L3Vy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 prosze bez grypsowania K. znaczy sie Konkurencja hehehehehe aniaz nie przejmuj sie ja tez nie rozumie tego kto to K. :>
TTom3k Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 ej dobra K. A. B. czy to wazne ? zmiana tematu hehe
ykk Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Czemu Tarnow zyje dopiero tak po 12 w nocy..?
aniaz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 hehehe powiedz kto to K.? teraz jak juz temat sie zaczal nie mozna go przerwac..;P
TTom3k Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 po 24 jak juz...a czemu hmm...bo ....nie wiem?
TTom3k Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 To kiedy ten spot ? w nastepnym tygodniu ? wtorek ?
L3Vy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 sroda, czwartek, piatek ustalajcie.. ja jutro sobie zlookam coś cie tu naskrobali a teraz dobranoc.
wit.s Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2007 prosze bez grypsowania K. znaczy sie Konkurencja hehehehehe aniaz nie przejmuj sie ja tez nie rozumie tego kto to K. :> Ty akurat powinieneś wiedzieć kto to K. -byłeś przecież na spocie Pod Dębem
TTom3k Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Dobra...zeby nie bylo niejasnosci K - Karolina - moja dziewczyna Wiecej informacji wam chyba nie potrzeba ...a zreszta wiecej nie powiem [br]Dopisany: 06 Grudzień 2007, 00:54 _________________________________________________A ty wit.s kiedy masz czas zeby nas odwiedzic?
wit.s Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja niestety dopiero na Święta, ale cieszę się widząc jak Tarnów się rozkręca . Tom3k. Nie trzeba było jeszcze mówić - niechby się Towarzycho zastanawiało
TTom3k Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja niestety dopiero na Święta, ale cieszę się widząc jak Tarnów się rozkręca . Tom3k. Nie trzeba było jeszcze mówić - niechby się Towarzycho zastanawiało UU szkoda. Kolezanka chciala sie z toba poscigac ;P ...nie moglem juz czekac bo by mi sie skrzynka PW zapelnila heh
aniaz Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wit s to kiedy jakies baciki? swiateczne
L3Vy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ty akurat powinieneś wiedzieć kto to K. -byłeś przecież na spocie Pod Dębem hm... po krótkiej chwili zastanowienia załapałem
wit.s Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wit s to kiedy jakies baciki? swiateczne W Święta 22,23 grudnia Oj, cos widzę duch rywalizacji Cię opanował :> To rzeczywiście będzie ciekawe porównanie. No chyba, że wyskoczysz tą na razie ukrywaną niespodzianką i pozostanie mi tylko siąść na krawężniku i płakać
ykk Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 wit.s dzieki za zmiane tematu.. :notworthy: Mikolaj Cie hojnie obdarzy..
czaki22 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 a moze jutro cos tj piątek koło 22-23 może ???
ykk Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja o tej porze to juz pewnie bede odlatywac.. No chyba ze ktos zdecyduje sie mnie zawiezc..
Rekomendowane odpowiedzi