wit.s Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Opublikowano 28 Listopada 2007 Ps;wszystko tylko nie zicom Ty, a rozwiń, bo zainteresowany jestem (jeśli mówisz o tym tarnowskim dostawcy netu :>)
Szuder Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Szkoda tylko ze pogody sie nie da poprawic na zdjeciach.. Takich zdolności chyba L3Vy nie posiada...
L3Vy Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 haha... blaszki kryłem pod PAINTem ... ale Photoshop czyni cuda:D lookać i ogladać dp końca http://youtube.com/watch?v=k8xkS47-_Mk jak dojde do takiej perfekcji to wam zmienię pogode.. Ps;wszystko tylko nie zicom Ty, a rozwiń, bo zainteresowany jestem (jeśli mówisz o tym tarnowskim dostawcy netu :>) Wit.s trzymaj sie z daleka od neta z: Zicom, Voltronik, RWD... Jak masz mozliwosć podpięcia Internet Solution to sie nawet nie zastanawiaj ZETO i STAR NET nie są tez złe... A najlepiej spytaj sąsiadów... co mają i jak im to chodzi... Sprawdz jak działa w godzinach szczytu.... 17 - 21...
Szuder Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 L3Vy, więc czekamy na zmianę pogody....
ykk Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 L3Vy :shocked: o masakra co niektorzy potrafia.. Dlatego warto stosowac zasade: Puki nie dotkne to nie uwierze.. Skoro mowa juz o photoshopie: Jak wam sie widzi..? Oczywiscie to nie moje dzielo (bo jak dla mnie to czarna magia) tylko kolegi Nowak_zg Jeszcze pare rzeczy jest do poprawek, ale pracujemy nad tym..
Szuder Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 ykk, bardzo ładnie wygląda Twoja furka po VT. Idziesz w tym kierunku?? Ładna felunia i chromowane lusterka:)
L3Vy Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 spoko loko.. jak znajde chwile wolniejszego czasu.. to spróbuje jedną na próbe obrobić hehe ykk no no.. spoko to wygląda:D Poprawcie przednią opone bo wygląda jakby na kapciu siedział ehe
Szuder Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 L3Vy, to nie kapeć, tylko niski profil... extremalnie niski...
ykk Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Szuder to tak z 20' jest.. ale troszke wyglada kapciowato, bo u gory jest troszke wiecej profilu a na dole mniej.. To jak na razie jest beta-version..
TTom3k Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 L3Vy :shocked: o masakra co niektorzy potrafia.. Dlatego warto stosowac zasade: Puki nie dotkne to nie uwierze.. Skoro mowa juz o photoshopie: Jak wam sie widzi..? Oczywiscie to nie moje dzielo (bo jak dla mnie to czarna magia) tylko kolegi Nowak_zg Jeszcze pare rzeczy jest do poprawek, ale pracujemy nad tym.. O kurde to twoja fura ykk ? Wyglada prze za***iście ;] Moja w nastepnym roku jak dobrze pojdzie bedzie jeszcze ladniejsza ;P
ykk Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 TTom3k do srebrnej mam wiecej pomyslow niz do ciemnej.. Ogolnie jasne kolory to bym robil z czarnym, a ciemne to z chromem.. Kupuj ciemne na przod i takie do tylu jak ma rob i bedzie :kox: no chyba ze wyjda jakies ekstra ledy..
TTom3k Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Ciiiiiii....ma byc niespodzianka a ty powoli moj plan zdradzasz:P
angela Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 ykk kilka szczegolow i prawie jak moja..... A tak serio.....to super to wyglada....
ykk Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 TTom3k nie widzialem.. Chyba ja jestem jakis ciemnowidz.. Jak cos to usune tamtego posta..
Szuder Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 a to jak 20", to inna rozmowa... 20' - RESPEKT!!
ykk Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 angela na 1 rzut oka roznia sie tylko tyleczkiem..
angela Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 No o tym pomyslalam...piszac prawie jak moja......
Szuder Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 angela[/color][/b] na 1 rzut oka roznia sie tylko tyleczkiem.. ... no fakt, Angela ma ładniejszy... :th:
ykk Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Szuder jaki kierownik taki samochod.. Ja odpadam w przedbiegach w tym porownaniu..
TTom3k Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 angela[/color][/b] na 1 rzut oka roznia sie tylko tyleczkiem.. ... no fakt, Angela ma ładniejszy... :th: Haha zdecydowanie, chodz bardziej podobaja mi sie avanty ;P
Rekomendowane odpowiedzi