malik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Po długiej walce z trzytonową landarą przyszedł czas na otrzeźwienie, refleksje i powrót do oryginalnego planu A5 Sportback 2013 - 2.0TDI CGLC - Kolor Lava Grey - Quattro - S-tronic - S-line - Bang & Olufsen - MMI 3G Plus z HDD (Google Maps, Bluetooth, DVD) - Pamięc foteli i lusterek - Podgrzewane, elektryczne, sportowe fotele (skóra + alkantara) - Składane, podgrzewane, przyciemniane lusterka boczne - Przyciemniane lusterko tylne - Lampy Bixenon LED - Lampy Tylne LED - Advanced Key - Kontrola ciśnienia w oponach - Audi parking system przód + tył z wizualizacją - Tempomat - Czujniki zmierzchu i deszczu - Klima 3 strefowa - Wielofunkcyjna, ścięta kierownica sportowa - Felgi 18" - Pakiet światło - Reflektory przeciwmgielne z doświetlaniem zakrętów - Comming/leaving home - i inne o których pewnie zapomniałem Wykonane mody: - Lekki program w R-Performance 215PS/450Nm - Grill S5 - Lusterka S5 - Wydech na dwie strony Kilka fotek po zakupie: Edytowane 6 Marca 2017 przez malik
wrclaguna Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 a ja myślałem ze temat przeoczyłem Furka zacna no i z wypasem
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Gratki Malik - do golasa to mu daleko Fajnie że w miarę szybko udało Ci się kupić sensowną sztukę pisz jak wrażenia z jazdy i silnika
jedrekx Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 bardzo ładna sztuka! ale Malik... Ty i 2.0TDI?
malik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Silnik daje radę. Miałem już podobny kiedyś w A3 i w Pasku żony. Żeby wyzbyc się wątpliwości Kamyk dał mi się karnąc swoim białasem. Wprawdzie jego to straszna bida, FWD, manual i bez chipa, i w dodatku ma radio mono.... ale wstydu nie było (no to czekam na opierd*l... ) U mnie po programie jest znacznie lepiej. Szczególnie, że odpycha się czterema łapkami i zmienia biegi z szybkością błyskawicy. Miłe jest to, że tankuję raz na miesiąc za 250PLN a nie dwa razy w miesiącu po 500PLN A.. i bardzo odradzam wszystkim SUVy! Edytowane 8 Czerwca 2015 przez malik
Gość harry19-19 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Piękna jest gratki zakupu i szerokości
Kamyk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Wprawdzie jego to straszna bida, FWD, manual i bez chipa, i w dodatku ma radio mono.... wszystko przeżyję, ale to radio mono ...... :ranting: :ranting: :rant: :rant: :whip2: :whip2:
malik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) o przylazło i kaszle a ten bimber już wypił? Edytowane 8 Czerwca 2015 przez malik
griga-st Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 450Nm w stronicu. Idealnie Ladnie wypasiona, tylko w takim smutnym kolorze
black dragon 5 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Fajna fura[emoji2] Życzę bezawaryjnej jazdy[emoji2] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Bieniek Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 A.. i bardzo odradzam wszystkim SUVy! Graty fury!! Mega wygląda. BTW. poprostu złego suva wybrałeś
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Piękne autko Malik !!!, sam przymierzam się i rozglądam za A5
Kamyk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 o przylazło i kaszle a ten bimber już wypił? Stoi i czeka na swoją kolej
black dragon 5 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ja mam spodziewamy odbiór A5 Sportback w piątek[emoji2] czekałem ponad trzy miesiące[emoji2] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
jedrekx Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Miałem już podobny kiedyś w A3 pamiętam, pamiętam.. mieliśmy ten sam silnik w A3 zazdroszczę połączenia tego silnika z Q + S-troniciem.. ja co prawda mówiłem, że jeżeli przesiądę się na poliftowego Sportbacka to tylko na 3.0... ale kto wie choć i tak C7 mnie bardzo, bardzo kusi... serię widzę, że mieliśmy dosyć podobną długo bujałeś się z Q7? mojego ojca sprzedawała się rok..
dawid195a Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ładny sportback , plus za s-line i fajny wypas. Teraz tylko lekko w dół i dobre koło
Kamyk Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 daj spokój, Malik się nie zna na felach
malik Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2015 długo bujałeś się z Q7? mojego ojca sprzedawała się rok.. Też coś koło tego. Auto ciężkie do sprzedania i z gigantyczną utratą wartości. Dodatkowo rynek popsuty przez składaki z przekręconymi licznikami. daj spokój, Malik się nie zna na felach Rozumiem, że pijesz do tego że chce zmienić moje obecne fele, które są takie same jak Twoje Nad takimi myślę w 19"
Rekomendowane odpowiedzi