adamooo Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 gratki a wydech jaki bedzie wydech pozostaje bez zmian.. na 2 tłumikach
adamooo Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 jeszcze się zastanawiam czy nie przyspawać tłumika środkowego :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 miał czas do namysłu..a mi nie zależało bardzo na sprzedaży..auto naprawdę jest w dobrym stanie więc teraz mam zamiar jeździć nim z 2 lata i rezam quattro..części już pozbierane czekają na montaż a montaż już niedługo niezle , powodzenia , bo to wlasnie dla quattro warto kupic Audi
adamooo Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 trzeniak wyślij mi numer do siebie na priva
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 :gwizdanie: no to niezle jaja :gwizdanie:
poziek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 :gwizdanie: no to niezle jaja :gwizdanie: widzisz zawsze ci mówiłem, że Adaś to krejzol...ale nie chciałeś mi uwierzyć :naughty:
alvaro Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Adaś akurat z tej 6 to się nie ma co cieszyć tym bardziej jak się prawie całe przebiegi auta robi po mieście Poza tym projekt
poziek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Adaś akurat z tej 6 to się nie ma co cieszyć Ale lans na dzielni jest +100 ch***j z tym, 6 to on sobie wrzuci ale na parkingu, sprawdzić czy faktycznie wchodzi :naughty:
alvaro Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Poziek ch***j z tym, że 6 to on sobie wrzuci ale na parkingu, sprawdzić czy faktycznie wchodzi naughty naughty kox
lukaszr Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 tym bardziej jak się prawie całe przebiegi auta robi po mieście W przypadku Adasia nie po mieście, ale ... po jednej ulicy :kox:
hornet Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Jednak giejowóz zostaje. Tam mi się nie rozbijaj po mojej byłej dzielnicy bo przyjadę i skrócę skrzynię do 4-ki
tymonA4 Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 niezły projekt :good: miał czas do namysłu..a mi nie zależało bardzo na sprzedaży..auto naprawdę jest w dobrym stanie więc teraz mam zamiar jeździć nim z 2 lata i rezam quattro..części już pozbierane czekają na montaż a montaż już niedługo to ja go kupuje za dwa lata ile zostawić zaliczki
ono Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Z ostatniej chwili !!! Podobno coś się nie udało i napęd jest na dwa koła po prawej stronie , na sczęście adasiowi to nie przeszkadza. Nie ma co narzekać , projekt jest nadal godny podziwu. Z racji szacunku do jednego z najstarszych członków tego klubu proszę o nie uszczypliwe komentarze.
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 to stuknelo 4 lata czlonkowstwa w klubie pare dni temu
Tomeks Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Z ostatniej chwili !!! Podobno coś się nie udało i napęd jest na dwa koła po prawej stronie chciał napęd na dwie osie i ma
lukaszr Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Z ostatniej chwili !!! Podobno coś się nie udało i napęd jest na dwa koła po prawej stronie , na sczęście adasiowi to nie przeszkadza. Nie ma co narzekać , projekt jest nadal godny podziwu. Z racji szacunku do jednego z najstarszych członków tego klubu proszę o nie uszczypliwe komentarze. Nieładnie tak szydzić z kolegi :naughty: to ja go kupuje za dwa lata ile zostawić zaliczki Wpłać 1000 zł ... za dwa lata ta zaliczka przekształci się automatycznie w opłatę za auto, bo tyle mniej więcej powinno być wtedy warte :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi