adamooo Opublikowano 31 Października 2008 Autor Opublikowano 31 Października 2008 Nie wiem czego checie od tych zegarow... w srodku sa git. Rurki tez wygladaja OK, na zdjeciach zawsze auto wyglada inaczej niz live. Flyer siedział to wie
Tukan Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Zegary sa gites,jak bede zakladac u siebie to tez moze tak pójdą
Flyer Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Flyer siedział to wie Siedzialem i pakowalem w lydke na sprzegle...
adamooo Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 zdjęcie włącznika silnika z rs4.. Oraz tt i iphone (jeszcze nie ukończone..ale na swoim miejscu) i pytanie do Was.. czy wrócić do brewek..czy zostawić tak jak jest ?
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 bez brewek Adaś , bez brewek czy ten włącznik to jest to samo co ma Poź ?
Gość dawido_xtr66 Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zostaw tak jest brewki błeee Fura jest kozak na maxa I tak ma być
adamooo Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 bez brewek Adaś , bez brewek czy ten włącznik to jest to samo co ma Poź ? dokładnie to samo jest tylko jeden włącznik od rs4
arturo_freestyler Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 jakie masz et felg i czy 8 czy 8,5 cala szerokosci i jakie oponki nanie zalozone sa?
adamooo Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 jakie masz et felg i czy 8 czy 8,5 cala szerokosci i jakie oponki nanie zalozone sa? 8 cali et 26 przód i et 28 tył 225/35/19
HiRide Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 bez brewek Adaś , bez brewek czy ten włącznik to jest to samo co ma Poź ? dokładnie to samo jest tylko jeden włącznik od rs4 jak to sie zapala ? wkladasz kluczyk do stacyjki,przekrecasz na zaplon i wciskasz guzik?mozesz zapalac i gasic normalnie kluczykiem ?
adamooo Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 bez brewek Adaś , bez brewek czy ten włącznik to jest to samo co ma Poź ? dokładnie to samo jest tylko jeden włącznik od rs4 jak to sie zapala ? wkladasz kluczyk do stacyjki,przekrecasz na zaplon i wciskasz guzik?mozesz zapalac i gasic normalnie kluczykiem ? dokładnie..zapalam z przycisku a gasze kluczykiem.. mój samochód miał już brewki i nieźle wyglądało..
slaweq Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 oo jakie felgi miałeś Pewnie juz sprzedane
HiRide Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 bez brewek Adaś , bez brewek czy ten włącznik to jest to samo co ma Poź ? dokładnie to samo jest tylko jeden włącznik od rs4 jak to sie zapala ? wkladasz kluczyk do stacyjki,przekrecasz na zaplon i wciskasz guzik?mozesz zapalac i gasic normalnie kluczykiem ? dokładnie..zapalam z przycisku a gasze kluczykiem.. mój samochód miał już brewki i nieźle wyglądało.. no to calkiem fajnie w lagunie mialem karte i to byl dla mnie dopiero bajer i niesamowita wygoda.Brakuje mi tego w audi.Jeszcze jedno -trzymasz przycisk az silnik zaskoczy i musisz puscic czy to pelny automat tzn tylko na ulamek sek.wciskasz przycisk a ecu decyduje kiedy przestac krecic rozrusznikiem ???
adamooo Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 bez brewek Adaś , bez brewek czy ten włącznik to jest to samo co ma Poź ? dokładnie to samo jest tylko jeden włącznik od rs4 jak to sie zapala ? wkladasz kluczyk do stacyjki,przekrecasz na zaplon i wciskasz guzik?mozesz zapalac i gasic normalnie kluczykiem ? dokładnie..zapalam z przycisku a gasze kluczykiem.. mój samochód miał już brewki i nieźle wyglądało.. no to calkiem fajnie w lagunie mialem karte i to byl dla mnie dopiero bajer i niesamowita wygoda.Brakuje mi tego w audi.Jeszcze jedno -trzymasz przycisk az silnik zaskoczy i musisz puscic czy to pelny automat tzn tylko na ulamek sek.wciskasz przycisk a ecu decyduje kiedy przestac krecic rozrusznikiem ??? wciskam i trzymam..niestety nie zakupiłem modułu odpalania i gaszenia tak jak jest w rs4.. felgi już dawno sprzedane ale bardzo mi sie podobają i kto wie może do nich wróce nowa fotka kamery wstecznej..
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 adaś , jakie koszty kamerki? o ile to nie tajemnica
adamooo Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 he nie wiem bo jeszcze nie zapłaciłem :gwizdanie:
boberek Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 no to by sie przydało wiec powiedz jaka cena bo miałem parktronik instalować ale chyba sobie daruje ale jak ładnie pasuje to specjalna do audi czy co ??
variocustoms Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Brewki to przeżytek, przycisk jest git.
marcin j Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 adamoo , gdzie mozna kupić taką dokładkę ultrasport do przedniego zderzaka ?, bo na allegro nie widze ich wogóle.Prosiłbym o link sklepu z tego typu częściami.
Rekomendowane odpowiedzi