Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wieczorem

to daj cynk na pw , dzieki :wink4:

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Polecam gierkę ze sklepiku PSS ROCKETBIRDS: HARDBOILED CHICKEN :decayed: za nie duże pieniądze bardzo fajna gierka i platynka do zgarnięcia :naughty:

Opublikowano

Polecam gierkę ze sklepiku PSS ROCKETBIRDS: HARDBOILED CHICKEN :decayed: za nie duże pieniądze bardzo fajna gierka i platynka do zgarnięcia :naughty:

Grałem triala.. :)

Może sobie wezmę.. :wink4: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 10:21_________________________________________________powinniśmy zrobić sobie mimo wszystko jakieś konto wspólne, pieniądze mała, ale zawsze moga być o połowę mniejsze :naughty:

Opublikowano

Grałem triala.. :)

Może sobie wezmę.. :wink4: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 10:21_________________________________________________powinniśmy zrobić sobie mimo wszystko jakieś konto wspólne, pieniądze mała, ale zawsze moga być o połowę mniejsze :naughty:

ja mam wspólne z kumplem :decayed: szkoda ze teraz tylko 2 sloty sa a nie 5 jak wczesniej

Opublikowano

Spoko, mówię ogólnie

Opublikowano

no pewnie tak jak do 3 rano nad tym siedziałeś :decayed:

powinniśmy zrobić sobie mimo wszystko jakieś konto wspólne, pieniądze mała, ale zawsze moga być o połowę mniejsze :naughty:

hmmm....ciekawa koncepcja

tylko....na forum same oszusty :decayed: modyfikują PW innych userów, przewałki z licznikami od S4, webasto i inne akcje robią, strach w jakieś układy wchodzić...wiec bezemnie :lol1:

Opublikowano

ja mecze raymana ale polecam fajna gierka i wcale nie jest taka prosta jak by sie wydawalo nie mowie tylko o przejsciu tylko trzeba wszystko pozbierac :gwizdanie:

Opublikowano

Fly sprawiłem sobie kiere :jerk: prawie nówka V2 :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

sprawiłem sobie kiere :jerk: prawie nówka V2 :kox: :kox: :kox:

No to ciśnij ciśnij :naughty:

Opublikowano

Pierwsze chwile z kierą mogą przynieść zaskoczenie... potrzeba chwili by się przestawić i wczuć ale potem to jest :kox::evil:

Opublikowano

no to wreszcie posmigasz porzadnie w forze... :naughty:

mms z zasilaczem dotarl?

Opublikowano

no to wreszcie posmigasz porzadnie w forze... :naughty:

mms z zasilaczem dotarl?

nie dotarł :decayed:

Ale ta kiera to całkiem inna opcja - z forum Xboxa. Ze zdjec wygląda na prawie nowke , gość pisał ze uzył 3-4 razy , wszystko jest , kable , karton itp. zobaczymy co bedzie jak przyjdzie , zeby nie było 20kg ziemniaków zamiast kiery w kartonie :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2012, 15:04_________________________________________________

Pierwsze chwile z kierą mogą przynieść zaskoczenie...

gałem juz kiedys , zaskoczenie było ogromne , nie mogłem utrzymac auta na drodze , non stop rów :decayed:

Opublikowano

Pierwsze dni nowego roku uznałem iż to bardzo dobra okazja aby odpalić czekającego już blisko dwa tygodnie najnowszego AC... Dwa dni grania i... Hmmm właśnie drugi raz gra mi się zawiesiła... Ale ogólnie faktycznie, sporo banalnych błędów, fabuła niczym specjalnie nie zaskakuje, misje na podobnym wysokim poziomie jak AC:B... To w zasadzie zdecydowanie kontynuacja AC:B, tu nie ma nic nowego :rolleyes: Co nie zmienia faktu iż nadal gra wciąga a historia jest ciekawa, chociaż coraz mniej interesująca...

Opublikowano

kierownica01.jpg

Opublikowano

Se wkleił.. Szpaner :decayed:

Opublikowano

Se wkleił.. Szpaner :decayed:

:jerk: :jerk: :jerk:

Opublikowano

no i jak sie lata w FM4?

Opublikowano

no i jak sie lata w FM4?

dopiero dzisiaj poupalam na FM4 :wink4: