Opublikowano 18 Sierpnia 200917 l wszystko to c**j, GT5 podobno premieruje 04.12.2009 chyba sobie preordera zrobie, bedzie taniej niż w PL - niecałe 38 funciaki
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l wszystko to ch***j, GT5 podobno premieruje 04.12.2009 szczerze mówiąc znudziło mi sie juz na to czekać , ile można
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l No i jeszcze Final fantasy XIII :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: jak wyjdzie to chyba znowu czeka mnie L-4
Opublikowano 19 Sierpnia 200917 l Autor Ja tez czekam na NFS Shift, ma podobno byc powrotem do prawdziwej serii NFS... zobaczymy Ostatnio kupilem za grosze ProStreet'a i powiem, ze nawet niezly... ale tylko dla fana automoto, bo inaczej moze zanudzic.
Opublikowano 20 Sierpnia 200917 l Hehe to już wiem co mi Mikołaj w worku przyniesie TEKKENA 6 :naughty:
Opublikowano 20 Sierpnia 200917 l Ja od wczoraj gram w najnowszego Wolfensteina, dziś od razu po robocie odpaliłem. Świetna gra - godny następca tytułu.
Opublikowano 21 Sierpnia 200917 l a wlasnie sie zastanawiam czy kupic wolfensteina na czym grasz? nie "tnie sie" przy wiekszej ilosci wybuchow itd? jak z grywalnoscia i klimatem?
Opublikowano 21 Sierpnia 200917 l Ja tez czekam na NFS Shift, ma podobno byc powrotem do prawdziwej serii NFS... zobaczymy Ostatnio kupilem za grosze ProStreet'a i powiem, ze nawet niezly... ale tylko dla fana automoto, bo inaczej moze zanudzic. Wczoraj odpaliłem Call of Juarez. Demo nie powala, co prawda na Padzie to inna bajka a dawno nie grałem w FPS-y, braki w grafice, w teksturowaniu, światło czsami dziwnie pada, animacja postaci też mogłaby być lepsza. nie wiem jak tam w pełnej wersji, ale chyba bym nie kupił.
Opublikowano 21 Sierpnia 200917 l a wlasnie sie zastanawiam czy kupic wolfensteina na czym grasz? nie "tnie sie" przy wiekszej ilosci wybuchow itd? jak z grywalnoscia i klimatem? Gram na PC. Klimat świetny, dodano nadnaturalne moce, jak spowalnianie czasu, wzmocnienie broni itp. Grywalność tak jak mówiłem wcześniej, dawno żadna gra mnie tak nie wciągnęła, tym bardziej ze gram w wolfa od dzieciaka gdy wyszedł Wolfenstein 3D na 386SX i 4Mb ramu. Gra się świetnie, na najwyższych detalach w 1920x1200 u mnie nic nie spowalnia, ale mam bardzo dobry sprzęt Quad Core Q9550, 4GB Ram DDR3 i GTX 280. Grałem też na Xboxie 360, ale grafika dużo gorsza niż na PC no i granie padem . Ogólnie id Software nadal rządzi, naprawdę polecam . Ciekawe jaki będzie DOOM4. Ja tez czekam na NFS Shift, ma podobno byc powrotem do prawdziwej serii NFS... zobaczymy To jest też tytuł na który czekam, tym bardziej, że ma być nastawiony na realizm i jeżdżenie w kokpicie samochodu. Musieli tak zrobić, bo w arcadowe NFS już nikt nie chciał grać i cała seria miała być zakończona... ale nie zabija sie kury znoszącej złote jajka, także zmienili styl gry i po sukcesie GRIDAa mam nadzieję, że będziemy mieć dobrego racera. Swoją drogą ProStreet był całkiem niezły. Poniżej krótki film z gamplayem nowego NFS:
Opublikowano 21 Sierpnia 200917 l o jezusie slodki!!!!! :slina: tylko zeby auta sie tak zachowywaly jak w Forzie albo conajmniej w Gridzie i bedzie masakra