Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobimy Chłopakom z DT niespodziankę.

Odwiedzimy ich w domciach :evil2:

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nikt sie nie odezwał :) z DT hmm[br]Dopisany: 15 Luty 2008, 23:53 _________________________________________________zoabczymy jutro oby nam pogoda dopisała

Opublikowano

Noooooooooooooo w Wawie śnieżyca :decayed:

Opublikowano

Noooooooooooooo w Wawie śnieżyca :decayed:

Chyba się pospieszyłem :angry:

Opublikowano

TTom3k[/b][/color] jak było wczoraj na rynqu ?? widziałem Twoja A4 na goldhamera :D boja stała jakieś 25m dalej :) hehe

Hehe eee do d*py bylo ;P

TTom3k[/color][/b] ja tez cię dziś widziałem na skrzyzowaniu pod dworcem PKS :>

niezle wypucowałeś pazdziocha

Ano bylo sie na myjni :D zwraca uwage czysta a4 co hehe ;][br]Dopisany: 16 Luty 2008, 05:41 _________________________________________________Moji mili ja nie wiem czy dam rade do DT dojechac ...wiec najlepiej jak zadzwonie do horneta po 15 i jak bedziecie wracac ustawie sie gdzies w tarnowie. Albo pod shellem u gory albo gdzies.

Opublikowano

sadze po pogodzie, że spot chyba nie ma najmniejszego sensu ??!! tzn sens jest zawsze aczkolwiek bedziemy siedzieli w samochodach i romawiali przez telefony chyba :)

Opublikowano

bez względu na pogode ja odpadam - choruje :thumbdown:

Opublikowano

Ku*** w rzeszowie to jest sajgon myslalem ze nie dojade do tarnowa stamtad. Zimno piz*zi i wogule masakra. Ja moge podbic po 15 jak bedziecie gdzies w tarnowie.

Opublikowano

no i po spocie :decayed:[br]Dopisany: 16 Luty 2008, 18:09 _________________________________________________eeeeeeeeeee ludziska coś niedobrego dzieje się z Tarnowem :mysli:

dobra kazdy kto napisze posta do 20.00 to go zVAGuje za free :polew:

Opublikowano

hornet źle ci xenon wali jeden do góry a drugi nadół[br]Dopisany: 16 Luty 2008, 18:55 _________________________________________________i szkoda wielka ze takie małe zainteresowanie spotem dzisiaj było i mało ludzi śledzi temat :(

Opublikowano

wiem bo jak rozbierałem lampe to se przestawilem niachcący zębatke na silniczku od regulacji swiateł na prawej lampie :decayed: skocze se w pon na stacje i ustawie lampy to jest pryszcz miałem ostatnio jechac ale nieznalazłem czasu :tongue4: wazne ze zjefajnie widać :naughty:

Opublikowano

a ten centralny zrobileś ? no i ten bląd co miałeś na przepustnicy ?

Centralny sie sam naprawil a na przepustnice nei patrzylem

Opublikowano

hej chopy... :P

ja dzis miałem dzis konkretny zakres w firmie.. :P nie moglem sie wyrwać,, zato Wy mogliscie zaglądnąć... :P bo skoro spikneliscie sie po Dąbrowiakiem to mieliscie jakies 100m do mnie hehe

jak podobało sie w DT ?? ykk odpowiednio was przywitał ??

VAG kusząca propozycja :) hehehe :drunk: