DareQ Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 dzisiaj zauwazyłem ze w mojej niuni mam pęknięta sprężyne w przednim zawieszeniu pękła tak ze pękl ostanio zwój czyżby atogleba :) autko samo prosi sie o glebe
L3Vy Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Oj niedobrze czaki zabardzo szalales ;P. Hornet to jak z tym VAGiem ? pasuje moja bestie przebadac moje wczoraj zbadali bo niemogło zostac na obrotach :| 3 errorsy przepustnica do czyszczenia... ehhh
TTom3k Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Oj niedobrze czaki zabardzo szalales ;P. Hornet to jak z tym VAGiem ? pasuje moja bestie przebadac moje wczoraj zbadali bo niemogło zostac na obrotach :| 3 errorsy przepustnica do czyszczenia... ehhh Ja tez mam napewno do czyszczenia bo cos mi obroty wariuja ostatnio;]
czaki22 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 2 dnis szukania i sprezyny znalazłem
L3Vy Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ja tez mam napewno do czyszczenia bo cos mi obroty wariuja ostatnio;] moja bestia jutro idzie na pucu pucu xD zobaczymy jak bedzie latac..
Hornet A4 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 TTom3k ostatnio mam zapernicz jak niewiem jak znajde troche czasu kiedy to sie tym zajmiemy L3Vy widziałeś mnie na Brzozówce ??? ja Cię widziałem Starkiem leciałem hehehe
lelus_DT Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witam , Panowie mam felgi 15' ori do sprzedania z mojej starej niuni zostaly , ktos tam wspominal wczesniej ze chce kupic
TTom3k Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Hornet to daj znac tylko zeby mi sie juz 2 inspekcja nie zaswiecila ;P
L3Vy Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 dajcie znać... co i jak.. ale niewiem bo mi spier**** albo z węża albo spod oringa termostatu płyn chłodniczy.. a niema wolnego mechanika u mnie kto by to zorbił.. :|[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2008, 10:32 _________________________________________________wyciek zlokalizowałem.. napierdziela mi zpod oringu termostatu... Niestety za późno sie za to dzis wziąłem i juz nie dostałem nigdzie tego :| i jezdze z 2x 5l wody, bo płynu szkoda lać a i tak dzis zalany jets woda w całosci bo spusciłem to co tam było....
Hornet A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 lewy ladnie swojej sadzisz az się jej uszczelki topią
L3Vy Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 lewy ladnie swojej sadzisz az się jej uszczelki topią haha jasne :)tylko czasami... ykk moze potwierdzic
ykk Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 lewy ladnie swojej sadzisz az się jej uszczelki topią haha jasne :)tylko czasami... ykk moze potwierdzic L3Vy jezdzi jak emeryt..
Młody Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No Panowie w krakowie byłem na spocie :th: było super :> to teraz może wpadnę do Tarnowa daleko nie mam wiec kiedy bedzie jakis duzy ?? bo jak ja jadę to musi byc wiele osób :> (do krytyki mojego auta )
L3Vy Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No Panowie w krakowie byłem na spocie :th: było super :> to teraz może wpadnę do Tarnowa daleko nie mam wiec kiedy bedzie jakis duzy ?? bo jak ja jadę to musi byc wiele osób :> (do krytyki mojego auta ) hehe no to zależy od reszty ekipy jak bedzie: TTom3k ykk Wit.s Czaki22 HornetA4 Dareq aniaz norbi3000 lelus_DT L3Vy moze jeden kolega z DT A6tką To bedzie max... ofc jeśli nikogo nie opusciłem [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2008, 23:06 _________________________________________________weź ze Sobą maku211
Młody Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No Panowie w krakowie byłem na spocie :th: było super :> to teraz może wpadnę do Tarnowa daleko nie mam wiec kiedy bedzie jakis duzy ?? bo jak ja jadę to musi byc wiele osób :> (do krytyki mojego auta ) hehe no to zależy od reszty ekipy jak bedzie: TTom3k ykk Wit.s Czaki22 HornetA4 Dareq aniaz norbi3000 lelus_DT L3Vy moze jeden kolega z DT A6tką To bedzie max... ofc jeśli nikogo nie opusciłem [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2008, 23:06 _________________________________________________weź ze Sobą maku211 maku mi zwiał za granicę ;( ale wraca w wrzesniu :> więc będę sam tylko kiedy???
L3Vy Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 no niewiem.. zalezy od reszty jutro pewno starsi stażem zawitaja to moze cos ustala
Młody Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Skoro nie wiecie kiedy to ja Was zapraszam na spocik i (małe urodzinki ) tu macie link : http://www.a4-klub.pl/smf/mlody_audi_zaprasza_na_urodziny_242505_roznow-t29678.0.html
norbi3000 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 dzieki LEVY ,ze o mnei pomyslalem ale ja odpadam na przynajmniej trzy tygodnie, poniewaz wczoraj mialem wypadek motorem i zlamalem noge i caly potluczony jestem, jak wyzdrowieje to z checia pojawie sie na jakims spociku
Rekomendowane odpowiedzi