Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pewnie że zostanie ;-)

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co wy gadacie... mam tylko jedną giere tego typu tj Lords of the Fallen... grałem do połowy i juz od kilku miesięcy tego nie odpalam.. ktoś porówna do tego? Podobne?

Opublikowano

Co wy gadacie... mam tylko jedną giere tego typu tj Lords of the Fallen... grałem do połowy i juz od kilku miesięcy tego nie odpalam.. ktoś porówna do tego? Podobne?

Nie ma co porównywać: Lordsi są słabi w stosunku do Bloodborne :) Nie jestem jakimś tam wymiataczem, ale naprawdę polecam. Jeśli ktoś grał w Demon Souls lub Dark Souls to będzie mieć jakieś porównanie (Ja nie grałem więc nie znam tamtych gier).

Bardzo dobra recenzja :) :

http://www.pssite.com/recenzje-1579-recenzja__bloodborne__ps4_.html

Jedyne z czym nie mogę się w niej zgodzić to z tym, że nie ginie się tak często ale może tylko dlatego, że nie jestem wymiataczem w tego typu gry :D

W kwietniu Mortal? :)

Edytowane przez Biszczan

Opublikowano

W maju Wiedźmin3... :D

Opublikowano

Zaczynam żałować że sprzedałem PS4, a powód ma imię "Bloodborne". Jako fan Dark Souls kłuje mnie ten fakt że sobie nie pogram...

Że też na PS3 tego nie wydali.. ; \

Opublikowano

Jest DLC do Forza Horizon 2 na XO i x360 za free do 10 kwietnia.Dodatek nie wymaga podstawy,jest samodzielną grą.

Wysłane z LG G3

Opublikowano

Warto kupić GTA na xo jak grałem na 360? Bo trochę kosztuje niestety

Opublikowano

Witam

może to nie nowość ale rozwaliłem dziś całą Dead Space na xbox360 konsole kupiłem z myślą o dzieciach, ale mnie wciągnęło i grałem 3 dni........super gra!Mam jeszcze resident evil 6.

Opublikowano

Residentem to się nie chwal

Opublikowano

Warto kupić GTA na xo jak grałem na 360? Bo trochę kosztuje niestety

no oszalałeś ? po co ? :D

Opublikowano

Warto bo masz dużo lepszych rzeczy np grasz z oczu a nie z drugiej osoby dużo więcej szczegółów dużo lepsza grafika inne auta inne modyfikacje aut :-) na yt pelo filmow

Opublikowano

Fabuła i misje czymś się różnią pomiędzy wersjami na X360 a XO ? Bo jesli nie to wybacz ale wydawać kilka stów na lepsza grafe to jak dla mnie żenada :) W gry gra się dla miodu a nie dla grafy , no chyba ze jest sie fanbojem PC to wtedy gra sie dla grafy :wink:

Edytowane przez moskal

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto kupować, mam tą samą sytuację - przeszedłem na x360 ale na ps4 już nie kupie, nawet dla online.

Opublikowano

Fabuła i misje czymś się różnią pomiędzy wersjami na X360 a XO ? Bo jesli nie to wybacz ale wydawać kilka stów na lepsza grafe to jak dla mnie żenada :) W gry gra się dla miodu a nie dla grafy , no chyba ze jest sie fanbojem PC to wtedy gra sie dla grafy :wink:

Ejejejej mam sporą kolekcje na steam ale potrafie czerpać "mjut" z gry, a nie tylko grafa :)
Opublikowano

Witam Panowie mam takie zapytanko bo szukając w google znalazłem wiele odpowiedzi ale nie wiem czego się słuchać a co uważać za bezsens :) Chodzi mi oto że mam Xboxa 360 i sprawa wygłąda następujaco ze po uruchomieniu zaczyna się zacinać nawet jak jest zimny wiec decyzja przegrzania odpada. Laser był czyszczony konsola oryginalna jest nie jest przerobiona wiec to odpada a wyslanie jej na gwarancji tez odpada bo juz dawno minelo. Oco kaman? w tym ??

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować oprogramowanie w konsoli do najnowszego, możesz to zrobić poprzez pendeive lub podłączając konsole do neta.. później przeczyść cache w konsoli a jak to nic nie da to spróbuj ja ustawić do ustawień fabrycznych (jeśli takie coś jest w konsoli bo już dawno nie używałem x360)

Opublikowano

A mnie jakos GTA V nie porwało. Fakt zrobiłem całą, ale nie wracałem do niej z taką chęcią jak kiedyś do Skyrima.

Opublikowano

Mi się podobało GTA V.Ale po ukończeniu też jakoś mnie nie ciągneło żeby jeszcze pograć.A Skyrim jak każdy TES.Fajny na początku a potem nuda ;p

Opublikowano

Witam.

Słaby ze mnie gracz bo jakoś granie na PC mnie za bardzo nie wciągało. :decayed: Nie lubię grać na klawiaturze, jestem z pokolenia joystikowców (Amiga, Commodore, Atari itp. klimaty). Jedyne gierki, w ktore trochę pograłem na PC to NFS Most Wanted BE (na kierownicy) i trochę w Rainbow Six'a. Rok temu kupiłem używkę XBoxa 360 dla dzieciaków ale ostatnio sam zacząlem trochę pogrywać wieczorkami. Na pierwszy ogień poszła Mafia 2 - fajnie się grało, przeszedłem całą (pierwsza gierka, którą przeszedłem całą :wink::decayed: ). Teraz gram w Deus Ex: Bunt ludzkości - fajnie się gra. Na dysku mam jeszcze GTA V, parę razy odpalilem ale jakoś narazie mnie nie wciągnęla. Czasem Forza Motorsport 4 odpalę i polatam S4 lub RS6 po torach. :decayed: Na rozgrywkę czeka już Hitman: Rozgrzeszenie, na razie odpaliłem kontrolnie i jak zrobię Deus Ex'a to zaczynam Hitmana. :)