Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6,B7] Wskaźnik temperatury oleju na FISie; taki jak w RS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

w B7 się z tym nie spotkałem ale widzialem na jakimśfilmiku z przyśpieszania w B8 że taki bajer istnieje

no w B8 to jest. W B7 występowało to jedynie w wersjach "e", które są rzadkością.

W ramach ciekawości maska alu z "e" jest ponad 4x droższa od maski standardowej :)

Opublikowano

W B8 i A5 jest coś takiego ale chyba w opcji, częściej patrzysz na FISa niż na drogę, o dziwo np. w 3.0 TDI A5 którym czasami śmigam zmiana biegu jest ok 2 tys. obr/min, lepiej niż w taksówce :polew:

Opublikowano
  • Autor

W B8 i A5 jest coś takiego ale chyba w opcji, częściej patrzysz na FISa niż na drogę, o dziwo np. w 3.0 TDI A5 którym czasami śmigam zmiana biegu jest ok 2 tys. obr/min, lepiej niż w taksówce :polew:

zgadza sie - ten podpowiadacz jest dramatyczny. ale przeciez nie o to chodzi żeby z niego korzystać tylko żeby FIS fajniej wyglądał - hahaha

Opublikowano

żeby był lans :decayed:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:18_________________________________________________a po ch..j mi kompas w lusterku...?

Jakbym nie mógł popatrzeć sobie na RNSa... Tam też zresztą nigdy mi się nie przydał :polew:

Opublikowano

Kompas to tylko w US i na antypodach :polew:

BTW spalanie jak śmigałem i stosowałem się do zaleceń FISa 5,8 L a jak właściciel jeździ i nie patrzy to 7,8 L na 100 - 3.0 TDIQ w A5

Opublikowano

W zeszlym tygodniu jezdzilem A3 zeszlorocznym z wypozyczalni i tez mial te podpowiedzi o zmianie biegow na najnizszym poziomie FISa. Zdziwilem sie, ze to bylo w tym aucie bo poza tym to bylo takie gole, ze nawet nie mialo w przedniej lampce podsufitowej swiatelek do czytania map. Auto bylo zwykle 1.9 TDI BLB z 5 biegowa skrzynia.

Wiec nie tylko wyzszych modelach ten bajer z biegami jest

Opublikowano

Milutko byloby mieć cos takiego u siebie :)

Skoro da sie temperaturke "ustawić" to pewnie si ejakos ustawić zeby pokazywało aktualna predkość jak w a6 c6 (jesli dobrzepisze) :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Stary temat ale może coś w końcu sie ruszyło ?

ładnie widać temp oleju.
Opublikowano

Stary temat ale może coś w końcu sie ruszyło ?

ładnie widać temp oleju.

Cisza Panie :/

• 12 lat później...
Opublikowano

Cześć,

Czy temat temperatury oleju na kolorowym fisie już ogarnięty ? ;)

Opublikowano

Ładnie, odkopać temat sprzed prawie 13 lat 

Opublikowano

Nie do ogarnięcia, próbowałem wgrywać oryginalny epprom z rs4 do zwykłych liczników i inne kombinacje - to jest kwestia oprogramowania procesora w liczniku rs4 

Opublikowano

Temat ciekawy, więc warto było odkopać, szkoda...

Chciałem kupić VFiza ale nigdzie nie ma i qmatis też nie odpowiada, więc chociaż chciałem tym się pocieszyć haha ?

Opublikowano

@Jarkoo97 mam urządzenie, które daje takie możliwości, jak coś zapraszam na PW :)