kajzera Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 , jesteście mega rezacze, szacun poprostu bogole
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Podlaczone zostalo do Modulu ( sterownika drzwi ) Oczywiscie mowa tu o B8 Jeszcze jedna fotka
adamooo Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 no to tak jak miało być..więc co za problem był i jakie ciągnięcie kabli ?
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 no to tak jak miało być..więc co za problem był i jakie ciągnięcie kabli ? Domin sie bedzie meczyl pewnie
Marcino87 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Dominik się męczył nie będzie raczej Adam będzie męczył jego :polew:
marcin_o23 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 ty się nie śmiej że wyrezam ramkę , jest plan na małą zimową zmianę ale to kosmetyka , a tak poza tym zbieram graty, mam już kompletny start engine
Bart-S Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Adaś, szybkę odpaliłeś? U mnie nie poszło
adamooo Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 Adaś, szybkę odpaliłeś? U mnie nie poszło a dlaczego nie poszło ? za wysoka temperatura ? czy sterownik ?..jutro rano zobaczę bo dzisiaj nie jeździłem..od rana miało być rezanie ale będę jechał do ragi z podsufitką...
Bart-S Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Adaś, szybkę odpaliłeś? U mnie nie poszło a dlaczego nie poszło ? za wysoka temperatura ? czy sterownik ?..jutro rano zobaczę bo dzisiaj nie jeździłem..od rana miało być rezanie ale będę jechał do ragi z podsufitką... Dziś okazało się, że uwalone było zasilanie w wiązce przetwornika. Detale masz w mojej B6 lub tutorialu Grześka... Napisz mi Adaś jaki masz numer sterownika klimatyzacji...
Reggi Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Adamooo poducha od A8 D3 okrągła będzie pasowała pod kierę z TT ?
michail55 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 ja to musze zmienic mce i mk popalilo sie troche
wrclaguna Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Adamooo poducha od A8 D3 okrągła będzie pasowała pod kierę z TT ? Odpowiem za Adasia niestety nie pasuje do RS4
MARCIN607 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 koniec ze skrobaniem szyb itp - świetna sprawa. mrozy przyszły to i rezać zaczynasz :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Kasa w błoto..odpalasz auto 5 minut wcześniej zanim ruszysz i też nie musisz skrobać
KENOiX Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Kasa w błoto..odpalasz auto 5 minut wcześniej zanim ruszysz i też nie musisz skrobać nie zgodzę się Zostawiasz samochód na parkingu, idziesz na zakupy do kina itp, programujesz webasto... wychodzisz z kina i wsiadasz do ciepłego auta, gdy wszyscy w około się trzęsą z zimna
HiRide Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Kasa w błoto..odpalasz auto 5 minut wcześniej zanim ruszysz i też nie musisz skrobać nie zgodzę się Zostawiasz samochód na parkingu, idziesz na zakupy do kina itp, programujesz webasto... wychodzisz z kina i wsiadasz do ciepłego auta, gdy wszyscy w około się trzęsą z zimna nie jest tak do konca-nie wiesz kiedy wyjdziesz z zakupow ..nikt z nas nie wie chyba ze idziesz po 1 rzecz a po co wtedy wlaczac webasto skoro zaraz wrocisz. Idac do kina tez nie wiesz kiedy dokladnie wrocicsz bo zawsze cos moze sie przedluzyc-zwykle w parze z kinem sa jakies knajpy i centra rozrywki.
wrclaguna Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Kasa w błoto..odpalasz auto 5 minut wcześniej zanim ruszysz i też nie musisz skrobać nie zgodzę się Zostawiasz samochód na parkingu, idziesz na zakupy do kina itp, programujesz webasto... wychodzisz z kina i wsiadasz do ciepłego auta, gdy wszyscy w około się trzęsą z zimna nie jest tak do konca-nie wiesz kiedy wyjdziesz z zakupow ..nikt z nas nie wie chyba ze idziesz po 1 rzecz a po co wtedy wlaczac webasto skoro zaraz wrocisz. Idac do kina tez nie wiesz kiedy dokladnie wrocicsz bo zawsze cos moze sie przedluzyc-zwykle w parze z kinem sa jakies knajpy i centra rozrywki. No to jest jeszcze pilot przeciez
AndyN Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 (...) No to jest jeszcze pilot przeciez Trochę ma słaby zasięg w strukturach z żelbetu .... Z poziomu "+2" nie uruchomił auta stojącego w garażu na "-1"
Rekomendowane odpowiedzi