Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Przedtem było lepiej. Być może wedle Twojej oceny ale nie mam zamiaru jeździć Polonezem Caro z belką od wcześniejszego modelu
s3marek Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Gusta gustami. Jeżeli twoim zdaniem przedtem był to Polonez to wolę jednak Poloneza
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Porównanie z dystansami 12 mm góra , bez dystansów zdjecie dolne
krystian3769 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Mój gust też woli nie Poloneza Zdecydowanie dystans na +
MarianekZg Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Kiedys tez sobie kupie taką idealnie to samo chciałem napisać Piękniutko się prezenci furmanka
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2015 Właśnie zabieram sie za rozszerzony pakiet skóra Czyli w boczkach drzwi podłokietniki to obszycia szukam i nic nie ma ciekawego na aukcjach . Oraz tunel środkowy co ciekawe cały tunel środkowy jest w skórze oto fotka nowego tunelu (skóra) z oświetleniem oraz boczkami obszytymi dodatkowo czarną skórą Oczywiście jeszcze miejsce na kubek i jego klapka tez jest w skórze Dziś montaż jak dobrze pójdzie
jedrekx Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Kiedys tez sobie kupie taką ja też, ale sedana Cuber, da radę VCDS'em ściągnąć blokadę z TV i DVD?
rodosbwa Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Moim zdaniem dystans zdecydowanie duzy +
rav85 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Panowie moze to nie temat o C7 , macie dostep do schematow serwisowych do a8 d3 ? Potrzebuje instrukcje , obrazek jak zdemontowac tunel srodkowy bo cos mi go trzyma i nie wiem w ktorym miejscu a w domu lezy caly skorzany i sie marnuje
Stano Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Właśnie zabieram sie za rozszerzony pakiet skóra Czyli w boczkach drzwi podłokietniki to obszycia szukam i nic nie ma ciekawego na aukcjach . Oraz tunel środkowy co ciekawe cały tunel środkowy jest w skórze oto fotka nowego tunelu (skóra) z oświetleniem oraz boczkami obszytymi dodatkowo czarną skórą Oczywiście jeszcze miejsce na kubek i jego klapka tez jest w skórze Dziś montaż jak dobrze pójdzie Gdzie obszywałeś? Możesz polecić?
tzxx Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Przycinij szyby tyl bo wyglada to teraz jak akwarium furka koks, ale te felgi tez cos mie nie leza...na szczescie to Twoja furmanka i Tobie sie ma podobac Znaczek S line od strony kierowcy jest ciut krzywo doklejony? Edytowane 6 Czerwca 2015 przez tzxx
Cuber Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 Przycinij szyby tyl bo wyglada to teraz jak akwarium furka koks, ale te felgi tez cos mie nie leza...na szczescie to Twoja furmanka i Tobie sie ma podobac Znaczek S line od strony kierowcy jest ciut krzywo doklejony? hmmm doklejane hahhzha dobry text jak do tych co do serii wrzucaja znaczki i mysla ze maja s-line ..... , po foli jak sciagali byc moze zle dokleili,spradze sobie bo nawet na to nie zwrocilem uwagi nie jestem zwolennikiem przyciemniania szyb jak juz to albo wszystkie albo bede jezdzil akwarium ?.... co do felg hmmm wazne ze mi sie podobaja.... Gdzie obszywałeś? Możesz polecić? to jest Ori ....
tommy24 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Nice Pochwal sie gdzie dystanse kupiłeś ? Bicia żadnego nie ma przy większych prędkościach ?
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 Nice Pochwal sie gdzie dystanse kupiłeś ? Bicia żadnego nie ma przy większych prędkościach ? Jeśli jest centrowanie to brak bicia przy większych prędkościach cisza poszukaj firmy EIBACH jest kilka sklepów co oferują ich dystanse jeden z nich => http://www.eibach.pl/
Rekomendowane odpowiedzi