Arturoo Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Serdeczne podziękowania dla organizatorów za wspaniałą imprezkę . Nie wiem ,czy to dobrze ale pierwsza pamiętana od początku do końca ....chyba przez to ,że tak krótka tym razem . akjam , diman dzięki Panowie za transport . Reszcie zlotowej ekipy dziękuję bardzo za fajnie spędzony czas i bolący do tej pory od śmiechu brzuch . Edytowane 22 Marca 2015 przez Arturoo
diman Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 No to i ja podziękuję za dobrze skrojoną imprezkę i dla doborowego towarzystwa do znowu
Slawek Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Dziękuję organizatorom oraz wszystkim uczestnikom zlotu, za miło spędzony czas, za spotkanie znajomych oraz za nowe znajomości Do zobaczenia następnym razem
exportsubripp Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Pany i panie. Własnie dotarlem do domu. Warto bylo jechac 1000 km w 2 strony zeby poznac tyle fajnych indywidualnosci i wypic tak ogromną ilosc alkoholu w tak krotkim czasie Widzimy sie naprwno za rok w BT a kto wie , moze na OEM tez zawitamy. Pozdro 4 all !!! Ps. Trofea wypakowane
MAGIC87 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Podziękowania dla organizatorów Oczywiście nie ze wszystkimi udało sie zapoznać i pogadać, wypić do zobaczenia na OEM+ i bukowinie 2016
akjam Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Dzięki wszystkim! Miło było poznać nowe twarze. Impka jak zawsze świetnie zorganizowana! Do następnego! Kto ma jakieś zdjęcia, filmy?
Majkel Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Ja również wszystkim dziękuje za elegancko spędzony weekend, polane kolejki, rozmowy i konkretną dawke śmiechu Fajnie było poznać tyle nowych osób oraz zobaczyć jedne z najładniejszych A4 w kraju Do zobaczenia za rok
tomekhxc Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Również dzięki za zlot , ukłon dla organizatorów do następnego
jedrekx Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Podziękowania dla organizatorów! Jak zawsze odwaliliście kawał dobrej roboty! Dziękuję wszystkim za wspaniałą imprezę i temu niewielkiemu gronu przez które mam obrzydzenie do alkoholu mam nadzieję, że zobaczymy się za rok w BT, albo wcześniej na OEMie Cuber, dzięki za "pokaz", co znaczy dobre audio w aucie.. zachorowałem na C7 jeszcze bardziej.
Gość Edyta Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 To i ja dziękuję wszystkim za udaną imprezę miło było spotkać starych znajomych i poznać nowe twarze
dzik Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 było za***iście, fajowe nowo poznane osoby, organizacja klasa w sumie wszystko tak za***iste jak widok ze Stasindy na Tatry Do zobaczyska w tym samym towarzystwie mam nadzieję na oemie Wladi skubaniec był grzeczny jak cholera, gaci nie zdejmował, nie pił zbyt wiele i aż dziwne ale był bardzo grzeczny:) za***iście było Cię widzieć oszołomie
Mario82A4 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Warto było się tłuc tyle kilometrów bo imprezka była naprawdę na poziomie , szkoda tylko że nie wszystko się pamięta szczególnie z Mordoru , Za rok biorę kierowcę bo w sobotę trzeba było z alkoholu zrezygnować żeby na spokojnie wrócić do dom Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia na następnym zlocie .
A4-Tomek Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Zdjęcia ogarnę w najbliższych dniach i kajś wciepnę żeby każdy mógł sobie pobrać
ryba85 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Zdjęcia ogarnę w najbliższych dniach i kajś wciepnę żeby każdy mógł sobie pobrać czekamy na zdjecia tomku. byłem pierwszy raz i pewnie za rok tez pojade.
adrian998998 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Z mojej strony wielkie podziękowania dla klubowiczów za super atmosferę, przebycie prawie 1300km w obie strony. Dzik wielkie dzięki za browarka którego właśnie sączę a i jeszcze jedno: że w końcu udało się rozkręcić harrego19 na całego :decayed: w piątek było widać efekty
ryba85 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 władi pewnie jeszcze jedzie. on chyba miał najblizej.nie to co ja.całe 1,5 godziny drogi
adrian998998 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Koło 15 w Łodzi się rozdzieliliśmy
Wandej Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Podziękowania dla organizatorów! Jak zawsze odwaliliście kawał dobrej roboty! Dziękuję wszystkim za wspaniałą imprezę i temu niewielkiemu gronu przez które mam obrzydzenie do alkoholu mam nadzieję, że zobaczymy się za rok w BT, albo wcześniej na OEMie Cuber, dzięki za "pokaz", co znaczy dobre audio w aucie.. zachorowałem na C7 jeszcze bardziej. Chyba nie masz mnie na myśli między innymi z piątku? Również dziękuje za zlot
jedrekx Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Koło 15 w Łodzi się rozdzieliliśmy To ja byłem godzinę za Wami Podziękowania dla organizatorów! Jak zawsze odwaliliście kawał dobrej roboty! Dziękuję wszystkim za wspaniałą imprezę i temu niewielkiemu gronu przez które mam obrzydzenie do alkoholu mam nadzieję, że zobaczymy się za rok w BT, albo wcześniej na OEMie Cuber, dzięki za "pokaz", co znaczy dobre audio w aucie.. zachorowałem na C7 jeszcze bardziej. Chyba nie masz mnie na myśli między innymi z piątku? Również dziękuje za zlot jak pomyślę o mieszaniu czystej i cytrynówki...fuj.
adrian998998 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Ja tam tak 2 rodzaje bimbru wypiłem, jacka danielsa harrego i cytrynówki w mordorze a w sobotę elegancko się czułem Edytowane 22 Marca 2015 przez adrian998998
Rekomendowane odpowiedzi