marcinxbox Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Witam, przymierzam się do malowania felg i delikatnego obniżenia na sezon. I właśnie w jakim kolorze byście widzieli te felgi? (zdjęcie poglądowe, pierwsze które znalazłem z lata na Dysku). Nie linczujcie za hak Pozdrawiam/Marcin
marcinxbox Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Właśnie ku jakiemuś odcieniowi srebra się skłaniałem. Czy hyper silver nie będzie zbyt podobne do ORI? o złotych też myślałem, ale bracki ma takie i będzie plagiat Edytowane 6 Marca 2015 przez marcinxbox
skotmen Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 hm lepiej ori albo jesze lepiej satyna bronze pobijesz w tedy braciaka
Trewor87 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Od srebra przez szarość po grafit - poza tą skalę bym nie wychodził. Żeby eksperymentować z kolorowymi kołami to warto solidnie położyć auto. Widzę że planujesz obniżenie, ale nie wiem jak mocne. Poza tym opony też za szerokie. Tak już mam że patrzę na całość koncepcji a nie sam kolor alu Wszystko ma grać ze sobą
Fenrir Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Ja bym szedł w odcienie szarości/srebra jak koledzy wyżej wspomnieli. Czarny się zleje, kolorowe będzie wieś, także idź w stronę srebrnego bo nic lepszego raczej nie wymyślisz.
Pij1973 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Srebrny, ładnie się wybija na ciemnym aucie, może coś polerowanego? Wszystko co ciemne zginie.
marcinxbox Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzięki serdeczne za tak liczne zainteresowanie Nie spodziewałem się. Kolor wybrany i czeka na malowanko - pochwalę się po sobocie.
mapper Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Połóż auto na ziemię i zrób białe Ja mam białe do lz5k i jakoś nie mogę się do tego przekonać
black4 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam, przymierzam się do malowania felg i delikatnego obniżenia na sezon. I właśnie w jakim kolorze byście widzieli te felgi? (zdjęcie poglądowe, pierwsze które znalazłem z lata na Dysku). Nie linczujcie za hak Pozdrawiam/Marcin Witaj, Wybierz nietuzinkowy kolor. Proponuje nie grafit a tytan - będzie genialnie Poniżej przykład: http://img.photobucket.com/albums/v19/s.j.h/Wheel%20refurb/DSC034081600x1200.jpg Pozdrawiam!
Pawel_M Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Połóż auto na ziemię i zrób białe Ja mam białe do lz5k i jakoś nie mogę się do tego przekonać Daj jakąś fotkę, ja mam lz5t i się zastanawiam na jaki kolor malować swoje felgi
marcinxbox Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Felgi obecnie wyglądają tak :
black4 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Felgi obecnie wyglądają tak : Witaj, No i pięknie wyszło ! Jaki jest kod tego lakieru? Pozdrawiam i Wesołych Świąt !
Rekomendowane odpowiedzi