Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
DEAD SPACE 3 ....:kox: ja pierdziele doobra gra..... właśnie gram . Straszna ..ale ten klimat :decayed:

Jestem fanem serii, ale nie lubie w to grać bo się stresuję :decayed:

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po dłuuuuuugim czasie odpaliłem Xa i zacząłem RE6 , zapowiada sie dobrze

Opublikowano

ps. Warto testowac Wiedzmina 2 ???

wiedzmin wyjebany ale watpie czy Tobie podejdzie :wink:

2 dni gry i powiem MEGA :hi:o wiele bardziej rozbudowana niz Assassin's,

To raczej taki STALKER :notworthy:tylko w innym temacie :decayed:

Graficzna bajka :shock3::kox: na tzw. MAX ustawieniach wyglada NIESAMOWICIE :kox: dlatego sa tez i duzeeee wymagania...

Klimat gry wciaga i powala :shock3: nic dziwnego, ze zazdroszcza tej produkcji nawet amerykanie...

dodatki/mody do gry na forach do tego tak jak wczesniej pisalem ponad 10gb ori patch :shock3:

DOBRA ROBOTA !!!

i jest arena do walk :decayed:

POLECAM ciekawa przygoda !!!

Opublikowano

Pier^olisz że taka tam jest grafa :decayed::kox:

---------- Post dopisany at 13:50 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ----------

Po dłuuuuuugim czasie odpaliłem Xa i zacząłem RE6 , zapowiada sie dobrze

Ciśnij ciśnij bo warto, mi została ostatnia trzecia kampania co się ucieka całą grę Nemezisowi.

Ale nie chce się stresować dlatego jeszcze jej nie odpalałem :decayed:

Od kilku dni cisnę na Xie w Forze i już mam fioletową opaskę, za***isty jest wyścig (chyba ostatni) co się ciśnie w klasie S z góry Colorado na sam koniec mapy i jeszcze po przekątnej się jedzie, 10 minut non stop ścigania z punktu A do B.

Opublikowano

filmy z YouTube nawet pod 1080p nie wygladaja tak dobrze jak real przed TV badz monitorem :wink:

Czysta podstawa...

do tego jak pisalem sa oczywiscie mody do wybrania :wink:

...wieczorem odpale rozbudowanego Assassins III delux + 1.02 patch i naocznie zrobie porownanie :decayed:

ps. Pawel sam zobaczysz jak ogarniesz kompa...

Opublikowano

Od kilku dni cisnę na Xie w Forze

Tez mi przyszła teraz w pakiecie ale jeszcze nie odpalałem , troche w "Most Wanted" pograłem :naughty:

Opublikowano
DEAD SPACE 3 ....:kox: ja pierdziele doobra gra..... właśnie gram . Straszna ..ale ten klimat :decayed:

Jestem fanem serii, ale nie lubie w to grać bo się stresuję :decayed:

haha nie gadaj...też tak mam ale gra jest mega... gram 7h i dopiero 20%..wiec jest dobrze .Podobno Co-Op daje rade ..:decayed:

Opublikowano

po nocnych testach Assassin's 3 Deluxe 1.02 patch

i naocznym porownaniu grafiki pod max... Wiedzmin 2 zdecydowanie wygrywa :thumbup1:

Opublikowano

Ja gram w sleeping dogs na PS3. Gra trochę niedopracowana no i wkurzają mnie te azjatyckie ryje :facepalm: a przejść trzeba :decayed:

Opublikowano
Ja gram w sleeping dogs na PS3. Gra trochę niedopracowana no i wkurzają mnie te azjatyckie ryje :facepalm: a przejść trzeba :decayed:

strasznie kwadratowa gra... silnik jak z 2005 roku, grało się jako tako, klimat całkiem spoko, fabuła prosta. 7-/10 imho.

Opublikowano

Jak skończę RE6 i Horizona to zacznę cisnąć w tego psa :decayed:

Opublikowano

strasznie kwadratowa gra... silnik jak z 2005 roku, grało się jako tako, klimat całkiem spoko, fabuła prosta. 7-/10 imho.

dla mnie najgorszy jest model jazdy i auta w których skrzynie maja nieskonczoną ilość biegów :facepalm: a sama gierca nawet spoko, tylko trzeba bylo nauczyc sie klepać :decayed:

Opublikowano
dla mnie najgorszy jest model jazdy i auta w których skrzynie maja nieskonczoną ilość biegów :facepalm:

Że co:polew:

Powaga?:grin:

Opublikowano
dla mnie najgorszy jest model jazdy i auta w których skrzynie maja nieskonczoną ilość biegów :facepalm: a sama gierca nawet spoko, tylko trzeba bylo nauczyc sie klepać :decayed:

walka jest banalna, schematyczna, przeciwnicy za każdym razem tacy sami.

model jazdy jest fatalny, to fakt... ale nie o to w tej grze chodzi przecież.

Opublikowano

Panowie a co polecicie na PS3 z jakiś rajdów lub wyścigów? Tylko oprócz GT5 bo już je mam

Opublikowano

model jazdy jest fatalny, to fakt... ale nie o to w tej grze chodzi przecież.

moze i nie, ale w gta 4 czy mafia 2 jezdzi sie o niebo lepiej i od razu gierka zyskuje. przynajmniej dla mnie :wink:

Opublikowano

Ma ktoś sposób na brak dźwięku w black ops 2?