musti Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mam pytanko coś takiego nada się do A4-ki http://moto.allegro.pl/item599978362_swiatla_do_jazdy_dziennej_dzienne_hom_rl.html ? Niech wypowie się ktoś kto to ma jak z montażem jakością ?
Dibo Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mam pytanko coś takiego nada się do A4-ki http://moto.allegro.pl/item599978362_swiatla_do_jazdy_dziennej_dzienne_hom_rl.html ? Niech wypowie się ktoś kto to ma jak z montażem jakością ? Allegrowy tuning Daj sobie z tym spokój.
kred Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja robiłem to tak http://www.allegro.pl/item604230398_diodowa_tasma_listwa_led_5cm_fv_gwarancja_okazja.html jak w aukcji listwa diodowa ( należy kupić w otoczce silikonowej jest około 1 zł za odcinek droższa ) prawdopodobnie 250 mm w kratke. w samej kratce rezanko podziałek bierzemu na tapete paski diodowe.należy dolutować przewody. jak brałem kólka z driurkacza do dokumentów dziurkowałem taśme przezroczystą i nalepiałem w miejsce diódna pasku silikonowym. czarnt spray i jazda. wygląda to naprawde (oczywiście nie pryskamy od spodu gdzie będziemy to przylepiać) małe otworki w kratkach przepuszczamy kabel i wlepiamy całość silikonem. dodatkowo kupiłem 2 kostki hermetyczne na 2 piny zeby wrazie potrzeby kratke mozna było zdemontować zdecydowanie pasuje do a4/b5 i a6/b5 do innych nie polecam
SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ja żeby nie dawać allegrowego syfu kupiłem 48 diod (24 na burtę) dałem do obróbki (teraz są w takiej gumie) i rezałem w dokładce zderzaka... podpięte to mam do postojówek... pieski bardziej się ciekawili co to niż przyczepiali... a efekt i odświetlenie od dołu bezcenne
kepasa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 wygląda nieźle, ale ja bym sobie odpuścił....
ykk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja tylko czekam, az policja zacznie rzucac sie o te choinki.. Posiada to homologacje - jakakolwiek..?
Dibo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja tylko czekam, az policja zacznie rzucac sie o te choinki.. Posiada to homologacje - jakakolwiek..? Chyba z allegro Będzie tak jak z xenonami. Do czasu, a potem dowody polecą.
Klima Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nawet jakby miało to co Ci da jakaś tam homologacja, to jest dodatkowe oświetlnie nie zgodne z prawem i tyle. Nie wstawiaj i sie nie martw
Kowi87 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A ja sie zastanawiam po co to w ogóle montować U mnie w miescinie juz pare samochodów z tym jeżdzi i każdy ma to zapalone łącznie z normalnymi światłami mijania skoro to są światła dzinne/drogowe czy jak to tam zwał, to po co zapalać do tego światła w reflektorach to tak jak bym sobie na halogenach w dzień jeżdził Mi sie nie widzi jeśli chodzi o funkcjonalność
FAZY Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Halogeny owszem ,a te ledy nie brdzo mi się podobają
Dibo Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A ja sie zastanawiam po co to w ogóle montować U mnie w miescinie juz pare samochodów z tym jeżdzi i każdy ma to zapalone łącznie z normalnymi światłami mijania skoro to są światła dzinne/drogowe czy jak to tam zwał, to po co zapalać do tego światła w reflektorach to tak jak bym sobie na halogenach w dzień jeżdził Mi sie nie widzi jeśli chodzi o funkcjonalność Ale tutaj chodzi o lans z LEDami
Kowi87 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ale tutaj chodzi o lans z LEDami heheh gorzej będzie jak na światłach podjedzie Corsa B z takimi samymi Ledami sorry za ot
aero Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dla mnie pozytywnie ale też raczej tak nie zrobię, najważniejsze żeby się Tobie podobało
RS Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 A moze neony? :polew: Moim zdaniem to tylko ORI S6 i dodatkowo z funkcja przyciemniania podczas wlanczynia swiatel drogowych lub kierunkowskazu.
veyron79 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Całkiem całkiem jeśli ktoś lubi......... WIEJSKI TUNING............Ja nie jestem zwolennikiem takich wynalazków, ale wszystko kwestią gustu. POZDRAWIAM............
Frimuś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Eeeee nie jest najgorzej! Efekt fajniutki. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi