lukaszr Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 o prawdopodobnie najlepszą B6 w sedanie na forum Masz rację ... prawdopodobnie :polew:
poziek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 prawdopodobnie najlepszą B6 w sedanie na forum podoba mi się twoje poczucie humoru :kox: :polew:
Młody_drog Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Samochód jest poprostu kox! tylko szkoda, że sprzedajesz... A ciekawe jakby rs4 w graficie wyglądały na nim? :embarrassed:
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 osobiście mi się wydaje, że furka musi zostać na forum i tutaj ma najwieksze szanse na nowego właściciela.Ludzie z chodnika boję sie kupować fury po dachu a ludzie z forum wiedzą, ze jak było dobrze zrobione to wcale nie musi to przekreślac fury................ Ps. Adaś furę sprzedajesz samą czy z punktami Przebieg 32tyś a punktów jak kierowca DHL-a [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 09:21_________________________________________________..............a foty
Tas2die4 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 na felach rs4 chyba bardziej mi sie widzi,ale kwestia gustu ja tam fury po dachu sie nie boje, bardziej martwi mnie ze ten dach byl w rowie i woda po dywaniki (od gory strony)... btw, sciemnilbym jeszcze ta gorna czesc lamp lakierem transparentnym tylko nie tak,jak trzeniu :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 nad malowaniem lamp też się zastanawiałem..nawet próbowałem folią ale jakoś mi nie szło i odpuściłem..jak nie sprzedam to montuje oryginalne lampy..
Tas2die4 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ja tak malowalem swoje ori,tylko ze cale i przez pol roku nic sie z lakierem nie dzialo, tyle ze to stałe rozwiazanie, folie zawsze mozna zerwac. tam w koncu siedzi te gt22,czy nie?? bo ktos cos kiedys pisal tutaj,ze nie i ze sie jezdzic nie dalo po miescie, bo laaag
wrclaguna Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 foty nareszcie te z lata sa mysle ze uda mi sie zrobic foty w Wawie z tym RS4 diesel dla potomnych
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 o prawdopodobnie najlepszą B6 w sedanie na forum Masz rację ... prawdopodobnie :polew: prawdopodobnie najlepszą B6 w sedanie na forum podoba mi się twoje poczucie humoru :kox: :polew: Foty nadal robią wrażenie
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Dziś ponoć był pierwszy konkretny kupieć chciał dać 29 tyś ale Adaś twardo trzymał się przy 31 tyś zł i koleś ma przemyśleć i dac znać
alvaro Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Dziś ponoć był pierwszy konkretny kupieć chciał dać 29 tyś ale Adaś twardo trzymał się przy 31 tyś zł i koleś ma przemyśleć i dac znać Miron co ty już auto dla swojego młodego kupujesz ??
marcin j Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Adaś ta twoja fura , to prawie jak moja , już tej Twojej nie dużo brakuje
PABLO Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Dziś ponoć był pierwszy konkretny kupieć chciał dać 29 tyś ale Adaś twardo trzymał się przy 31 tyś zł i koleś ma przemyśleć i dac znać Jak już jest taka cena to Adaś daje Cię moją za dopłatą z 13 koła i możemy rozmawiać
poziek Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Dziś ponoć był pierwszy konkretny kupieć chciał dać 29 tyś ale Adaś twardo trzymał się przy 31 tyś zł i koleś ma przemyśleć i dac znać A miało się nie wydać, że Murzyn od niego furę kupuje
wojtas-audi Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Dziś ponoć był pierwszy konkretny kupieć chciał dać 29 tyś ale Adaś twardo trzymał się przy 31 tyś zł i koleś ma przemyśleć i dac znać A miało się nie wydać, że Murzyn od niego furę kupuje On juz chyba kupil :polew:
adamooo Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Dziś ponoć był pierwszy konkretny kupieć chciał dać 29 tyś ale Adaś twardo trzymał się przy 31 tyś zł i koleś ma przemyśleć i dac znać A miało się nie wydać, że Murzyn od niego furę kupuje On juz chyba kupil :polew: new's: Rezamy quattro
Nowak_zg Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 czyli juz nie sprzedajesz ? wiesz juz kto to zrobi ? jaki koszt czesci ? myslalem ze juz sie ugadales ze tas2die4 kupuje od ciebie... ?
Młody_drog Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Dziś ponoć był pierwszy konkretny kupieć chciał dać 29 tyś ale Adaś twardo trzymał się przy 31 tyś zł i koleś ma przemyśleć i dac znać A miało się nie wydać, że Murzyn od niego furę kupuje On juz chyba kupil :polew: new's: Rezamy quattro :embarrassed: Ja też chce. hehe no jak dorezasz quattro to Cie chyba już w pamiętniku umieszczę i może fotę na nk czy coś.. haha full respect.
adamooo Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 miał czas do namysłu..a mi nie zależało bardzo na sprzedaży..auto naprawdę jest w dobrym stanie więc teraz mam zamiar jeździć nim z 2 lata i rezam quattro..części już pozbierane czekają na montaż a montaż już niedługo
Młody_drog Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Ekspress, 3 dni temu już prawie poszła do żyda a dzisiaj już części do quattro!
Rekomendowane odpowiedzi