MAJKI Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 proponuje zeby w tym roku zabrac butle z tlenem hehe zeby jakos dotrwac do konca meczuBiorę to na siebie I bierz na Siebie jakiś lód do drinków jak na BT
Arturoo Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Jest tam chlodziarka/zamrazarka jaka ?? ...jeje byla kulturka, nie ??
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Jest tam chlodziarka/zamrazarka jaka ?? ...jeje byla kulturka, nie ?? jest w każdym domku ale niestety zawsze brakuje miejsca, żeby pomieścić całą gorzałę, a nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie Ty sobie robisz lód do drinków, a wódeczka się grzeje na zewnątrz Miron kiedy robisz podział domków
miron78 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 Jest tam chlodziarka/zamrazarka jaka ?? ...jeje byla kulturka, nie ?? jest w każdym domku ale niestety zawsze brakuje miejsca, żeby pomieścić całą gorzałę, a nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie Ty sobie robisz lód do drinków, a wódeczka się grzeje na zewnątrz Miron kiedy robisz podział domków już jest na razie na kartce i mojej głowie - jeszcze czas chopeczku na takie detale mogę Ci zdradzić że jesteś w 6 osobowym i jest to domek drewniany i nie ma w nim dziewczyn czyli powinieneś być zadowolony
MAJKI Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Jest tam chlodziarka/zamrazarka jaka ?? ...jeje byla kulturka, nie ?? no ba z kulturką zimna popitka była ino szkoda że się termos zgubił bo taki ładny myśliwski był
Majkel Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Jest tam chlodziarka/zamrazarka jaka ?? ...jeje byla kulturka, nie ?? no ba z kulturką zimna popitka była ino szkoda że się termos zgubił bo taki ładny myśliwski był Powoli od czytania samego wątku brzuch boleć zaczyna a co dopiero będzie na miejscu Pany a co z piłką? Ma ktoś jakąś sensowną? Ja ostatnio zabrałem tą co miałem ale jak pamietacie była tak lekka że nią grać nie szło do porządku
miron78 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Trzeba ustalić kto zabierze normalną piłke (nie odpustową) ikto ogarnie sprzęt grający bo jak wiadomo Poziek na imprezy nie taneczne nie jejździ Podział na domki macie już w pierwszym poście Jeżeli ktoś chce zmian to musicie się wymieniać między sobą i wystarczy że mi tylko zgłosicie kogo z kim mam wymienić aczkolwiek raczej wszyscy powinni być zadowoleni. Podział na damki był z uwzględnieniem wszystkich Waszych prywatnych próśb DOMEK NR 181. Pucek2. Ania3. Miron4. Majki5. Tomaszu 6. Mario 7. OsiekDOMEK NR 171. Arturo 2. KFX 3. Sebamc 4. Miszka 5. Sławek 6. Poziek 7. BulczasDOMEK NR 161. Polkov 2. Ewka 3. Diman 4. Kaśka 5. Majkel 6. ŻanetaDOMEK NR 151. Stanley 2. Basia 3. Kędzior 4. Ewelina 5. Oprych 6. Sylwia DOMEK NR 14 1. Pajda 2. Dorota 3. Jaca 4. Monia 5. Ucho 6. Sylwia dodatkowo: Grila piątkowego ogarniają domki 18,17,16 zaś sobotniego 15,14 Edytowane 19 Maja 2015 przez miron78
SebaMC Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Dobry domek 17, na moc wrażeń nie będziem narzekać
Polko_V Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) o mnie za mie je okej aczkolwiek Anka Puckowa bydzie najbardzi zadowolono no to co 16-tka w sobota rano omlet, smażonka czy cuś, mo Ewka przibrać swojskich jajec?? Spoko Ewka ogarnie jak cuś Edytowane 19 Maja 2015 przez Polko_V
miron78 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 Ty Ewki w sobotnie śniadanie nie wciągaj bo ona już ma grafik zajęty od 8 do 13 ma same masaże o mnie za mie je okej aczkolwiek Anka Puckowa bydzie najbardzi zadowolono no to co 16-tka w sobota rano omlet, smażonka czy cuś, mo Ewka przibrać swojskich jajec?? Spoko Ewka ogarnie jak cuś Anka już do mnie pisała czy jest szansa żeby nie była z Puckiem w pokoju
Polko_V Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Ty Ewki w sobotnie śniadanie nie wciągaj bo ona już ma grafik zajęty od 8 do 13 ma same masaże o mnie za mie je okej aczkolwiek Anka Puckowa bydzie najbardzi zadowolono no to co 16-tka w sobota rano omlet, smażonka czy cuś, mo Ewka przibrać swojskich jajec?? Spoko Ewka ogarnie jak cuś Anka już do mnie pisała czy jest szansa żeby nie była z Puckiem w pokoju 1. pierw obowiązki potem przyjemności 2. ... już ma go dość ?!
miron78 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 Ty Ewki w sobotnie śniadanie nie wciągaj bo ona już ma grafik zajęty od 8 do 13 ma same masaże o mnie za mie je okej aczkolwiek Anka Puckowa bydzie najbardzi zadowolono no to co 16-tka w sobota rano omlet, smażonka czy cuś, mo Ewka przibrać swojskich jajec?? Spoko Ewka ogarnie jak cuś Anka już do mnie pisała czy jest szansa żeby nie była z Puckiem w pokoju 1. pierw obowiązki potem przyjemności 2. ... już ma go dość ?! nie jego dość tylko nas ma za mało Bukowinie nie była to w Zatorze musi się wyszaleć Domek nr 18 chyba zrobi se ankiete nad sobotnim śniadaniem bardziej coś z mięsem czyli żurb czy po góralsku czyli Tatra
Polko_V Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 ...ja yhyy...albo jak rok temu krążki ryżowe z nutellą ja tam raczej będę podróżował...żywiec, łomża...?!...chociaż do "gór" nic nie mam
Pucek Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Ty Ewki w sobotnie śniadanie nie wciągaj bo ona już ma grafik zajęty od 8 do 13 ma same masaże o mnie za mie je okej aczkolwiek Anka Puckowa bydzie najbardzi zadowolono no to co 16-tka w sobota rano omlet, smażonka czy cuś, mo Ewka przibrać swojskich jajec?? Spoko Ewka ogarnie jak cuś Anka już do mnie pisała czy jest szansa żeby nie była z Puckiem w pokoju Wal się
Bulczas Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Już widzę śniadanie w 17-stce - wiadro i 0,7 na łeb
Rekomendowane odpowiedzi