Kr54321 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ślicznie wygląda Nieeee... panowie... wszystko rozbija się o rodzaj zastosowanej ramki. W więszości stanów w USA nie trzeba montować tablicy z przodu autka i Audi sprzedaje samochody z takimi zaślepkami jak widoczna na zdjęciu. Można taką ramkę wymienić w ASO na wersję europejską. Koszt około 200PLN Potwierdzam, ja też założyłem sobie grilek rs4, ramka coś nie mogła przyjść z niemiec (mieli tylko z otowrami na czujniki parktronika) i jeżdżę ciągle z ramką s-line - dziś dowiedziałem się, że właśnie dojechała
ba$ior Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Co do listew w środku to węglowe wyglądają dużo lepiej niż carbonowe.Gratuluję zakupu,piękny kolorek i słuszny motorek:)
alvaro Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 malik plus dwie małe śrubeczki którymi musieliśmy się niestety przewiercić przez ramkę od S4. Wybacz Alvaro to teraz jestem wqurwiony... a tak na serio ramka europejska (bez kratkowa) pasi od zwykłego gryla ??? Malik jeśli kupujesz carbony z USA to - prośba - zerknął byś dla mnie za kompletem rolet ??
bogi Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 jeżeli chodzi o to czy ramka (euro) od zwykłego zderzaka/grila pasuje do (euro) s-line zderzaka/grila, to odpowiedż brzmi - nie
garmin Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 a tak wyglądają dodatki z włókien węglowych http://www.autotrader.pl/details,29107,106703591.asp
malik Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 garmin Carbon to po angielsku (i po łacinie) węgiel
Wąski Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 garmin Carbon to po angielsku (i po łacinie) węgiel ale węgiel jest czarny
garmin Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nieprecyzyjnie napisałem.Ale i tak twierdzę że czarne carbonowe wyglądają o niebo lepiej niż te typowe (też carbonowe ) http://www.autotrader.pl/details,29107,106703591.asp
zieluch Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Włókno węglowe = carbon fiber a jest to nic innego jak mata włókna węglowego i żywica. Do niektórych elementów wykonywanych dodaje się specjalne włókno z żyłką (najczęściej koloru żółtego) ale ma to na celu poprawienie sztywności elementu, tu nie ma to znaczenia na tych listwach jest tylko kwestię ozdobną.
malik Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ale i tak twierdzę że czarne carbonowe wyglądają o niebo lepiej niż te typowe (też carbonowe ) To tylko opinia a nie fakt. Wszystko kwestia gutstu
Rosemeyer Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nieprecyzyjnie napisałem.Ale i tak twierdzę że czarne carbonowe wyglądają o niebo lepiej niż te typowe (też carbonowe ) http://www.autotrader.pl/details,29107,106703591.asp garmin te wg Ciebie czarne carbonowe to nie sa listwy carbonowe w czarnym kolorze tylko zwykle listwy lakierowane na czarny polysk a'la fortepian. kilka lat temu niemcy mieli pierdolca na punkcie takiego koloru... listwy carbonowe mozesz miec tylko w dwoch wydaniach - 1) "drobna kratka" z S4 B6 i 2) "grubsza kratka" z RS4 B7. Malik fajny furacz - super ze wreszcie dotarl Ramke pod tablice musisz obowiazkowo zmienic - kup od razu taka ktora chowa blache.
Flyer Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Auto na zywo jest mega wypasem. Choc nie ukrywam, ze jak na V8 to myslalem, ze mocniej mruczy. Ponownie zakochalem sie w B7
malik Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 Choc nie ukrywam, ze jak na V8 to myslalem, ze mocniej mruczy. Poczekaj aż Cię nim przewiozę Usłyszysz jego prawdziwy "mruk"
Korzeń Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Mruczenie mruczeniem. Ale te 4 rurki z tyłu :oklaski:
Gość dawido_xtr66 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Fura I klasa ) Gratuluję Nie myślałeś nad tym żeby pójść w czerń ?? czarne fele,od grilla ten chrom na czarno,lusterka od rs4 te ciemniejsze ?? na czarno byłby kozak kiedyś miałeś w profilu fajną b7 całą czarną a co do emblematów S4 i odklejenia ich to zamierzasz dać RS4 czy zostawić bez?? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi