L3Vy Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 To narazie jest nas 2 JA i Hornet. Ktos jeszcze? w gałe.. powiadacie no spoko.. tylko ze ja piłki przy nodze nie miałem ponad rok.. :| i forma nie najlepsza...
TTom3k Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 To narazie jest nas 2 JA i Hornet. Ktos jeszcze? w gałe.. powiadacie no spoko.. tylko ze ja piłki przy nodze nie miałem ponad rok.. :| i forma nie najlepsza... ja to samo ale 4fun mozna. Chyba ze krakow jest pro to niezbyt
L3Vy Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 ja to samo ale 4fun mozna. Chyba ze krakow jest pro to niezbyt niema wypożyczania zawodników z Wisły czy Cracovi :joke: _________________________________________________ Oka.. to do niedzieli wieczorem... chyba ze dorwe sie do jakiegoś kompa miedzy imprezami:D Lublin nadciągam.. <o której Oni tam mają spoty?> to przyjadę "hulajnogą'
TTom3k Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 EEE ide spac bo i tak kolo 1:30 mi neta wylaczaja hah
ykk Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Masz jeszcze 20 minut.. [br]Dopisany: 08 Grudzień 2007, 01:12 _________________________________________________Nie wiem co sie dzieje.. Ale Tarnow idzie za innymi.. I tez, przez caly dzien ciszaaa..
slaweq Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 ykk nie narzekaj... u Was to cos sie dzieje w temacie... zobacz na Rzeszów w tygodniu... cisza i pustki :>
TTom3k Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 moglismy się spiknąć dzisiaj gdzieś niebardzo ...ja dopiero wrocilem...a inni pewnie dalej pija;)
ykk Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja tylko na chwile.. dzieje tu sie cos..?
GM Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 szuder Tarnów jeszcze nie powrócił do domu z sobotnich szaleństw nocnych
ykk Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 10:06 Szuder a po co Ty tak wczesnie wstajesz..?
Hornet A4 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 uwaga !! po Tarnowie grasuje kremowy trabant 1.1 ! podobno odchodzi ładnie kumpel nidał mu rady pasatem B5 combi Tdi 110 KM oczywiście z miejsca
ykk Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Hornet A4 No co Ty.. no taki trampek to wazy gora 700 kg.. Takze wszystko mozliwe.. Kumpel Seicento 1.1 van (to taki sporting tylko ze lzejszy bo bez tapicerek foteli z tylu i szpanerskich zderzakow) tez pare "mocniejszych" od siebie aut zrobil.. Takze nie ma to jak gokarty..
Hornet A4 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 ja jednak wole większe auta z takiego malego brzeszczota to juz nie wyjdziez przy wypadku ścigałem się raz z daichadsu charada 1.3 nieżle to odchodzi ale i tak mi niedał rady noga mu prawie wyszla przez atrape Tak gniótl
ykk Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Hornet A4 fakt.. w takiej rajdowce nie mozesz liczyc nawet na odrobine komfortu.. Malucha z silnikiem 1.3 tez gdzies widzialem.. Najbezpieczniejszy samochod swiata.. - strefa zgniotu konczy sie na silniku..
Hornet A4 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 he he mieli wyprodukowac taką wersje zedy kozacy mogli wystawic dwa lokcie ale zrezygnowali bo naklejka pioneer nie miescila sie na tylnej szybie
Rekomendowane odpowiedzi