Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ps3 fat princess online :D

---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:00 ----------

Pojawiła sie na PSN gra THE WALKING DEAD

Może warto sie złożyć ? Jest ktoś chętny ? Może ktoś ma kartę żeby zapłacić, no chyba że kupi sie zdrapkę.

---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ----------

Może warto sie złożyć ? Jest ktoś chętny ? Może ktoś ma kartę żeby zapłacić, no chyba że kupi sie zdrapkę.

można jeszze się skladać w 5 na gre z PSN tak jak to kiedys bylo? bo odkurzylem wlasnie ps3 po 2 latach wegetacji i nie jestem na czasie.

---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ----------

---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ----------

można jeszze się skladać w 5 na gre z PSN tak jak to kiedys bylo? bo odkurzylem wlasnie ps3 po 2 latach wegetacji i nie jestem na czasie.

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moicz a ty nie chcesz ? Ponoć łatwa platyna w tym Walking Dead. Dawaj splatynimy.

Opublikowano

A ja mieszam w COD classic :D

Stare ale jare.

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ----------

A ja mieszam w COD classic :D

Stare ale jare.

Opublikowano

Polecam gierke Motorstorm RC z PSN ... kupa zabawy ...:wink:

Cena: 22 zł

Opublikowano

Walking Dead nie radze Wam na razie kupować. Dostępny jest tylko 1 epizod czyli 1/5 gry. reszta bedzie wychodziła co miesiąc. A znając zycie na sam koniec zrobią obnizkę jak to było z innymi grami z epizodami ;)

Opublikowano
Walking Dead nie radze Wam na razie kupować. Dostępny jest tylko 1 epizod czyli 1/5 gry. reszta bedzie wychodziła co miesiąc. A znając zycie na sam koniec zrobią obnizkę jak to było z innymi grami z epizodami ;)

Demo bardzo mnie zintrygowało :)

Ale chyba jest teraz w PSstore Bundle Pack?

Opublikowano

mnie też demo zaciekawiło :D na Steamie masz za 24 ojro całe 5 epizodów , ale każdy epizod będzie odblokowywany co tydzień lub dwa . Gra jak Serial :D podoba mi się :D wczuwasz się :D i nie możesz się doczekać kolejnych epizodów :D

Opublikowano

Demo bardzo mnie zintrygowało :)

Ale chyba jest teraz w PSstore Bundle Pack?

Jest bundle pack, ale działa na zasadzie zapłacenia z góry za całość. Epizody beda wychodziły co miesiąc po 1.

Opublikowano

Dzięki kolego ! No to się wstrzymamy.

Opublikowano

a co sądzicie o Trine2 grał juz ktos? pierwsza część dala rade.

Opublikowano

EA mnie wk***ia od dluzszego czasu, ale to juz przegiecie...

http://gametrade.pl/grupa/playstation-3-/ea-zamyka-serwery-dla-battlefield-3

j**ancy wiedza jak robic kase. Najpierw online passy do gier, teraz zamykaja oficjalne serwery zeby nachapac sie kasy z wynajmowanych...

Opublikowano

j**ancy wiedza jak robic kase. Najpierw online passy do gier, teraz zamykaja oficjalne serwery zeby nachapac sie kasy z wynajmowanych...

dobre ku-----wa c011.gif

---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ----------

dobre ku-----wa c011.gif

Opublikowano

Ładny wałek:facepalm:

Opublikowano

Ja bardzo chętnie, jeśli rozmawiamy o bundlepacku.

Opublikowano

Grał ktoś w ostatniego Batmana, daje rade:eusathink:

Opublikowano

Ja bardzo chętnie, jeśli rozmawiamy o bundlepacku.

Ja również bardzo chętnie :D

Pany na Dniach Max Payne 3 ...