aniaz Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ale dzieciaku dajmy cayenne-mu sznse niech sie wykaze..
cayenne Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 cayenne ale chyba nie o to chodzilo.. Ja już dobrze wiem,o co chodziło. Myjka ciśnieniowa włącznie z podwoziem
ykk Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ale dzieciaku dajmy cayenne-mu sznse niech sie wykaze.. :notworthy: Dzieciaki maja sile.. przebicia..
aniaz Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 cayenne ale chyba nie o to chodzilo.. Ja już dobrze wiem,o co chodziło. Myjka ciśnieniowa włącznie z podwoziem obawiam sie ze jednak nie chodzilo o podwozie [br]Dopisany: 22 Grudzień 2007, 01:29 _________________________________________________ Ale dzieciaku dajmy cayenne-mu sznse niech sie wykaze.. :notworthy: Dzieciaki maja sile.. przebicia.. ja wierze w Ciebie drogi YKK
cayenne Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 obawiam sie ze jednak nie chodzilo o podwozie A widzisz, to bląd Aniu. O podwozie trzeba dbać zwłaszcza zimą
ykk Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 obawiam sie ze jednak nie chodzilo o podwozie A widzisz, to bląd Aniu. O podwozie trzeba dbać zwłaszcza zimą Ze tak powiem.. Podwozie w AUDI jest solidnie zabezpieczone.. Dbac trzeba o wszystko.. :th:
aniaz Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 obawiam sie ze jednak nie chodzilo o podwozie A widzisz, to bląd Aniu. O podwozie trzeba dbać zwłaszcza zimą alez dbam o podwozie ale w calej dyskusji nie mielismy na mysli podwozia.. bo ono bezapelacyjnie jest czyste i zadbane.. :oklaski:
aniaz Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 aniaz zjawisz sie jutro..? a myslisz ze powinnam?
cayenne Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 bo ono bezapelacyjnie jest czyste i zadbane.. Gdyby jednak to służę szlaufem
aniaz Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 bo ono bezapelacyjnie jest czyste i zadbane.. Gdyby jednak to służę szlaufem dlaczego diablik? masz nie czyste mysli cayenne.. a kysz a kysz.. :bicz3:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2007, 01:40 _________________________________________________ aniaz no raczej, nie inaczej.. :th: postaram sie byc, moge sie spoznic pare minutek..ale jak mnie nie bedzie do 15:30 znaczy ze zaslablam i nie dojade.. jutro pije alkohol wigilijny pracowniczy wiec roznie moze byc..
cayenne Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 dlaczego diablik? masz nie czyste mysli cayenne.. Ależ skad
aniaz Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Klade sie do lozia koledzy moi drodzy bawcie sie dobrze nocna pora byle nie za duzo.. dobrej nocy
aniaz Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 aniaz do jutra.. bedzie mi naprawde zaszczytnie milo
ykk Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 aniaz do jutra.. bedzie mi naprawde zaszczytnie milo
Rekomendowane odpowiedzi