fx552 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam, zastanawiam się czy jest możliwość zainstalowania jakiejś przejściówki umożliwiającej włożenie trochę nowszego telefonu a nie jakiegoś Simensa. chodzi o ten uchwyt Istnieją jakieś uchwyty które możnaby podczepić do tych ząbków? Przymierzalem swoj telefon i super by tam wyglądał więc zastanawiam się czy można coś takiego zrobić
lukas800900 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Też sie nad tym zastanawiam. Może ktoś ogarnął żeby tam zamontować jakiś uchwyt uniwersalny chociaż? Skoro już to jest i odstaje to można by było tam zamocować telefon...
nitroo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zawsze możesz włożyć iPhone'a 4 lub 5 1
fx552 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 no problem w tym że iPhone trzeba mieć a wcześniej lubić, a ja nie lubię więc nie mam myślałem nad połączeniem tego uchwytu z jakimś uniwersalnym poprzez przyklejenie do obu jakiegoś mocnego magnesu na taśmę dwustronną obawiam się tylko o stabilność takiej konstrukcji
nitroo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zobacz tu: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/282912-niestandardowy-uchwyt-do-telefonu/
fx552 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ooo pomocne, wywnioskowałem z tego że trzeba zakupić płytkę męską HR i przykręcić do podstawy tego uchwytu, tylko jak to złapać żeby się trzymało?
nitroo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Obczaj sobie to: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/282912-niestandardowy-uchwyt-do-telefonu/
adamresinski Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Rozebrać uchwyt i popatrzeć gdzie są kabelki i poprostu przykręcić. Z tą podstawką HR męska dostałem takie małe pchełki. Sam uchwyt oryginalny jest firmy Cullmann/Fidelity.
Gentleman Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Zawsze możesz włożyć iPhone'a 4 lub 5 Ze niby jak przepraszam? chetnie poczytam Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Gentleman
nitroo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Kupując adapter dedykowany przez Audi do Iphone'a.
easymoonrider Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Co powiedzielibyście na naklejenie takiej specjalnej gumy, np.:Wyjąć należałoby tylko te wystające z uchwytu ząbki. Nie wiem czy jest to możliwe. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez easymoonrider
nitroo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja bym powiedział, że to wiocha...
easymoonrider Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja bym powiedział, że to wiocha... Wydaje mi się, że mniejsza wiocha niż wiercenie w tym uchwycie, czy przypinanie do niego dodatkowego uchwytu, który wystawałby jeszcze bardziej...
nitroo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Oczywiście, że tak, tutaj się akurat z Tobą zgodzę...
erchi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Co powiedzielibyście na naklejenie takiej specjalnej gumy, np.: Wyjąć należałoby tylko te wystające z uchwytu ząbki. Nie wiem czy jest to możliwe. Podkładka silikonowa. Jak sama nazwa wskazuje, jest to podkładka, czyli najlepiej się sprawdza na płaskich poziomych powierzchniach.
Gentleman Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Kupując adapter dedykowany przez Audi do Iphone'a. Faktycznie jest taki, nie pomyslalbym. Niestety w moim zostal wymontowany caly uchwyt. Kupujac uchwyt plus adapter, na czym polega podlaczenie pod radio? Kwestia jednego kabelka? Pomijam fakt, ze mam zestaw BT wbudowany, ale nawet dla samego ladowania fajnie by to sie zgrywalo. Ktos przerabial podobny temat?
nitroo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Do radia wchodzą trzy przewody na bank, ale musi być też połączenie z BT. Przestudiuj schemat kostki i połączenia BT Temat masz w warsztacie
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 kupie taki uchwyt !! jaki uchwyt?? taki pod telefon?? jak tak to mam cały tunel z tym uchwytem i oddam go za grosze bo mi miejsce zajmuje. Jak by co to PW
BF10 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Kupując adapter dedykowany przez Audi do Iphone'a.Faktycznie jest taki, nie pomyslalbym. Niestety w moim zostal wymontowany caly uchwyt.Kupujac uchwyt plus adapter, na czym polega podlaczenie pod radio? Kwestia jednego kabelka? Pomijam fakt, ze mam zestaw BT wbudowany, ale nawet dla samego ladowania fajnie by to sie zgrywalo. Ktos przerabial podobny temat? Rownież mnie zainteresował temat Ktoś robił coś podobnego ? Nikt ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez BF10
Rekomendowane odpowiedzi