Konrad222 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam Wszystkich Klubowiczów, Jestem posiadaczem a4 b7 1.8t z podniesioną mocą na ok. 190 km. Przymierzam się do zamontowania instalacji gazowej. Gazownik zaproponował mi taki zestaw: Stag 4 Qbox,wtryskiwacze Hana,barracuda,reduktor ACR01 250. Co o tym myślicie ? Jestem jeszcze niestety zielony w tym temacie więc wszelkie opinie mile widziane. Z góry dzieki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Zestaw jest w miare OK, najwyżej zastanowiłbym się z reduktorem, dużo problemów z nim ostatnio, nawet na forum było to poruszane. Najważniejsze to jednak kumaty gazownik i umiejętny montaż wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 z tym reduktorem to sobie daruj,podobno poprawiony ale to i tak kibel reszta ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qenik Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 U mnie założyli reduktor Prinsa - ponoć najlepszy z możliwych w przedziale cenowym instalacji do 2,5tyś. Reszta identyczna co Tobie zaproponowali i śmiga aż miło - no i ekonomiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 jak już moc podniosłeś to moze wpaść nastepny pomysł moze na przyszlośc wkładaj kme gold turbo, wtryski dragon sterownik lpg tech ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo.a3 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 i włóż chociaż wielozawór extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad222 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Mocy podnosił bardziej już nie będę... więc w takim razie jaki reduktor polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jeśli nie będziesz podnosił mocy to zestaw proponowany przez Twojego gazownika spokojnie wystarczy. Oczywiście ważne jest odp.strojenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad222 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A jeśli chodzi o wtryskiwacze ? Barracuda czy hana? mozna je wrzucić do jednego worka czy jednak któraś firma jest lepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 do założenia Barracuda-równie dobra jak Hana i jest polska, z Hana to musiałbyś założyć niebieską,a ta jest dosyć awaryjna, z czerwonym acekiem nie ma już problemów,były ale został poprawiony, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 do założenia Barracuda-równie dobra jak Hana i jest polska, z Hana to musiałbyś założyć niebieską,a ta jest dosyć awaryjna, z czerwonym acekiem nie ma już problemów,były ale został poprawiony, Jakie są szanse na trafienie "nowego" poprawionego egzemplarza AC-R01? Za tydzień mam montować LPG i cały czas się zastanawiam, czy brać właśnie jego lub KME Twin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandrzej Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja gdybym teraz montował wziął bym albo Twina albo Golda Turbo. Mam AC R01 250 był już w naprawie gwarancyjnej z powodu spadków ciśnienia - poprawili, ale teraz historia się powtarza. Sam myślę nad zmianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Gold Turbo od zwykłego różni się kolorem dekla i...jedną rzeczą która nie ma żadnego wpływu czy to turbo czy zwykły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandrzej Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Roboform550, czyli zwykły chwyt marketingowy z Goldem? Złapać klienta na ten sam produkt-inna nazwa i wyższa cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekqwerty Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi