Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pudło division ze steelbookiem kupiłem w morele za fajne pieniądze a teraz chyba się skusze na wieska goty bo cena rewelacja. Tu jak ktoś woli w rodzimym języku

http://worldofxbox.pl/lista-gier-black-friday-us/

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja zaczynam halo 5. :)

Opublikowano

Skusiłem się jeszcze

2b202716845457cb7fc01a9c5e95bc21.jpg

Opublikowano

Takie sobie :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie męczę dodatek Blizzard Mountain do Forzy 3. Miazga....

image.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy ktoś poleci coś Ala Dead Space na xbox One?

Chciałem kupić bratu jakąś grę na urodziny, ale nie wiem za bardzo co teraz jest dobrego i na topie :)

Opublikowano

Również wieloletni posiadacz konsoli xbox one :) Najczęściej męczyłem ze znajomymi Destiny oraz The Division. Obecnie każdy gra w "swoje" gry i obecnie na celowniku u mnie Dying Light z dodatkiem no i gry takie trochę bardziej niszowe. Ominąłem na świątecznych przecenach Forze Horizon 3 :( ale myślę, że na wiosnę ją drapnę

Dnia 13.01.2017 o 19:13, leewang napisał:

Koledzy ktoś poleci coś Ala Dead Space na xbox One?

Chciałem kupić bratu jakąś grę na urodziny, ale nie wiem za bardzo co teraz jest dobrego i na topie :)

A powiedz czy chodzi o to, żeby gra w jakikolwiek sposób straszyła czy była grą TPP (zza pleców) czy po prostu akcja ma dziać się w kosmosie ?? :) z chęcią pomogę

Opublikowano

Ja mogę polecić na PC grę Mass Effect :D ostatnio Origin rozdawał za free, Wciągająca rozgrywka, o niesamowity dubbing robi swoje :D

Opublikowano

Battlefield 1, mega gierka :)

Opublikowano

28b6167e7e07f8d0ad9c20cc7933b678.jpg

Opublikowano
Dnia 24.12.2016 o 14:24, Krumak napisał:

Właśnie męczę dodatek Blizzard Mountain do Forzy 3. Miazga....

image.jpg

A4 B6 Avant jest do kupienia? S4B6 sedan widywałem w demku na ulicach. Myślę czy kupić, odstrasza mnie totalnie arcadeowy model jazdy :/

Opublikowano

A4 B6 Avant jest do kupienia? S4B6 sedan widywałem w demku na ulicach. Myślę czy kupić, odstrasza mnie totalnie arcadeowy model jazdy :/

A4 B6 nie ma, jest RS4 B7 sedan. Model jazdy jest taki, jaki w Forzie być powinien.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem, że nie była to najlepsza ścigałka, ale mam sentyment z dzieciństwa do Need For Speed II. Wyszło to chyba w 1997 roku. Pamiętam jak grałam z tatą ;)

Opublikowano

Knight of the Round
Wyszła na telefony jako .apk, trochę kijowe sterowanie i palcami zasłania dużo ekranu na telefonie, na tablecie lepiej.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pstryk i gramy w dodatek serca z kamienia [emoji3]

6d81580248d63a5ebbc89bbfc96b1629.jpg

aac897797e787ac2391b77e056248a7a.jpg

257d558ccf67aebe2217309038ece27e.jpg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja kupiłem Wieśka z dodatkami jak był w promocji na święta i coś jakoś mnie nie wciąga :/ Nie wiem,może musi przyjść na niego czas...

Opublikowano

Dobra gra podstawową jak i dodatki 2 raz przechodze a więc wiem mniej więcej co i jak tyle ze 2 rqz gram na krew pot i łzy. Serca z kamienia jak i krew i wino kupiłem przed premierowo sama gra podstawowa grając 2-3 H dziennie zajęlo mi 3 miesiące aby przejść całą gre łacznie z zadaniami pobocznymi zleceniami wiedżmińskimi oraz poszukieaniem wszystkich schematów składających się na wiedżmiński rynsztunek

Opublikowano

Panowie, polecam najnowszego Hitmana. Wydaje mi się, że to mocno niedoceniony tytuł. Moim zdaniem jedna z lepszych gier po wyłączeniu podpowiedzi - trzeba się mocno nakombinować i spędzić sporo czasu na jednej misji, żeby zabić cel. Naprawdę warto kupić. U mnie to drugi najlepszy tytuł po Wiedźminie na PS4.

Opublikowano
Panowie, polecam najnowszego Hitmana. Wydaje mi się, że to mocno niedoceniony tytuł. Moim zdaniem jedna z lepszych gier po wyłączeniu podpowiedzi - trzeba się mocno nakombinować i spędzić sporo czasu na jednej misji, żeby zabić cel. Naprawdę warto kupić. U mnie to drugi najlepszy tytuł po Wiedźminie na PS4.

Ale jest tylko sezon 1 tak ? Ile tam misji jest

Opublikowano

6 albo 8, ale ukończenie jednej misji w 100% bez podpowiedzi to spokojnie kilkanaście godzin grania. Co najmniej.