Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BHF] S4 4.2l V8 344PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ślicznie wygląda :slina::good:

Nieeee... panowie... wszystko rozbija się o rodzaj zastosowanej ramki. W więszości stanów w USA nie trzeba montować tablicy z przodu autka i Audi sprzedaje samochody z takimi zaślepkami jak widoczna na zdjęciu. Można taką ramkę wymienić w ASO na wersję europejską. Koszt około 200PLN :decayed:

Potwierdzam, ja też założyłem sobie grilek rs4, ramka coś nie mogła przyjść z niemiec (mieli tylko z otowrami na czujniki parktronika) i jeżdżę ciągle z ramką s-line - dziś dowiedziałem się, że właśnie dojechała :)

Opublikowano

Co do listew w środku to węglowe wyglądają dużo lepiej niż carbonowe.Gratuluję zakupu,piękny kolorek i słuszny motorek:)

:polew:

Opublikowano

jakie to sa listwy weglowe ? :kox:

Opublikowano

malik

plus dwie małe śrubeczki którymi musieliśmy się niestety przewiercić przez ramkę od S4. Wybacz Alvaro

to teraz jestem wqurwiony... :polew: a tak na serio ramka europejska (bez kratkowa) pasi od zwykłego gryla ??? :mysli: Malik jeśli kupujesz carbony z USA to - prośba - zerknął byś dla mnie za kompletem rolet ?? :decayed:

Opublikowano

jeżeli chodzi o to czy ramka (euro) od zwykłego zderzaka/grila pasuje do (euro) s-line zderzaka/grila, to odpowiedż brzmi - nie :(

Opublikowano

garmin Carbon to po angielsku (i po łacinie) węgiel :)

Opublikowano

garmin Carbon to po angielsku (i po łacinie) węgiel :)

ale węgiel jest czarny :cool1:

Opublikowano

Pytanie .

Zostanie dupka US ? :decayed:

Opublikowano

Włókno węglowe = carbon fiber a jest to nic innego jak mata włókna węglowego i żywica. Do niektórych elementów wykonywanych dodaje się specjalne włókno z żyłką (najczęściej koloru żółtego) ale ma to na celu poprawienie sztywności elementu, tu nie ma to znaczenia na tych listwach jest tylko kwestię ozdobną.

Opublikowano

Ale i tak twierdzę że czarne carbonowe wyglądają o niebo lepiej niż te typowe (też carbonowe )

To tylko opinia a nie fakt. Wszystko kwestia gutstu :)

Opublikowano

Nieprecyzyjnie napisałem.Ale i tak twierdzę że czarne carbonowe wyglądają o niebo lepiej niż te typowe (też carbonowe ) http://www.autotrader.pl/details,29107,106703591.asp

garmin te wg Ciebie czarne carbonowe to nie sa listwy carbonowe w czarnym kolorze tylko zwykle listwy lakierowane na czarny polysk a'la fortepian. kilka lat temu niemcy mieli pierdolca na punkcie takiego koloru... listwy carbonowe mozesz miec tylko w dwoch wydaniach - 1) "drobna kratka" z S4 B6 i 2) "grubsza kratka" z RS4 B7.

Malik fajny furacz - super ze wreszcie dotarl :)

Ramke pod tablice musisz obowiazkowo zmienic - kup od razu taka ktora chowa blache.

Opublikowano

Auto na zywo jest mega wypasem.

Choc nie ukrywam, ze jak na V8 to myslalem, ze mocniej mruczy. :cool1:

Ponownie zakochalem sie w B7 :decayed::kox:

Opublikowano

Choc nie ukrywam, ze jak na V8 to myslalem, ze mocniej mruczy.

Poczekaj aż Cię nim przewiozę :naughty: Usłyszysz jego prawdziwy "mruk" :)

Opublikowano

Mruczenie mruczeniem. Ale te 4 rurki z tyłu :oklaski:

Opublikowano

Idealne limo :hi::good:

Gość dawido_xtr66
Opublikowano

Fura I klasa :D:)) Gratuluję Nie myślałeś nad tym żeby pójść w czerń ?? czarne fele,od grilla ten chrom na czarno,lusterka od rs4 te ciemniejsze ?? na czarno byłby kozak kiedyś miałeś w profilu fajną b7 całą czarną :D a co do emblematów S4 i odklejenia ich to zamierzasz dać RS4 czy zostawić bez?? Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...