Darek Renegat Darecki Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) jaki sterownik centralnego możecie polecić na dzień dzisiejszy? wiadomo technologia idzie do przodu, są jakieś nowości warte uwagi ? jakiego sterownika lepiej unikać? chce coś założyć a nie chcę wtopić kasy i czasu na montaż a potem się okaże że to jakaś lipa, chciał bym coś sprawdzonego godnego polecenia Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Darek Renegat Darecki
Darek Renegat Darecki Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 ori był by najlepszy ale ile to kosztuje i gdzie to znaleźć ?
Fazii Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zmieniasz pompke centralnego z anteną na taką która obsługuje piloty, kupujesz piloty, parujesz z pompką, docinasz groty Na forum temat poruszany setki razy więc znajdziesz co i jak
Darek Renegat Darecki Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) to daj namiar na te tematy bo znaleźć nie mogę jak to jest z tym podłączeniem pod kierunki, z centralki mam tylko jeden kabel (zielony) czyli że muszę go rozdzielić na dwa i dolutować diody prostownicze i dopiero podłączyć pod kable kierunków? dzięki za brak odpowiedzi na szczęście jest elektroda tam znalazłem pomocne wskazówki i działa mi wszystko jak powinno Edytowane 12 Lutego 2016 przez Darek Renegat Darecki
xxchadaxx Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zmieniasz pompke centralnego z anteną na taką która obsługuje piloty, kupujesz piloty, parujesz z pompką, docinasz groty Na forum temat poruszany setki razy więc znajdziesz co i jak Więc jeśli mam pompkę centralnego która nie obsługuje pilotów, i zmienię ją na inną która obsługuje bez problemu będę mógł dorobić kluczyk z pilotem? Nie zmienia się wtedy PIN ?
Fazii Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Przekladasz pastylke immo lub na nowo dodajesz transpondery do immo vagiem
xxchadaxx Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Przekladasz pastylke immo lub na nowo dodajesz transpondery do immo vagiem Czyli kupie pompke do której mogę zakodować pilot, kupuję kluczyk z pilotem, przekładam pastyle immo oraz grot z mojego pilota do tego zakupionego i programuje pilot z pompką? Dobrze rozumiem
Fazii Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Tak Jeszcze trzeba antenę dorobić do pompki, chyba że kupisz z anteną od razu Edytowane 17 Lutego 2016 przez Fazii
Neski Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam Zamontowalem centralny wedle schematu otwieram i zamykam auto z pilota super ale pompka co chwile dostaje jakiś impuls i zamyka drzwi sama z siebie Co chwile chce zamknąć drzwi sama z siebie
prezesik Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Standard zła pompkę dobrałeś tez tak miałem dopiero 5 działała prawidłowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Neski Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Ale pompka jest ta co była dodam że nie miałem obsługi zamka z pilotem oznaczenie E dołożylem sterownik i dalej szaleje cały czas zamyka po 24 godzinach aku padnięty ona cały czas zamyka latem było ok do niedawna a teraz zwariowala to pompka jest padnięta? Jak by powietrze gdzieś mi uciekalo będzie to słychać? Jak to zdiagnozować? Jak otwieram z pilota to drzwi się otwierają ale 3 sekundy i się zamykają i co chwile słychać jak się włącza i zamyka nieraz wpada w taki szał że zamyka co 5 sek
prezesik Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 No to masz wilgoć wcsterowniku i coś się spiepszylo jak w końcu swoją któraś tam z kolei dałem do elektronika bo tez walczyłem długo i mi to ogarnął ja ze swoim centralnym walczyłem pół roku najpierw chciałem założyć na kluczyk ori bo nie miałem potem darowałem sobie i alarm ze sterowaniem założyłem i jak już było OK to zrypala się pompka i dałem do naprawy i potem śmigała Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
z@mela Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Witam zakupiłem centralke z alarmem firmy Vertex model CA14 zależy mi tylko na funkcji otwierania i zamykania pojazdu z pilota.Problematyczne jest ciągłe samoczynne uzbrajanie się alarmu , mój trop wiedzie do przewodu niebieskiego czyli czujnika drzwi bo jest on nie podpięty gdyż na schemacie widniała informacja czujnik maski/drzwi i teraz nie wiem gdzie go podpiąć tak aby centralka widziała otwarte drzwi bo bez tego zawsze będzie się sama uzbrajała Zworki oczywiście ustawione tak aby sam się alarm nie uzbrajał. . Edytowane 7 Stycznia 2017 przez z@mela
-sebo- Opublikowano 11 Grudnia 2020 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Czy ktoś dokładał sterownik centralnego do audi z 2000 roku?
prezesik18 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zapewne nie jedna osoba, a w czym problem?
Rekomendowane odpowiedzi