. Ale jak to się mówi docenisz lakier który Masz jak go na chwilę stracisz pod folią Jedynie to kolor biały pod każdą postacią , jeszcze szare metaliczne i oczywiście każdy kolor ale mat.....
poziek Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Habanina black nie jest taki zły. A to, że chlapnąłeś kila tyśków* w błoto...cóż...trzeba mieć fantazję :-) :-) :-) *) info dla żony - pomyłka ! Oczywiście chodziło mi o kilka setek... Edytowane 2 Maja 2015 przez poziek
Ogi Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Jakiej marki folia ?? Ja mam od ponad roku na S3 sott z glebokim blyszczacym czerwonym i prezentuje sie ciagle swietnie, nic z intensywnosci nie stracila.
Cuber Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 Jakiej marki folia ?? Ja mam od ponad roku na S3 sott z glebokim blyszczacym czerwonym i prezentuje sie ciagle swietnie, nic z intensywnosci nie stracila. 3M była folia, niestety ale efekt foli był marny ( na czarnym ) i szczerze nie polecam tego koloru . Co jak co ale naprawde audi wyglądało jak by było w podkładzie bez bezbarwnego mimo zapewnień folia nie siadła w należyty sposób i było brak efektu....... Ja spodziewałem sie efektu czarnego lakieru i nie ma opcji aby taki uzyskać folią...... czyli efektu lustra
carrera369 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Masz fantazję Planujesz kolejne podejście do oklejenia ?
edraven Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 oj wkładasz kij w mrowisko, nie drażnij Cubra
Cuber Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 Raz już popełniłem błąd kupując wbrew sobie replikę felgi ( nigdy więcej ) teraz popełniłem drugi błąd wbrew sobie okleiłem auto ( nigdy więcej ) mam nadzieję ze wiecej błędów nie popełnię.....
boseron Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 czlowiek sie uczy na bledach... szkoda ze swoich..... popelnisz popelnisz jeszcze nie jeden błąd w życiu...... nikt nie jest nieomylny
Cuber Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 Łukaszek ale Tobie folia by się przydała Daytona grey matowa
Cuber Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 Poważnie Grześ zdarłes folie ? jasne nigdy więcej
filip1001 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Cuber, takie pytanko. Gdzie w C7 pod maską jest tabliczka z numerem VIN? Kolega potrzebuje zrobić fotę do ubezpieczenia i znaleźć nie może.
alvaro Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Quber Ci nie powie bo on kupił wersję bez tabliczek i bez numerów bo była tańsza... sporo tańsza...
Cuber Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Cuber, takie pytanko. Gdzie w C7 pod maską jest tabliczka z numerem VIN? Kolega potrzebuje zrobić fotę do ubezpieczenia i znaleźć nie może. na pewno jest na słupku środkowym od strony pasażera
Ogi Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Musisz zdjąć plastikow osłonę przy szybie jak otworzysz maskę i pod nią jest VIN.
Rekomendowane odpowiedzi