Marek24 Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Ciemne lampy moim zdaniem ni cholery z tyłu nie pasują do tego koloru
Fela Opublikowano 10 Września 2017 Autor Opublikowano 10 Września 2017 kolor jak kolor na kazdym aparacie wyglada inaczej, a w rzeczywistosci inaczej.. fotki z telefonu kolegi . i wpadł gwint niestety na felge trzeba poczekać ,a dokładniej na śruby do nich niestety standardowe sruby do felg aluminiowych nie pasują. Co do lamp to wydaje mi sie ze to kwestia gustu mi osobiście Sie podoba
Kqli Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Piękny kolor ! Felga jak wjedzie będzie miazga! Ty masz zderzak z przodu zespawany z dokładką? Nie było problemów z lakiernikami? Dobrze przygotowali auto ?
Kowi87 Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 14 minut temu, Kqli napisał: Piękny kolor ! Felga jak wjedzie będzie miazga! Ty masz zderzak z przodu zespawany z dokładką? Nie było problemów z lakiernikami? Dobrze przygotowali auto ? Spawa sie normalnie , bo plastik jest ten sam, trzeba od wewnatrz tylko pospinac trwale ze sobą i lakierowanie całosci to juz nie problem
Kqli Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 1 minutę temu, Kowi87 napisał: Spawa sie normalnie , bo plastik jest ten sam, trzeba od wewnatrz tylko pospinac trwale ze sobą i lakierowanie całosci to juz nie problem Hmmm, spawali to od środka, a szpara miedzy dokładką, a zderzakiem ? Zaspawali to plastikiem czy zaszpachlowali?
Kowi87 Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 3 minuty temu, Kqli napisał: Hmmm, spawali to od środka, a szpara miedzy dokładką, a zderzakiem ? Zaspawali to plastikiem czy zaszpachlowali? Ja miałem zaspawane na gładko i dotarte, odśrodka skrecone i zaspawane
OficeR Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Ja np mam skręcone od środka, wtopioną siatkę z przodu, zespawane i dotarte Szkoda że nie pomyślałeś od razu o przejściu na lift, robota ta sama a wygląd już inny
Fela Opublikowano 18 Września 2017 Autor Opublikowano 18 Września 2017 W dniu 14.09.2017 o 13:46, OficeR napisał: Ja np mam skręcone od środka, wtopioną siatkę z przodu, zespawane i dotarte Szkoda że nie pomyślałeś od razu o przejściu na lift, robota ta sama a wygląd już inny ja mam zrobione podobnie
chudy30 Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 załóż jeszcze dokładkę od leona i pomaluj ją w black piano bo przód trochę łysy jakby coś mu brakowało i jak założysz koło będzie git
Fela Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 22 godziny temu, chudy30 napisał: załóż jeszcze dokładkę od leona i pomaluj ją w black piano bo przód trochę łysy jakby coś mu brakowało i jak założysz koło będzie git jest w planach
OficeR Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 dokladka z cupry jest lekko chropowata i nie bedzie dobrego efektu przy pomalowaniu w piano black. poza tym wszedzie sie tym szura, to raz dwa sie porysuje i czlowiek sie wk***ia ze dopiero co pomalowal a juz ryse zlapal
chudy30 Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 można ją wyszlifować na gładź i wtedy ją pomalować
Hiper Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Klapa otwiera się elektrycznie? bo widzę że zamiast listwy jest na gładko fajnie to wygląda, no i ten kolor
Fela Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) 19 godzin temu, Hiper napisał: Klapa otwiera się elektrycznie? bo widzę że zamiast listwy jest na gładko fajnie to wygląda, no i ten kolor tak otwierana jest elektrycznie za pomocą siłownika Dokładka z cupry będzie, ale nie wiem czy będzie lakierowana .. tak jak OficeR pisze będzie mnie wkur...ć każda rysa .. będzie poprostu nabłyszczana żelem do Opon generalnie felga juz siedzi, i powiem szczerze średnio mi sie ona podoba .. myślałem ,że lepiej siądzie, a Wy co myślicie ?.. Jest z nimi duzy problem bo standardowe śruby nie pasuja . a obecne śruby na (torx) są tylko w jednej dlugości wiec dystans odpada ... chyba bedzie trzeba poszukać czegoś ciekawszego i szerszego myśle nad felga z Audi TT 19'' 9j . powinna lepiej pasować i juz był by sztosik z oponą 215/35 przy tej szerokości felgi .. Edytowane 23 Września 2017 przez Fela
a4bartek Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) Rzeczywiście tak średnio, myślę ze taka fela by ładnie pasowała Sam teraz szukam czegos takiego na zime Edytowane 23 Września 2017 przez a4bartek
enczu Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Felga zabija wszystko bo ma mega wąskie ramiona, a na dodatek pokazuje całą biedną a4kową heblownie. Takie koła zrobią robotę w projekcie, gdzie jest hamulec rzedu 345.
Fela Opublikowano 26 Września 2017 Autor Opublikowano 26 Września 2017 W dniu 23.09.2017 o 23:31, enczu napisał: Felga zabija wszystko bo ma mega wąskie ramiona, a na dodatek pokazuje całą biedną a4kową heblownie. Takie koła zrobią robotę w projekcie, gdzie jest hamulec rzedu 345. dlatego tez srednio mi sie to podoba W dniu 23.09.2017 o 15:59, a4bartek napisał: Rzeczywiście tak średnio, myślę ze taka fela by ładnie pasowała Sam teraz szukam czegos takiego na zime niestety ale ta felga mi sie nie podoba i ma je co trzecia B5. mysle nad czyms ciekawszym np JR lub Rotiform. ale to juz na przyszły sezon
Fela Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 Przy aucie narazie nic szczegolnego sie nie dzieje wiec foteczki z zakonczenia sezonu Andrespol
Donald1.9AFN Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Wszystko ładnie za***iście ale dalej nie wiem jak ogarnales tylni zderzak; ) rozumiem ze ori ale jak zrobiłeś ze ten dyfuzor jest tak zapadniety; )
Fela Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) zawiele sie nie dzieje . wpadła nowa koncówka wydechu. na dniach bede montował konsole z polifta z grzanymi dupeczkami . kurier jedzie juz z dokładką od cupry . oczywiscie trzeba było wytestować pierwszy raz w zyciu quattro . zabawa fajna . ale dorżnąłem pompę wspomagania do końca .. narazie przeplukałem układ wpomagania 3 razy zanim wyleciał cały syf . i jakoś działa . ale na montaz czeka juz nowa pompa. małe foto story ze zlotu i wkoncu wpadły progi od omegi i auto zrobiło sie masywniejsze . na najbliższy czas planuje remont silnika.. profilaktycznie od razu będą zakute korby i na wiosne polecimy juz w moc Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Fela
Rekomendowane odpowiedzi